Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Anony, imaš tarifni dodatak Dodaj Internet Mobi, 150 megabajta, sa PDV-om i onim drugim porezom izađe 320 din :)

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

Heh...znam,video sam...ali uz moj paket Prenesi 150 (640din) ako dodam i tu uslugu to je 640+320=960,a za 1011din ima Prenesi Plus 500 sto je za iste pare isplativije :) Bilo bi lepo da ubace neki jos manji prenesi plus ili da na prenesi 200 ubace 50ak,100mb neta...to bi za mene bila super varijanta, ali to su samo moje zelje...ljudi rade onako kako im se isplati.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Anony, to sto ti zelis isto bi mi meni odgovaralo. Ja isto koristim prenesi 150 i bio bih zadovoljan i sa 50 mb. eto kad sam negde na stranu da nesto proverim na internetu,za kuci mi je lako tu koristim sopstveni wirales. Ali to su moje i tvoje zelje a za njih svaki racun ispod hiljadarku je nezanimljiv i manje profitabilan.
:wink: :wink:

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

Hm, konacno mogu malko da pohvalim telenor. Paket Prenesi Plus 500 je sasvim pristojan i sa cenom i sa ponudom.

Okej, zaokruzivanje i za minute i za kilobajte je malo fuj, ali sam preracunao da za prehotdna dva meseca bi mi sa novim zaokruzivanjem bilo 370 minuta umesto 320, posto su mi svakako pozivi najcesce ispod jednog minuta, pa su i do sada bili zaokruzivani.

U poredjenju sa dosadasnjim paketom prenesi 150 + 150mb tarifni dodatak, umesto dosadasnjih 150 poruka dobija se 500 poruka, a i placaju se samo minuti prema drugim mrezama kada iskocim iz paketa (posto dobijate 500minuta ka telenoru). A zbog zaokruzivanja ce biti ispadanja iz paketa, al' i dalje se isplati! Ali, zato, konacno imam neku normalnu kolicinu podataka za koristiti!!!

Pohvale za korisnicki servis koji je proverio da li sam do sada prekoracio tarifni dodatak za internet, i upozorio me na zaokruzivanje i ostalo!

Drago mi je da je telenor uoci uvodjenja mogucnosti prenosa broja konacno otvorio oci i malo poboljsao uslove. Mogli su samo to i malo ranije da urade (:

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Nadam se da moderatori ovo nece shvatiti kao reklamiranje. Interesuje me da li postoji neka prodavnica (ili vise njih) koja prodaje telefone uz ugovor sa Telenorom, kao sto recimo ComTrade nudi sa mts ugovorima? Moze se tu naci i neka pristojna ponuda.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Garantovano da tako nesto ne posoji,a bilo bi mnogo bolji izbor. Ja sam im pre neku godinu predlagao da mi nabave k800 jer ga nisu imali u ponudi i da ga uzmem kod njih uz ugovor ali su me ladno odbili uz poruku (kupite si gde god zelite taj model a mozete ga koristiti sa nasom karticom)
:lol: predlog jedamput dobar :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@antec ne, telenor nema ugovor sa dilerima tipa com trade, tehno mobil itd.
Uzeo sam E52 Navi (model koji dolazi fabrički sa nokia držačem za automobil) na rate uz paket prenesi 400. Rata je 2100din, plaćam uz mesečni račun. Onaj ko nije 6 meseci na pretplati mora preko kartice, nemate nikakve troškove za vreme tih 6 meseci, posle toga kada budete hteli da je ugasite plaćate 500din. Probao sam telefone sa TS ali neide, moram sa tastatutom :)
Koga zanima, Htc legend neće dobijati, Desire im stiže ove nedelje. U septembru im stiže iPhone.
HTC je nestašica u Evropi, raskinuli su ugovor sa samsungom o isporuci displeja, neko vreme ih neće biti uopšte. Potpisali su novi ugovor za displeje sa sony-jem.

Myke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 11:19

Post od Myke »

Da li znate kakva je situacija kod Telenora što se zaključavanja telefona tiče? Ako je neko pratio, pa da kaže, ne bi značilo sada svako posebno da piše "moj je zaključan" ili "moj nije". Kod Vip-a je prema nekom mom zapažanju situacija da se desi da neki i bude zaključan, a da obično nisu.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Myke, kako misliš da je "neko pratio" da li Telenor zaključava telefone ili ne? :lol: Možda ih do juče nisu zaključavali, ali će od danas početi, pa ti to što je "neko pratio" neće mnogo značiti.

Myke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 11:19

Post od Myke »

Pod "neko pratio" sam mislio da je neko obraćao pažnju na postove u kojima su korisnici govorili da li je zaključano ili ne, pa da je stekao neki utisak o tome, kao što sam ja o Vip-u.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Myke,ako ti nesto znaci,bilo je dosta zahteva za dekodiranjem,u odgovarajucoj temi,telefona sa Telenor mreze,i imajuci to u vidu,cini mi se da je kod njih veca "disciplina" po pitanju kodiranja,nego li kod VIP-a ili Telekoma. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Koliko ja znam, svi Telenor telefoni su kodirani. Nijedan mts telefon nije kodiran. Vipovi HTC telefoni nisu kodirani, i moze da se provuce i neka nokia i samsung, ali i sami zaposleni kazu da nema pravila. Nadam se da sam pomogao.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

vuchko987, ovo za mts gresis - neki telefoni nisu kodirani, ali vecina, cak i najjeftinijih tipa Samsung Solar Crest, je kodirana.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

mislio sam na mts telefone kupljene kod dilera - tehnomobile, comtrade, handy... Oni po pravilu nisu kodirani.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

vuchko987, ne po pravilu, nego milion posto nisu kodirani ti kupljeni kod dilera. 8)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

vuchko987, sto se tice tih kod dilera, oni zaista nisu kodirani. Dileri imaju ugovor sa telekomom, ali telefoni koje prodaju uz ugovor su isti kao oni koje prodaju u slobodnoj prodaji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Nekoliko novih modela nokie c5, 5228, samsung kingsley. Nema slika ali kada se stisne uporedni pregled telefona i tarifnih paketa tu se pojavljuju. http://www.telenor.rs/?page=7356

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li mi neko moze reci kakvo je zaokruzivanje MB-a kod usluge "Dodaj internet" kod Biznis korisnika?
Ja na sajtu nisam nasao tu informaciju -> KLIK

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Za postpaid korisnike tarifiranje se vrši prema tarifnom paketu korisnika - na 100 KB za Telenor Internet tarifne pakete, a na 1KB za tarifne pakete namenjene govornom saobraćaju.

Tarifni dodatak Mini (590,00 dinara) od sada sadrži 500 MB internet saobraćaja.

Telenor eShop poklon

Kupovinom telefona putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon USB Flash Disk 4GB . Poklon se dostavlja na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.

Slika
iPhone 6 Plus

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Sve pohvale za ove internet tarifne dodatke i za povecanje paketa Mini. Bilo bi jos bolje kad biste povecali i tarifni datak Mobi na 300 mb.

Odgovori