batancev, gde si nasao to za broj razgovora?

Reci mi samo, kad vec tako racunas koliko te na kraju kosta taj telefon, jel ti koristis u te dve godine tu karticu za pricu ili ti samo stoji u fioci i skuplja prasinu. Jer ako koristis tu karticu, tvoja racunice nema veze sa mozgom! Telefon bi te toliko kostao samo ako karticu ne koristis a placas pretplatu svakog meseca.loki13 napisao:npre preko ove 325 tarife n70 kosta 1din i 24 meseca ugovor,tokom kojeg placas minimum 1180 din (1000 din + pdv),znaci da te je na kraju n70 skoro izasao kao da si ga kupio kod ovlascenog prodavca (u ct je 23.500 obican,a 24999 me)
Mi smo poslovini, nemamo vremena za caskanja od minut i duze. Koliko cu ja da pricam to tebe ne treba da brine, ali necu da mi neko naplacuje nesto sto nisam potrosio, ako samo pricao 15 sekundi posteno je da mi se naplati 15 sekundi a ne 60 sekundi.Aleksaboy napisao:Civilizovani ljudi komuniciraju (to je proces koji traje) a ako se vama vecina razgovora svodi na manje od minuta, vama ne treba telefon
----- LINKTarifiranje za obavljene razgovore pozivanjem iz Telenor mreže, vrši se prema efektivnom trajanju razgovora izraženom u sekundama. Za svaki započeti razgovor utvrđuje se fiksna naknada u iznosu od 1.35 ili 1.50 dinara.
-----LINKFiksna naknada za započeti razgovor iznosi 1.50 dinara.
------ LINKUspostava veze tarifira se 1,90 dinara bez PDV-a,