MTS: Novi tarifni profil KUL

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

skeptichni chicha, mogu da promene lokaciju CC-a :D to bar nije neka velika mudrost!
Ja konkretno retko zovem pomenuti CC, samo kad mi nesto bas nije jasno, ili zelim da proverim nesto. REcimo da ih okrenem, max 10 puta godisnje. Sad u poslednjih mestar dana sam ih zvao jedno 4-5 puta, jer sam imao frku sa ovom Laki tarifom i sl. ali se sve sredilo. Ali da su smusheni i smotani to stoji. Postavi im covek neko iole ozbiljnije pitanje - molimo Vas sacekajte na vezi malo, pa cekas par minuta. Stvarno neprofesionalno.
migi, to sto silan narod placa pretplatu, ja im nisam kriv. Da ih je neko terao... pa da razumem. Inace, apropo kupovine i cackanja telefona. Nisam samo u jednoj prodavnici kupovao vec u vishe njih. Osnovni uslov da bih uopste pristupio mogucem pregovaranju o kupovini je da me puste da sednem negde i jedno dobrih pola sata da njakam telefon. Ako sam zadovoljan, zelim tacno taj primerak koji sam imao u ruci, i nista drugo. Ako ne moze tako, ima gde moze. Za svoje pare, imam prava da biram sta cu da uzmem. Kome moje pare ne trebaju, nece ih ni dobiti. I tu sam izuzetno beskompromisan, ili tako ili nikako.
Nisam ja tu zbog prodavaca, nego oni zbog mene. Pa ne treba se postaviti u situaciju da ti nekome cinis sto mu kupujes nesto u prodavnici. Treba ima nastup i stav. I onda obicno i ne bude problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne znam da li ste primetili, ali kod drugih operatera ponuda je jedna zaokruzena i uskladjena celina, sve ima svoj smisao, a kod telekoma opsti haos, kako ko sta ponudi, to odma' ima i telekom... Pa onda nesto krpi, spaja.
Pozdravljam ja popuste, konkurenciju i borbu, da se razumemo odmah... ali, budi orginalan, ako vec pricas da si najbolji.
Kaze jedan da ne hvalim mt:s... Pa kako da ga pohvalim, kada da ga pohvalim kada je ovo VIP-ov paket?

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

jes pa da 065, 980+, 480+ sve su to kopirali od nekud a i onaj prepaid telefon, i to su kopirali samo ne znam od koga, ah da od telenora koji je to uveo nedelju dana "kasnije" a tako bese koliko mi se cini i za mts express
i posle samo mts kopira
e nije nego
ne budi tako maliciozan
svi kopiraju i to je meni ok jer dok cene idu dole kvalitet ponude ide gore a ne znam ko bi se jos bunio na to
kao sto je vec neko rekao a ja citirao boli me ako su kreativni ko zgazena jagoda ako se situacija poboljsava
problem je samo sto se ovaj forum deli na pristalice jednih, drugih i malo manje onih trecih
a to se nece promeniti dok se ne uvede mobilnost brojeva
Remember, remember
The 5th of November

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@batancev, pa i ti si pristalica mt:s-a, nije da nisi...
btw. Pricao sam o kopiranju tarifnih paketa, a ne o celokupnoj ponudi mt:s-a, tako da ne treba mesati 980+ i ostalo. A mnogo bi i bilo da su sada sve iskopirali od konkurencije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lobachewsky, pa sta ako kopiraju? Sta se nas, krajnjih korisnika, to tiche? Ne moze da skodi nikako. Sad ne bih da poredim gluposti, ali po analogiji sa ovim, niko osim Philipsa ne bi smeo da proizvodi CD medije i CD uredjaje (oni su ih izmislili i prvi napravili zar ne?) Elem, samo neka kopiraju jedni od drugih i samo neka nastave sa snizavanjem cena, pozdravljam svaku takvu akciju od sveg srca. A naravno, jedva cekam da i kod nas RATEL omoguci mobilnost brojeva, i da tek onda pocne rat medju operaterima, i uzivancija nas korisnika.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

Lobachewsky, pa ja i jesam konstatovao da je tako tako da nema potrebe da me ubedjuhes u to
nego nisi odgovorio na kopiranje telenora???
a sto se tice kopiranja tarifa
tu se postavlja jedno drugo pitanje ako cemo iskreno
zasto bi uopste (sa njihove tacke gledista) mts izbacivao nove tarife
opste je poznato da mts ima cca. najmanje 1.5 miliona vise korisnika od telenora tako
da ako su oni (mts) zadovoljni time ni ja ne vidim razloga zasto bi oni sami sebi uskakali u stomak i smanjivali ili uvodili nove tarife sve dok ih na to ne primora konkurencija
koliko je vec puta ponovljeno da operateri postoje i rade zbog svog profita a ne zbog nas
pa zasto bi onda najveci operater sam sebi smanjivao taj profit
uvek je bilo, sada je i uvek ce biti tako da je konkurencija ta koja mora da se trudi vise po pitanji inventivnosti sto se i vidi po pitanju telenora
sve u svemu
ako sada ne vidis koliko je ta tvoja zalopojka o kopiranju tarifa besmislena, onda ti ne mogu pomoci
na kraju krajeva nije kao da ti to i trazis
poz
Remember, remember
The 5th of November

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Eh... sta god da neko napise, sve se svodi na pricu da nama korisnicima odgovara snizavanje cena, da nije vazno na koji nacin i da je konkurencija cudo... To su i vrapci naucili i to niko nikada na ovom forumu (ili barem ja) nije dovodio u pitanje.
Pokusao sam da stvari posmatram iz ugla kreativnosti i ideja, a ne iz ugla prosecnog korisnika, ali nazalost ovde se diskusija siluje uvek u istom pravcu iako njen zakljucak svi vec napamet znamo...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori