Yettel novosti
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Heh...znam,video sam...ali uz moj paket Prenesi 150 (640din) ako dodam i tu uslugu to je 640+320=960,a za 1011din ima Prenesi Plus 500 sto je za iste pare isplativije
Bilo bi lepo da ubace neki jos manji prenesi plus ili da na prenesi 200 ubace 50ak,100mb neta...to bi za mene bila super varijanta, ali to su samo moje zelje...ljudi rade onako kako im se isplati.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Anony, to sto ti zelis isto bi mi meni odgovaralo. Ja isto koristim prenesi 150 i bio bih zadovoljan i sa 50 mb. eto kad sam negde na stranu da nesto proverim na internetu,za kuci mi je lako tu koristim sopstveni wirales. Ali to su moje i tvoje zelje a za njih svaki racun ispod hiljadarku je nezanimljiv i manje profitabilan.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Hm, konacno mogu malko da pohvalim telenor. Paket Prenesi Plus 500 je sasvim pristojan i sa cenom i sa ponudom.
Okej, zaokruzivanje i za minute i za kilobajte je malo fuj, ali sam preracunao da za prehotdna dva meseca bi mi sa novim zaokruzivanjem bilo 370 minuta umesto 320, posto su mi svakako pozivi najcesce ispod jednog minuta, pa su i do sada bili zaokruzivani.
U poredjenju sa dosadasnjim paketom prenesi 150 + 150mb tarifni dodatak, umesto dosadasnjih 150 poruka dobija se 500 poruka, a i placaju se samo minuti prema drugim mrezama kada iskocim iz paketa (posto dobijate 500minuta ka telenoru). A zbog zaokruzivanja ce biti ispadanja iz paketa, al' i dalje se isplati! Ali, zato, konacno imam neku normalnu kolicinu podataka za koristiti!!!
Pohvale za korisnicki servis koji je proverio da li sam do sada prekoracio tarifni dodatak za internet, i upozorio me na zaokruzivanje i ostalo!
Drago mi je da je telenor uoci uvodjenja mogucnosti prenosa broja konacno otvorio oci i malo poboljsao uslove. Mogli su samo to i malo ranije da urade (:
Okej, zaokruzivanje i za minute i za kilobajte je malo fuj, ali sam preracunao da za prehotdna dva meseca bi mi sa novim zaokruzivanjem bilo 370 minuta umesto 320, posto su mi svakako pozivi najcesce ispod jednog minuta, pa su i do sada bili zaokruzivani.
U poredjenju sa dosadasnjim paketom prenesi 150 + 150mb tarifni dodatak, umesto dosadasnjih 150 poruka dobija se 500 poruka, a i placaju se samo minuti prema drugim mrezama kada iskocim iz paketa (posto dobijate 500minuta ka telenoru). A zbog zaokruzivanja ce biti ispadanja iz paketa, al' i dalje se isplati! Ali, zato, konacno imam neku normalnu kolicinu podataka za koristiti!!!
Pohvale za korisnicki servis koji je proverio da li sam do sada prekoracio tarifni dodatak za internet, i upozorio me na zaokruzivanje i ostalo!
Drago mi je da je telenor uoci uvodjenja mogucnosti prenosa broja konacno otvorio oci i malo poboljsao uslove. Mogli su samo to i malo ranije da urade (:
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Garantovano da tako nesto ne posoji,a bilo bi mnogo bolji izbor. Ja sam im pre neku godinu predlagao da mi nabave k800 jer ga nisu imali u ponudi i da ga uzmem kod njih uz ugovor ali su me ladno odbili uz poruku (kupite si gde god zelite taj model a mozete ga koristiti sa nasom karticom)
predlog jedamput dobar 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
@antec ne, telenor nema ugovor sa dilerima tipa com trade, tehno mobil itd.
Uzeo sam E52 Navi (model koji dolazi fabrički sa nokia držačem za automobil) na rate uz paket prenesi 400. Rata je 2100din, plaćam uz mesečni račun. Onaj ko nije 6 meseci na pretplati mora preko kartice, nemate nikakve troškove za vreme tih 6 meseci, posle toga kada budete hteli da je ugasite plaćate 500din. Probao sam telefone sa TS ali neide, moram sa tastatutom
Koga zanima, Htc legend neće dobijati, Desire im stiže ove nedelje. U septembru im stiže iPhone.
HTC je nestašica u Evropi, raskinuli su ugovor sa samsungom o isporuci displeja, neko vreme ih neće biti uopšte. Potpisali su novi ugovor za displeje sa sony-jem.
Uzeo sam E52 Navi (model koji dolazi fabrički sa nokia držačem za automobil) na rate uz paket prenesi 400. Rata je 2100din, plaćam uz mesečni račun. Onaj ko nije 6 meseci na pretplati mora preko kartice, nemate nikakve troškove za vreme tih 6 meseci, posle toga kada budete hteli da je ugasite plaćate 500din. Probao sam telefone sa TS ali neide, moram sa tastatutom

Koga zanima, Htc legend neće dobijati, Desire im stiže ove nedelje. U septembru im stiže iPhone.
HTC je nestašica u Evropi, raskinuli su ugovor sa samsungom o isporuci displeja, neko vreme ih neće biti uopšte. Potpisali su novi ugovor za displeje sa sony-jem.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
vuchko987, ovo za mts gresis - neki telefoni nisu kodirani, ali vecina, cak i najjeftinijih tipa Samsung Solar Crest, je kodirana.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
vuchko987, sto se tice tih kod dilera, oni zaista nisu kodirani. Dileri imaju ugovor sa telekomom, ali telefoni koje prodaju uz ugovor su isti kao oni koje prodaju u slobodnoj prodaji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Nekoliko novih modela nokie c5, 5228, samsung kingsley. Nema slika ali kada se stisne uporedni pregled telefona i tarifnih paketa tu se pojavljuju. http://www.telenor.rs/?page=7356
Da li mi neko moze reci kakvo je zaokruzivanje MB-a kod usluge "Dodaj internet" kod Biznis korisnika?
Ja na sajtu nisam nasao tu informaciju -> KLIK
Ja na sajtu nisam nasao tu informaciju -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Za postpaid korisnike tarifiranje se vrši prema tarifnom paketu korisnika - na 100 KB za Telenor Internet tarifne pakete, a na 1KB za tarifne pakete namenjene govornom saobraćaju.
Tarifni dodatak Mini (590,00 dinara) od sada sadrži 500 MB internet saobraćaja.
Telenor eShop poklon
Kupovinom telefona putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon USB Flash Disk 4GB . Poklon se dostavlja na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.

Tarifni dodatak Mini (590,00 dinara) od sada sadrži 500 MB internet saobraćaja.
Telenor eShop poklon
Kupovinom telefona putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon USB Flash Disk 4GB . Poklon se dostavlja na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.

iPhone 6 Plus