Telenor Akcije
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ima jedna veoma dobra fora.koja ide ovako.uzme se pkaet 4000 i plaća se tih 4000+pdv
i naravno tu ti nakaleme još nekih 2000din za koje ti i ne znaš da imaš da platiš i još ti nakaleme sms i ne daj bože da si zvao inostranstvo.onda si stvarno gotov. i uz to svaki mesec ti plaćaš neko čudo koje ama baš ne vredi te pare
i naravno tu ti nakaleme još nekih 2000din za koje ti i ne znaš da imaš da platiš i još ti nakaleme sms i ne daj bože da si zvao inostranstvo.onda si stvarno gotov. i uz to svaki mesec ti plaćaš neko čudo koje ama baš ne vredi te pare
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Otvorena Telenorova prodavnica u Kosovskoj ulici
Novi koncept kupovine obezbediće posetiocima da dođu, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu
Beograd, 19.06.2007. – Telenor je danas predstavio novi koncept kupovine svojih usluga u renoviranoj prodavnici u Kosovskoj ulici, uređenoj po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje.
Novi koncept tiče se sadržaja i izgleda samog prodajnog prostora, ali i načina komunikacije sa korisnicima. U tri laka koraka, korisnicima se nudi da odaberu tarifni paket koji im najviše odgovara, potom jedan od mobilnih telefona iz Telenorovog „Džinovskog izbora“, i na kraju tarifne dodatke, kojima će tarifni paket još finije prilagoditi svojim potrebama i navikama.
Otvaranjem nove-stare prodavnice, inače prve prodavnice mobilne telefonije u Srbiji, nastavlja se „Telenorov mesec iznenađenja“, tokom kojeg su predstavljeni novi pripejd paketi i letnje cene rominga.
E ovo je dobro,ako sam dobro razumeo,sad ako hocu npr.,da kupim neki njihov mob,onda lepo i mogu da odem i da ga malo procackam,a ne da jurim nekog ko ima taj mob,pa onda da vidim jer mi se svidja.U svakom slucaju,fino.
Novi koncept kupovine obezbediće posetiocima da dođu, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu
Beograd, 19.06.2007. – Telenor je danas predstavio novi koncept kupovine svojih usluga u renoviranoj prodavnici u Kosovskoj ulici, uređenoj po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje.
Novi koncept tiče se sadržaja i izgleda samog prodajnog prostora, ali i načina komunikacije sa korisnicima. U tri laka koraka, korisnicima se nudi da odaberu tarifni paket koji im najviše odgovara, potom jedan od mobilnih telefona iz Telenorovog „Džinovskog izbora“, i na kraju tarifne dodatke, kojima će tarifni paket još finije prilagoditi svojim potrebama i navikama.
Otvaranjem nove-stare prodavnice, inače prve prodavnice mobilne telefonije u Srbiji, nastavlja se „Telenorov mesec iznenađenja“, tokom kojeg su predstavljeni novi pripejd paketi i letnje cene rominga.
E ovo je dobro,ako sam dobro razumeo,sad ako hocu npr.,da kupim neki njihov mob,onda lepo i mogu da odem i da ga malo procackam,a ne da jurim nekog ko ima taj mob,pa onda da vidim jer mi se svidja.U svakom slucaju,fino.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ta prodavnica je bila zanimljiva jer su radili ljudi koji ili su znali sve ili nisu znali ništa.tako je to bilo tada.
lepo je to da se isproba ali dok ne snize cene aparata ništa im to ne znači
lepo je to da se isproba ali dok ne snize cene aparata ništa im to ne znači
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Jos samo kad bi kao sav normalan svet stavili u ugovor zackoljicu da mozes da vratis telefon ako ti se ne dopada,e onda bi bilo kul
Ovde kod mene u ugovoru stoji stavka da ako u roku od 15 dana resis da ti fon ne odgovara,ili usluga koja uz njega ide,mozes lepo da ga vratis i otkazes ugovor,pod uslovom da aparat nije ostecen i da je pakovanje fizicki chitavo.
