Monet - mobilni telefon za 1e
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Sve duze od 12 meseci nije ugovorna obaveza nego robija, a i mobilni napredak "pojede" model telefona za godinu tj. mobilni telefon posle godinu dana postaje muzejski primerak (pojede ga vreme).
Ljudi u okruzenju menjaju mob. tel. svaki godine (i cesce) i to ne idu u prodavnicu, nego sve preko operatora. Tako da je svaka ugovorna obaveza preko 12 meseci velika prevara nad korisnicima.
MB maneken ko si ti da odlucujes sta je robija a sta ne sta ce mobilni napredak da pojede a sta nece i sad ces mi govoriti da je K800 koji je izasao pre godinu dana muzejski primerak i sta je prevara a sta ne.Ajde molim te nemoj nas muciti sa glupim izjavama !!!
PS:Pretera ga sa offom

PS:Pretera ga sa offom
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- MB maneken
- Banned
Jednostavno meni ni jedan telefon nije zanimljiv posle godinu dana. A taj n91 i nije bas reprezentativan uzorak, nemojte ici u krajnosti.
Daj mi link gde mogu povoljo da kupim n91 na ugovor od godinu dana? Znam da u nemackoj mogu za 25 evra meceno i jos imam negranicen broj poziva za lokanu mobilnu i fiksnu, ali nisam cuo da to moze kod nas?
BTW Sto se Telenor npr. ne izivljava u nemackoj sa robijom od dve godine? Pa niko ne bi koristio Telenor
@madness99 |
BTW2 Gde si na ponudjenom linku video n91
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3947
???
Daj mi link gde mogu povoljo da kupim n91 na ugovor od godinu dana? Znam da u nemackoj mogu za 25 evra meceno i jos imam negranicen broj poziva za lokanu mobilnu i fiksnu, ali nisam cuo da to moze kod nas?
BTW Sto se Telenor npr. ne izivljava u nemackoj sa robijom od dve godine? Pa niko ne bi koristio Telenor

@madness99 |
BTW2 Gde si na ponudjenom linku video n91
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3947
???
MB maneken, nemoj sad da izvrces u svoju korist
Ti si rekao da mobilni napredak pojede telefon za godinu, a nisi ni spomenuo telenorovu ponudu
Sad kad si video da si pogresio, onda izvrces. I, evo, u toj ponudi w810 ima vise od godinu dana, i jos uvek je aktuelan. E61 i da ne spominjem...
Jesi sad zadovoljan

