0 din u mt:s mreži!!!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Re: 0 din u mt:s mreži!!!

Post od MB maneken »

Daddy Yankee napisao:Aktivirajte uslugu „Nula u mt:s mreži” i razgovarajte sa više od 5 miliona prijatelja za 0 din/min, 24 sata dnevno.
Sto je dobra ova konkurencija, sad samo da cekamo i odgovor VIP-a, tipa mi vama placamo dinar - jos je samo to ostalo :lol:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

DukeofSerbia procitaj malo bolje, nisam napisao da je laz i prevara vec da ukoliko ovu telekomovu akciju okarakterisete tako onda mozete tako okarakterisati i telefone za 1din.

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 02:33

Post od Minus »

Aleksaboy napisao:Lopovluk zato sto ova usluga treba da kosta mnogo manje, dva i po puta manje. Kao sto sam naveo, ako u Hrvatskoj kosta 600 din. realno kod nas treba da kosta 300 din.- proporcionalno standardu. Ili neka kosta isto koliko u Hrvatskoj pa opet bolje.
I necu vise da cutim i trpim ovu tiraniju koja u Srbiji predugo vlada. Ima da plujem Telekom koliko god mogu i da mu lepim gore navedene etikete sve dok se ovo ne promeni. I zalim ljude koji jos uvek cute i trpe i mire se s ovim.
a reci mi posto je u hrvatskoj tako sto ti lepo od sefa ne trazis da ti da duplo bolju platu i eto resenja?. Prosto je oni su ponudili robu po toj ceni, a na tebi je da li ces se navuci i kupiti je. Da ne bude zabune koristim 063 :)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

To sto Minus koristis 063 mrezu nije opravdanje da postavljas glupa pitanja. Razmisli malo pre nego sto nesto lupis (ako imas cime).

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Minus Cinjenica je da u Srbiji sve platis papreno a dokle god bude bilo takvih kao ti sto opravdavaju te cene nece nam biti ni malo bolje. Kada bi svi odbili da koriste ovakve i druge nepovoljne ponude operateri bi snizili cene svojih usluga i svi bi bili srecni.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, i ja sam tako svojevremeno pobesneo kad je Telekom odlucio da ukine "jeftinu tarifu" (pozivi 15-17h i 22-07h kao i vikendom 1 poziv 1 impuls) i sta se desilo? Nista, pomirio sam se sa sudbinom. Osim tebe verujem da se niko drugi u zemlji nije potresao, ili neki mizeran procenat ljudi. I sta mi tu mozemo? Da pljujemo? Ok, i negativna reklama je reklama.
Nazalost ovde ovaj narod ne zna za bojkot kakav u svetu postoji. Ja se secam pre jedno 10-ak godina, Grci su bojkotovali njihov Telekom zbog povecanja cena, ali je to bio bojkot na nivou zemlje. NIKO nije koristio telefon 3 dana (osim za hitne slucajeve, a i to sto krace). 4. dan je cena bila vracena an predjasnji nivo. E tako se to radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Kada si vec Miodrage pomenuo Grke, dodao bih jos jednu pricu koja se desila skoro. Naime grcka vlada je izmuvala neki zakon o penzijama koji je bio ubi Boze, pa je cela Grcka strajkovala. I sudstvo, i zdravstvo, i svi vidovi saobracaja, ma SVE. E tako se to radi. Kada bi tako kod nas ljudi okrenuli ledja i bojkotovali gramzivi Telekom, verujem da bi nam bilo mnogo bolje. Ali, ovo je ipak Srbija. Kako objasniti ovom narodu da se buni kada mu nesto ne odgovara kada je ovaj narod 50 godina treniran celicnom pesnicom da se pokorava volji i tiraniji srpskih despota?

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Aleksaboy, pa bojkotuj ko ti brani :?
Nemoj smao opet sa tužnom pričom o fiksnom (imaš Telenor i VIP da biraš umesto fiksnog), za internet postoje alternativna rešenja tipa kablovski, bežični, satelitski i sl. i što bi onda bio korisnik omrznutog ti Telekoma :? :?
LittlePrince, svuda su cene najviše koje mogu da se naplate i to je vrlo jednostavna stvar nije valjda da misliš da će neko da ti ponudi nešto jeftinije zato što je dobra duša pa želi da ti ne skuckaš sve pare :lol: Jock neće to tako da ide uostalom ako mt:s skine svoje cene uvek za bar deset para u odnosu na konkurente ko njima brani da skinu još više :?

BTW ovo je ipak forumo o mobilnoj telefoniji i mobilnim telefonima a tu Telekom defintivno nema monopol pa nema svrhe stalno o tome drobiti :roll:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

A zasto tebi smeta Skeptichni sto ja sve ovo govorim? Jel si ti neki drveni advokat, poslat ovde po sluzbenoj duznosti da opravdavas LOPOVLUK monopolisticko-razbojnicke firme zvane Telekom? E pa ima ponovo i ponovo da govorim o monopolu u fiksnoj telefoniji i internetu i o pljacki naroda. I ima ponovo i ponovo da govorim ljudima da bojkotuju i pljuju Telekom dok se sve ovo ne promeni.
A na ovaj tvoj predlog odgovaram ovako: i kablovski i satelitski i svaki drugi vid interneta ide preko TELEKOMA. Tako da nikakvog opravdanja nema.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, ide pa sta? Jel ti tu mozes nesto da promenis? Ne mozes, ne mogu ni ja, ni skeptichni, ne moze niko. Moglo bi kad bi narod zaista bio jedinstven u nekim stvarima. Ali ovaj narod to nikad nece moci. Ne vazi dzabe deviza 2 Srbina - 3 politicke partije. Mislim da je ovime sve receno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