A da ne pricam o fori da malo malo pa idu akcije tipa staro za novo...das stari fon,i ako se apgerjdujes na 3G,priznaju ti recimo 100 evricja za stari fon,i toliko ti skinu sa cene novog i sta ja znam....moraju bre malo da idu u korak sa svetom i shvate da se pare uzimaju na dodatnim servisima i na kolicini potrosenih impulsa,a cena impulsa i telefona su sekundarna stvar....Ali dobro barem su krenuli u ozbiljniju kampanju,barem nesto sredjuju i ulepsavaju
Ajde rekoh,kad se vec prica o akcijama,da napisem svoj primer,tojest kako se to radi u "normalnom" svetu:
Dakle ja dodjem lepo u predstavnistvo i lepo uzmem svoj broj sacekam na red,sednem kod sluzbenika i objasnim kako imam stari broj koji glasi na zenino ime,blabla..uglavnom hocu novi broj,upgrade na 3G i uzimam neki dobar aparat...kako sam rekao dobar aparat,tako se sjatili jos neki zaposleni,pricaju samnom,donose mi vodu(nisam zeleo drugo pice),onako kao lezerno cavrljaju samnom dok se sastavlja ugovor...izaberem tarifu gde mi je cena poziva ka svim mrezama ista,bez obzira da li sa nekim od 3 preostala mobilna operatera ili sa 4 fixna,koliko ih ima.Dobijem video poziv po ceni obicnog poziva i sve to....i dodje vreme da izaberem aparat.Kad sam rekao JasJam koji je trenutno kao elitni model i najskuplji u izboru operatera,odmah su krenuli sa jos zescjom politikom....pa dobih mogucnost da ako mi mesecni racun bude veci od 35 evra(sto najcesce jeste),mesecni iznos cene telefona(posto je razbijen i naplacuje se u 36 rata uz telefonski racun) mi kompletno vracaju.Znaci ako sam ovog meseca pricao za bar 35 evra,od sledeceg racuna ce mi smanjiti 25 evra rate za telefon....pa onda lepo dobijem BT slushku za dzabe(nije neka extra,al opet u prodaji kosta 40 evrica),pa dobijem kartu VIP clana,s kojom svaki mesec imam neke pogodnosti...recimo prosli mesec sam u FOXu(ovdasnji najveci proizvodjac odece,nesto u stilu recimo legenda ili terranove)mogao na dve kupljene stvari da biram trecu besplatno,ovaj mesec imam 50% popusta na sve parfeme u mekoj tamo mrezi prodavnica,sledeci mesec imam svakog vikenda iznajmljivanje po jednog DVD filma za dzabe u Blockbuster videu,a preko zime imam svake nedelje po sat price sa bilo kim u nacionalnoj mrezi potpuno besplatno.....E TO SE ZOVE AKCIJA
Ovde kod mene u ugovoru stoji stavka da ako u roku od 15 dana resis da ti fon ne odgovara,ili usluga koja uz njega ide,mozes lepo da ga vratis i otkazes ugovor,pod uslovom da aparat nije ostecen i da je pakovanje fizicki chitavo.
A da ne pricam o fori da malo malo pa idu akcije tipa staro za novo...das stari fon,i ako se apgerjdujes na 3G,priznaju ti recimo 100 evricja za stari fon,i toliko ti skinu sa cene novog i sta ja znam....moraju bre malo da idu u korak sa svetom i shvate da se pare uzimaju na dodatnim servisima i na kolicini potrosenih impulsa,a cena impulsa i telefona su sekundarna stvar....Ali dobro barem su krenuli u ozbiljniju kampanju,barem nesto sredjuju i ulepsavaju

Ajde rekoh,kad se vec prica o akcijama,da napisem svoj primer,tojest kako se to radi u "normalnom" svetu:
Dakle ja dodjem lepo u predstavnistvo i lepo uzmem svoj broj sacekam na red,sednem kod sluzbenika i objasnim kako imam stari broj koji glasi na zenino ime,blabla..uglavnom hocu novi broj,upgrade na 3G i uzimam neki dobar aparat...kako sam rekao dobar aparat,tako se sjatili jos neki zaposleni,pricaju samnom,donose mi vodu(nisam zeleo drugo pice),onako kao lezerno cavrljaju samnom dok se sastavlja ugovor...izaberem tarifu gde mi je cena poziva ka svim mrezama ista,bez obzira da li sa nekim od 3 preostala mobilna operatera ili sa 4 fixna,koliko ih ima.Dobijem video poziv po ceni obicnog poziva i sve to....i dodje vreme da izaberem aparat.Kad sam rekao JasJam koji je trenutno kao elitni model i najskuplji u izboru operatera,odmah su krenuli sa jos zescjom politikom....pa dobih mogucnost da ako mi mesecni racun bude veci od 35 evra(sto najcesce jeste),mesecni iznos cene telefona(posto je razbijen i naplacuje se u 36 rata uz telefonski racun) mi kompletno vracaju.Znaci ako sam ovog meseca pricao za bar 35 evra,od sledeceg racuna ce mi smanjiti 25 evra rate za telefon....pa onda lepo dobijem BT slushku za dzabe(nije neka extra,al opet u prodaji kosta 40 evrica),pa dobijem kartu VIP clana,s kojom svaki mesec imam neke pogodnosti...recimo prosli mesec sam u FOXu(ovdasnji najveci proizvodjac odece,nesto u stilu recimo legenda ili terranove)mogao na dve kupljene stvari da biram trecu besplatno,ovaj mesec imam 50% popusta na sve parfeme u mekoj tamo mrezi prodavnica,sledeci mesec imam svakog vikenda iznajmljivanje po jednog DVD filma za dzabe u Blockbuster videu,a preko zime imam svake nedelje po sat price sa bilo kim u nacionalnoj mrezi potpuno besplatno.....E TO SE ZOVE AKCIJA
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa videcemo, samo sto se svetu nesto ne zuri u Srbiju. Oni jesu zvali Srbiju da postane deo Evrope i sveta, Srbi su rekli da hoce, ali pod uslovom da Evropa i svet dodju u Srbiju.
Odoh ja u neke druge vode, nemojte mi zameriti.
U svakom slucaju, pozdravljam svaki potez operatera koji donosi bilo sta povoljno po korisnike. Neka je to smanjenje cene za 0.01 din (1 para), ali i to je znacajno. Na 20 sati razgovora i to je neka usteda.
Odoh ja u neke druge vode, nemojte mi zameriti.
U svakom slucaju, pozdravljam svaki potez operatera koji donosi bilo sta povoljno po korisnike. Neka je to smanjenje cene za 0.01 din (1 para), ali i to je znacajno. Na 20 sati razgovora i to je neka usteda.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Bio sam juce u ovoj novoj prodavnici u Kosovskoj ulici(na uglu sa Takosvskom) i ok je prodavnici,velika,svi telefoni iz njihovog izbora su tu,upaljeni i svaki moze da se proba
(vezani su kablom za svoj stalak,zbog lopova
(treba im neke makaze
)) i neka devokjka stoji ispred prodavnice i deli promotivni materijal i lizalice u obliku simbola telenora i to je sasvim ok.I jos nesto ,ako neko tamo potpise ugovor do kraja jula,cini mi se,dobice na poklon 1000din,e sad kako ne znam da li na racunu ili manje plati fon.Sve u svemu ok.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Od danas u ponudi

Sada Vas u svim Telenor prodavnicama očekuje model proglašen za Najbolji GSM telefon za 2007. jedinstveni Samsung D900, koji uz tarifni paket Više Priče 1000, možete dobiti sa popustom i do 7.100 dinara!
Tu su još i elegantna Nokia 6085, kao i Samsung D520 slajder, uz popust i do 2.100, odnosno 3.100 dinara!
Najbolja letnja ponuda važi za postojeće i nove postpaid korisnike i traje do 8. jula!
Napomena: Akcijska ponuda važi za fizička lica. Telefoni na popustu ne učestvuju u Recycling akciji.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3683

Sada Vas u svim Telenor prodavnicama očekuje model proglašen za Najbolji GSM telefon za 2007. jedinstveni Samsung D900, koji uz tarifni paket Više Priče 1000, možete dobiti sa popustom i do 7.100 dinara!
Tu su još i elegantna Nokia 6085, kao i Samsung D520 slajder, uz popust i do 2.100, odnosno 3.100 dinara!
Najbolja letnja ponuda važi za postojeće i nove postpaid korisnike i traje do 8. jula!
Napomena: Akcijska ponuda važi za fizička lica. Telefoni na popustu ne učestvuju u Recycling akciji.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3683
djuice user permanently deactivated.
Danas u blicu je izaslo da se prepaid paket prica prodaje zajedno sa singlom Vlade Georgieva "Do svitanja". Zna li neko jel to vec krenulo?
Akki HVALA!
Akki HVALA!

Poslednja izmena od lilici u Pon, 25. Jun 2007. 15:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Da li je ovo cena sa PDV-om ili bez, jer nigde ne pise?djuice napisao: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3683

mislim da pise da to nisu cene nego popusti tako da nema smisla prica o pdv-u
ne znam za vas ali mi se cini da jos jednom do potpunog izrazaja dolazi praksa telenora da na neki svoj perfidan nacin maskira stvarno staje
npr. milojko iz donje krivaje vidi ovaj oglas u blicu i on ce pomisliti da su to cene
a da ne pricamo sto je i za onu proslu nokiju cena bila od 3000
ali se negde usput izgubila napomena da je to uz najskuplji paket
a da je uz najjeftiniji paket cena i do 5-10 puta veca
samo ako bi sve jasno i glasno objasnili ali ne
zasto prosto kada moze komplikovano
verovatno ce neko naci takav primer i kod mts-a
i slazem se unapred sa njim
situacija je do bola
ne znam za vas ali mi se cini da jos jednom do potpunog izrazaja dolazi praksa telenora da na neki svoj perfidan nacin maskira stvarno staje
npr. milojko iz donje krivaje vidi ovaj oglas u blicu i on ce pomisliti da su to cene
a da ne pricamo sto je i za onu proslu nokiju cena bila od 3000
ali se negde usput izgubila napomena da je to uz najskuplji paket
a da je uz najjeftiniji paket cena i do 5-10 puta veca
samo ako bi sve jasno i glasno objasnili ali ne
zasto prosto kada moze komplikovano
verovatno ce neko naci takav primer i kod mts-a
i slazem se unapred sa njim
situacija je do bola
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ok, mozda neko i voli ovakve telefone, ali sto se mene tiche, ponudili su samo 2 smartphone-a koji nesto vrede, N73 i E61. S tim da mi je ovaj drugi daleko interesantniji, kako zbog svog neobicnog izgleda, tako i zbog funkcionalnosti. Sljamsunga nikad ne bih uzeo ni da mi plate. Imao sam T100, ali to je tada bila masina... a ovo sada... konfekcija...

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja sam jos juce video na TV (mislim da je bio Pink) reklamu... sekvence iz proslih Valdinih sptova, muzika iz te nove pesme.... i na kraju Terenor reklama... predpostavio sam da je ovako nesto.lilici napisao:Danas u blicu je izaslo da se prepaid paket prica prodaje zajedno sa singlom Vlade Georgieva "Do svitanja".
miodrage, a w950 i n95 ne vrede?
Poslednja izmena od Spyker u Pon, 25. Jun 2007. 21:31, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone + CX300
djuice,
cifre na reklami su popust a ne cena
evo ti ovde
nigde nema cene 7100 niti je to bilo kakva srednja vrednost
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3158
i o kakvim srednjim cenama pricas...
cifre na reklami su popust a ne cena
evo ti ovde
nigde nema cene 7100 niti je to bilo kakva srednja vrednost
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3158
i o kakvim srednjim cenama pricas...
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November