Jesi sad zadovoljan

iPhone + CX300
MB Maneken ajd mi reci u kom sam postu ja naveo n91???Ja sam rekao za K800 do skora je bio u Telenorovoj ponudi i molim te nemoj vise da lupetas i kako kaze Alien izvrces,mogu da navedem koliko god hoces telefona starijih od godinu dana koji se i dan danas dobro prodaju zato...
- MB maneken
- Banned
Izvini, vidim da je Alien naveo n91. Kod nas je sve izvrnuto, jer smo bili deset godina pod sankcijama. Eto npr. i Golf II se dobro prodaje i ako je stariji od 20 godina, pa tako i telefoni koje niko nece na zapadu dodju na balkan a tamo su operateri razmazili svoje korisnike i nude im samo novije modele po povoljnim uslovima jer starije retko ko hoce da uzme. Cak sta vise utrkuju se sa novijim modelima {da ponude svojim korisnicima).
BTW Kako mozes da kazes da lupetam kada sam svojim ocima video sta se nudi npr. u nemackoj i pod kojim uslovima?
@Alien
Ja ne izvlacim, sto sam rekao iza toga stojim, da novi model npr. NOKIE pojede stariji model posle godinu dana. I dalje stojim iza toga da napredak neumitno tece i po pitanu modela i po pitanju usluga, npr. da li si prosle godine koristio 3G, eeeee ove godine ga koristis. Pogledaj sta je predstavljeno na CeBIT-u prosle godine a sta ove. Na zapadu ti za mobilni telefon kazu kao za patike, aaaa to ti je model od prosle godine to je staro.
Da se Telenor pojavi u Nemackoj sa ovim uslovima koje nudi Srbima tj. sa kojim se izivljava na srbima, niko ne bi koristio Telenor. Ali ovde im se moze.
BTW Kako mozes da kazes da lupetam kada sam svojim ocima video sta se nudi npr. u nemackoj i pod kojim uslovima?
@Alien
Ja ne izvlacim, sto sam rekao iza toga stojim, da novi model npr. NOKIE pojede stariji model posle godinu dana. I dalje stojim iza toga da napredak neumitno tece i po pitanu modela i po pitanju usluga, npr. da li si prosle godine koristio 3G, eeeee ove godine ga koristis. Pogledaj sta je predstavljeno na CeBIT-u prosle godine a sta ove. Na zapadu ti za mobilni telefon kazu kao za patike, aaaa to ti je model od prosle godine to je staro.
Da se Telenor pojavi u Nemackoj sa ovim uslovima koje nudi Srbima tj. sa kojim se izivljava na srbima, niko ne bi koristio Telenor. Ali ovde im se moze.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
@mb maneken, mi nismo Nemacka. Kada budemo ko oni, i telefoni ce biti kao kod njih. Takva je situacija. I to se odnosi na sve operatere u srbiji, a ne samo na Telenor, kako ti (hronicno) navodis. A do tada, tebe niko ne primorava ni na "robiju" od dve godine, ni na ugovor od jedne. Tu su i prodavnice, pa imas izbor.
Sigurno je da ce biti bolje, ali polako, sve je jos zeleno. Do juce nije bilo zdrave konkurencije...
Sigurno je da ce biti bolje, ali polako, sve je jos zeleno. Do juce nije bilo zdrave konkurencije...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
MB maneken ja znam jako dobro koje su ponude u inostranstvu i ti ne mozes gledati po tome jer kod njih mozes da uzmes npr PS3 i K800 za 1e a mesecno 50 eura i ugovor na 12/24 meseci i sad odes tamo bice ti onda i dalje robija kako ti kazes.Kako je Lobachewsky rekao imas prodavnice pa mozes da biras.Malopre sam gledao ponudu u svajcarskoj k800 UEFA Edition kosta 1 franak i mesecno 25 eura dve godine ,samo da znas ni kod njih ne cvetaju ruze bas nesto narocito
MB maneken, niko nije rekao da telefoni nisu sve bolji i bolji, ali nisu zastareli nakon godinu dana!!! Ja ne kazem da recimo e90 razbija n73, ali n73 nije zastareo telefon (a ima vise od godinu dana). I, kao sto je rekao Lobachewsky nije ti ovo nemacka, tamo je mesecna plata 2000e i mogu da uzimaju telefon kad izadje, kod nas ipak ljudi cekaju da telefonu spadne cena, tako da je i bolje sto su ovakvi telefoni u ponudi.
Takodje, slozio bih se sa Lobachewsky-m da nije u redu sto pominjes samo telenor, kao da je mts bolji? Telenorov dzinovski izbor je sto puta bolji od mts-a, a jos ima i ugovor na godinu dana...
Takodje, slozio bih se sa Lobachewsky-m da nije u redu sto pominjes samo telenor, kao da je mts bolji? Telenorov dzinovski izbor je sto puta bolji od mts-a, a jos ima i ugovor na godinu dana...
iPhone + CX300
Pritom, N95 se pojavio u Srbiji u isto vreme kada se pojavio i u ostalim evropskim zemljama ... za njega ne možeš reći da je star telefon ...
A i ako je star i neinteresantan, zašto ga onda MT:S već nema u ponudi za dinar?
Maneken se natrabunjao ovde, i sa Golfovima, i sankcijama, i Nemačkoj i Švajcarskoj ... ko je razumeo sve što je hteo da kaže - svaka mu čast!
A i ako je star i neinteresantan, zašto ga onda MT:S već nema u ponudi za dinar?
Maneken se natrabunjao ovde, i sa Golfovima, i sankcijama, i Nemačkoj i Švajcarskoj ... ko je razumeo sve što je hteo da kaže - svaka mu čast!
Samsung Omnia HD 8GB
Alien napisao:
Telenorov dzinovski izbor je sto puta bolji od mts-a, a jos ima i ugovor na godinu dana...
da ali i nekoliko puta skuplji
ali sta da se radi
dznovski izbor se i dzinovski placa
poredjenja radi
nokia 6070 u telenoru sa najjeftinijim paketimakoji su ponudjeni je 32000 i 4500 a u mts 2000
nokia 5300 u telenoru 8900 i 14900 a u mts 6000
nokia 6085 u telenoru 8000 i 10000 a u mts 2000
btw. ako se iko pomuci da prebroji koliko telefona mts nudi izbrojace ih 19+1 sto i nije tako daleko od dzinovskog izbora sa dzinovskim cenama za obicne korisnike
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
U novinama imaju 10 aparata, na sajtu (http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=8030&Type=1) imaju osam, u stvarnosti - Bog zna. Sećate se ponude N73 ME za 50 EUR? Koliko su komada naručili, kada već sutradan nije bilo skoro nigde, a preksutra bukvalno nigde da se kupi/naruči?
Phah ... ista priča kao i sa ovim stručnjacima na mobilnisvet.com ... piše da imaju telefon u ponudi za te-i-te pare, nazoveš ih, oni kažu - evo, sad se poslednji prodao, nazovi sutra ...
Ja računam da je operater ipak malo ozbiljnija firma od nekog samostalnog preduzetnika ... a ti?
Uzgred, nijedan od aparata koje pominješ ne postoji u MT:S-ovoj ponudi već nedeljama, ako ne i mesecima, a zanemaruješ još jednu, relativno bitnu stvar uz sve to - Telenor nudi sve telefone (i sve što vidiš možeš zapravo i da kupiš!) uz sve tarifne pakete, tako da je i tu razlika ...
Malo si pomešao babe i žabe ...
Phah ... ista priča kao i sa ovim stručnjacima na mobilnisvet.com ... piše da imaju telefon u ponudi za te-i-te pare, nazoveš ih, oni kažu - evo, sad se poslednji prodao, nazovi sutra ...
Ja računam da je operater ipak malo ozbiljnija firma od nekog samostalnog preduzetnika ... a ti?
Uzgred, nijedan od aparata koje pominješ ne postoji u MT:S-ovoj ponudi već nedeljama, ako ne i mesecima, a zanemaruješ još jednu, relativno bitnu stvar uz sve to - Telenor nudi sve telefone (i sve što vidiš možeš zapravo i da kupiš!) uz sve tarifne pakete, tako da je i tu razlika ...
Malo si pomešao babe i žabe ...

Samsung Omnia HD 8GB
pre ce biti da si ih ti pomesao i to ne samo babe i zabe
samo zato sto ne mogu da se naruce preko sajta (mts express) ili telefona 790 ne znace da se ne mogu kupiti u poslovnici i ako sam napisao 19 to znaci da sam imao gde da vidim 19 a ne da lupam brojku
a sve to mozes videti ovde
www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031
a da ne pricam kakav ti je odgovor na cene telefona
telefoni koje sam ja naveo su samo primeri koje sam odabrao
a i kod svih ostalih je ista situacija
samo zato sto ne mogu da se naruce preko sajta (mts express) ili telefona 790 ne znace da se ne mogu kupiti u poslovnici i ako sam napisao 19 to znaci da sam imao gde da vidim 19 a ne da lupam brojku
a sve to mozes videti ovde
www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031
a da ne pricam kakav ti je odgovor na cene telefona
telefoni koje sam ja naveo su samo primeri koje sam odabrao
a i kod svih ostalih je ista situacija
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- MB maneken
- Banned
Nisam se ja "natrabunjao", nego se postavlja pitanje sto i mi ovde ne bi imali npr. za 20 evra mesecno neograniceno razgovora u okviru mobilne i fiksne mreze. Sto nas domaci operatori odvaljuju od cena?Jorgovan napisao:Maneken se natrabunjao ovde, i sa Golfovima, i sankcijama, i Nemačkoj i Švajcarskoj ... ko je razumeo sve što je hteo da kaže - svaka mu čast!
Ne moramo da uzmemo Nemacku, Svajcarsku... evo ti hrvatska i VIP, tamo za oko 700 dinara mesecno imas flat u okviru mobilne mreze, sto mi to ne bi imali sto se ovde operatori izivljavaju nad korisnicima?
Sto mi nemamo telefone za dinar uz ugovornu obavezu od 12 meseci sto nas sibaju sa 24 meseca?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E jesi dosadan sa tim telefonima za dinar, pa to je strasno. Sta ce ti?
Imas telefone za dinar, imas ugovornu obavezu na 12 meseci, sta jos hoces pobogu covece?
Ja bih da imam belu tarifu na Telekomu, da vozim Ferrari F550 Maranello! Pa ne kukam na sva zvona.
Imas telefone za dinar, imas ugovornu obavezu na 12 meseci, sta jos hoces pobogu covece?
Ja bih da imam belu tarifu na Telekomu, da vozim Ferrari F550 Maranello! Pa ne kukam na sva zvona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!