E pa onda lepo da priznamo da smo kao narod glup i da se ne qu'cimo kao da nam...
Nego pustimo to, meni vec postaje cudno kako to skepticni cica toliko brani telekom. Kada se skupe svi telenjorci sa sve djuiceom pa ne brane Telenor koliko sam cica telekom. On ne priznaje gresku. Evo poslednji savet mu je bio koristi drugog provajdera, umesto da kaze- jeste, slovenci imaju 30X brzi internet, on samo sto ne kaze sta ce ti toliko, 56k je dovoljno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Hm, tema bese "0 u mrezi"? :roll: :)
Jel' neko uplatio? Kakvi su utisci?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Moguće je da nisam baš pažljivo pročitao sve postove, ali čini mi se da sam video u uvodnoj vesti da je stidljivo uvedena naknada za odgovaranje na poziv koje se tarifira fiksno 1,77 din. U ovoj varijanti to je samo to, a ne klasična naknada za uspostavu veze, ali malo uvećana u odnosu na svima već poznatu varijantu. Da se odmah razumemo, neće niko umereti zbog tih 27 para više po pozivu, ali ipak je uvećanje, nego bi me zabrinuo vrhunac bezobrazluka koji bio naplaćivanje obe ove izmišljene takse isključivo operateru (jer na ovo nema porez), za na primer neke tarife sa niskom cenom razgovora. Ispravite me ako grešim.

Ono što je u celoj priči malo šizofreno je stav operatera. Razumem da je ovo odgovor Telenoru, ali ono što je bila zajednička poslovna politika je da se stimulišu redovni korisnici (izmirioci obaveza) tj. postpejd, i da je većim potrošačima to daleko povoljnije. Ovo što su sad uradili je ili menjanje te politike ili navikavanje pripejd korisnika na češće korišćenja telefona da bi se u skoroj budućnosti kad promotivni period prođe isti prebacili na postpejd. Kako god prilično je podmukla politika, a i samo postojanje kalkulatora i savetnika na sajtovim operatera govori o time koliko su se potrudili da zakomplikuju ponudu i ulove malo u mutnom (tj. na neobaveštenim korisnicima, jer u mom širem okruženju 30% ljudi može da ispratri taj tempo i odabere u svakom trenutku povoljnu ponudu, dok ostali idu po inerciji).

Skeptični, jesi ti to bezobrazan ili ciničan kad kažeš da je alterantiva fiksnoj telefoniji mobilna, bez obzira kod kog provajdera? Jel to Telekom drastično jeftiniji od VIPa iTelenora? Jel to hoćeš da kažeš? A što se interneta tiče, jel pominjanjem bežžičnog i kablovskog hoćeš da kažeš da provajderi tih usluga ne idu preko Telekomovih linkova nego preko svojih veza? Ja ne mislim da si bilo čiji drveni advokat, ali ovo ti baš i nisu argumenti.

:)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

A sta bi sa postpaid-om? Pa kod telenora je popust i za postpaid, a koliko vidim, ovde to nije slucaj!!! :x
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

SBB je prokopao svoj link do Rumunije i pustio ga u promet. Sada nude brzine do 5Mbps, pa ko voli nek izvoli. I NE idu preko Telekoma.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

SBB nije dostupan na teritoriji cele Srbije, prosto receno. Ali nadam se da ce biti sto pre jer ima puno ljudi koji zele da se otkace od prokletog Telekoma. Takodje se nadam da ce SBB dobiti i licencu naredne godine za fiksnu telefoniju.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Lobachewsky napisao:.
Nego pustimo to, meni vec postaje cudno kako to skepticni cica toliko brani telekom. Kada se skupe svi telenjorci sa sve djuiceom pa ne brane Telenor koliko sam cica telekom.
Pa normalno da ću da ih branim kad ću da dobijem njihove akcije čoveče imaću parče TELEKOMA u vrednosti od 50 evra ejjjjj :P

Zaboravih Gargamelu da odgovorim ;)

Dakle ja sam rekao da postoji alternativa, nisam rekao ni da je bolja ni da je jeftinija ali u principu ako se baš zainatiš možeš i bez Telekoma pa šta košta nek košta....

I da 1.77 din =1.5 din +PDV ;)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

gargamel4, kao sto rece s. chicha, to 1.77 se uvijek i naplacivalo, znaci nije u pitanju veca nadoknada nego 1.5 + pdv

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 02:33

Post od Minus »

LittlePrince napisao:Minus Cinjenica je da u Srbiji sve platis papreno a dokle god bude bilo takvih kao ti sto opravdavaju te cene nece nam biti ni malo bolje.
o cemu li ti pricas....
pre dve godine imao si duplo manju platu a minut ti je kostao duplo vise... al uvek ce biti onih koji bi sve da im se pokloni...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Izbrisan off... Držite se teme... poslednja opomena akterima jer im nije prvi put... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori