Telenor od 1.2.drastično menja tarifni dodatak omiljeni bro

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Izgleda da jedini ja nisam shvatio poentu :oops: u cemu je stos, kako ne moze na svim paketima :o :o
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Znachi Telenor srlja iz gluposti u budalastinu, iz budalastine u propast. Znachi nista gore nisu mogli da urade. Ajde da su kao sto neko reche prvo ovo uveli, pa malo na kasicicu dali za dz i sl. ali ovo... posle dzabaka... pa to ne da nema smisla, nego je totalno kontraproduktivno. Zbogom Telenore, iskopao si sam svoju raku, pocivaj u miru.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jedan info zanimljivi
ako se budu 5000 ljudi žalilo za tu uslugu vratiće na staro.e sada treba naći 5000 komada koji će se žaliti
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Urnisaše postpaid... koji li je kreten ovo smislio da mi je znati... dakle, sa 0 din/min i bez plaćanja uspostave veze, došli su do 0,5 din/min + uspostava veze i što je najsmešnije smanjili su ‚‚pretplatu‚‚ za par dinara samo... :roll: i još su izbacili poruke besplatne... :roll:

Izvinjavam se tvorcu ali ovo samo debil može da sastavi... razumem ja sve i da hoće da zgrnu pare i da im se ne isplati da korisnici pričaju za 150 dinara besplatno izmedju sebe i da šalju poruke ali nazvati ovo promotivni period... stvarno treba biti mozak... to je kao da su me direktno nazvali retardom... :roll:

Užasno me razočaraše... da mi nije broj star 100 godina totalno bih ga ukinuo i ostao samo na 65... ovako... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

korki napisao:Izgleda da jedini ja nisam shvatio poentu :oops: u cemu je stos, kako ne moze na svim paketima :o :o
Korki , nije tako . Moze na svim paketima ali sam ja prichao o tome da kad sam procitao uslove i cene , odustao od javljanja da moze na svim paketima , jer sad nema svrhe vishe da uplacujem omiljeni kod Telenora .

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

sve sto je lepo, kratko traje
omiljeni broj je izdrzao negde oko pola godine ili nesto malo vise
jbg, da se narod ne navadi
Remember, remember
The 5th of November

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

Svaka cast za modelatora ovog foruma koji je promenio naslov teme 8)
telenore telenore.....

Inace moram da kazem i sledece da je Djuice verovatno jedna forma telenorovog PR-a odnosno covek koji je zaduzen za odnose sa javnoscu na furumima i sl..... tako da ako nije tajna ( a verovatno jeste ) mogao bi da napises koliko te placa telenor da ovako lepo formulises recenice i da ih stavljas na forume kako bi lepse zvucale.... :shock:

Bilo kako bilo siguran sam da ovo neradis za male pare....

Uostalom kako bi i radio za male pare kada telenor malo pa malo sve vise pljacka korisnike, pa imaju onda sigurno oni para da te plate...

Pogledajte samo ove sto rade u telenor express...svi voze min. Seat Altea sta mislite od cega telenoru toliko para???

A bolje da neznate kolike su nihove plate....... a ako logicno razmislite njima dodje samo jedna budala koja se napali na neki telefon i potpise ugovor na 2 godine uz npr tarifu 2000 din mesecno to je telenoru cisto vec 50000 din, a takav jedan im uleti svaki dan.

Cenu telefona bih ovde zanemaro posto ih operateri kupuju verovatno iz 1. ruke na velike kolicine pa ih verovatno placaju 25-40% od cene u maloprodaji.... :shock:

Jos jedan pozdrav za tebe Djuce i ako imas hrabrosti reci da ovo sto sam napisao nije tacno , i ako mozes onda preciziraj ako sam mozda pogesio

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

djuice napisao:zbog cega je mt:s ogranicio uslugu 0 din/min na 1500 minuta.

Pozdrav. ;)
kod mts-a je usluga omiljeni broj NEOGRANICENA, ograničena je usluga kod koje je svaki 064/065 broj omiljeni. :P :P :P
djuice napisao:
Omiljeni broj sada mogu koristiti svi korisnici pre paida i mislim da je to ono sto je bitno, jer se samo ugradio u postojece povoljnosti svih dosadasnjih paketa (kod starih i dalje su tu tarifni dodaci Vecernji razgovori, Dodaj Internet i Dodaj SMS, a kod novih povoljnija cena usluga koje korisnik upotrebljava najvise odmah po aktivaciji broja), istina ne u onom obliku kakav je dosad bio, ali opet prihvatljivom.

Pozdrav. ;)
obrazloženje ti je vrhunsko :disgust: znači bolje je 1din/min nego 0din/min.... možda vama u telenoru i jeste.... vi ste uvijek bili drugačiji :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo sad sam procitao da je telenor ukinuo omiljeni broj, pa i nije bio neki:),salu na stranu,sto se mene licno tice cim mi istekne ovaj trenutni omiljeni broj,na trafiku i kupujemo i devojka i ja po jednu mts karticu i sve po starom,ovo sto je uveo telenor je dosta zamrseno i mrzi me stvarno da racunam imam neke vaznije stvari u zivotu da gledam,cak mi je pametnije gledanje grand show-a od ovoga,tako da ljudi iz telenora ja vam porucujem "ja sad idem,vodite ljubav,a ne rat"

:D

A za ljude koji hoce i dalje da imaju omiljen broj, evo linka:

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22624&Type=1 ,a kad i ovi urade copy/paste onda ili fiksni ili vip,ili kao nekad u devedesetim,mozda i nismo za bolje!!!

I samo jos nesto nije mi do para,ali necu niko bre da me zeza,o tome se radi!!!!!!!!!!!!!!
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Telenor... vi ste najslabija karika... molimo vas napustite emisiju.... :D deluje smesno,ali zaista je tako.Moj prvi broj mobilnog (koji i dalje imam) je bio 063,vremenom sam nabavio i 64 i 61.U pocetku je Mobtel imao ogroman primat,sto se tice potrosnje i samog koriscenja broja... medjutim,vremena su se neverovatno izmenila.... 63 broj mi je pao na poslednje mesto.... a ako je 6-7000 mesecno od fizickog lica malo.... onda... ne zameram na ovom poskupljenju.Bolje je nikada nekome ne pokloniti nesto,nego pokloniti mu,pa posle traziti nazad.A djuice,svi mi ovde dobro znamo da se reakciej sa ovog foruma brzo procuju u Telenor kompaniji,mada izgleda ne uticu ni malo i cilju usmeravanja kompanije ka zadovoljnijem korisniku i potrosacu.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Nisam se nadao ovakvom razvoju dogadjaja.Ono kad su ogranicili na 1000 min mislio sam da je fora da bi navukli ljude na postpejd,al ovo je prakticno ukidanje.Misle da su ljudi glupi i da su se navukli pa ce sad tek tako da pricaju i dalje po hiljadu minuta samo sa jednom osobom...Ovo sada samo dobija smisao za deset minuta na dan.Ovo bi bilo strava da je bilo u pocetku ovako.Rece onaj sto ga proglasise za PR telenora da ne mozemo da ocekujemo da nesto bude stalno isto-Epa jeste tako i narod je u Srbiji navikao da ne bude sve isto tj malo dobro pa onda rat pa kao opet malo dobro...Jes majku mu sto bi stalno bilo dobro???Fora je sto za sada mts kao nista ne menja ali po svemu sudeci sve je to organizovana banda i masinerija da se sto vise izvuce kinta.Moje je misljenje da su se oni malo poprpili VIP-a u pocetku pa su zato to uveli,al kad su videli da je ovaj slab igrac za njih onda su se lepo uortacili pa po starom.
Naravoucenije:Kuma donela u guzi ponela!!!
Edit:Neko rece da ga zao za broj star 100 godina.Ja sam svoj postpejd broj koji sam koristio od 2002 iskljucio pre neki dan.Videcu ko ce biti povoljniji kada i mts ukine OB,al za sada mi i nije nesto previse zao.Ono,mts je uvek bio povoljniji za dodatke,al sve se plasim da opet moram da predjem na postpejd kod telenora zato sto je minut duplo jeftiniji.Od VIP-a slaba vajda da nesto uvodi...
Al za sada cim potrosim preostale minute odo na mts pa dokle traje nek traje.Bolje da su povecali pretplatu ili da su jos malo smanjili broj minuta...Al ovo je bezveze.Al malo i da odmorimo usi od price.Posmatrajmo to kao brigu Telenora da se narod previse ne OZRACI :shock: :shock: :shock:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

" S obzirom da nije dokazano da telefoni NE zrace, mi u telenoru imamo posebnu pogodnost za svoje korisnike!

Samo za Vas, koji ste nam daleko preci od profita, iz dana u dan sve vise poskupljujemo, tako da Vi sto manje pricate, a samim tim se i ozracite.

Mi nismo prosecna firma. Najvaznije nam je zdravlje nasih korisnika, makar morali i da poskupimo(iako nam to nije bila namera). Shvatite da je ovo za Vase dobro.

Telenor. Misli lepse. Vidi dalje."

Bilo je jace od mene... :lol:
iPhone + CX300

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Kakvi likovi,a tek obavestenje sto salju SMSom na fonove..... sramota.... kao u fazonu,uslovi se menjaju,za sva obavestenja pozovte neki broj tamo... agarnt i njega debelo naplacuju,a jos kad zapetljaju oko nacina naplate,jadni ljudi ce verovatno po pola sata gubiti na shvatanju obavestenja.... telenore,telenore...

War
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Feb 2007. 22:28

Post od War »

Ne mogu da verujem :angry: U Hrvatskoj svi operatori imaju bar jednu tarifu s potpuno besplatnim brojem i to im je postalo podrazumevajuci standard, a kod nas se to ukida. Jos nas prave idiotima pricajuci o besplatnoj pretplati u promotivnom periodu do 8. marta! Helou, to samo znaci da vam jedan mesec nece naplatiti 100 din. za aktivaciju omiljenog broja!

Nakon 3 godine koriscenja njihovog postpaida, Telenor moze da se pozdravi s mojim novcanikom. Prelazim na mt:s, a ovoj bagri zelim da rade onoliko dobro koliko tretiraju musterije.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kao korisnik doticne usluge kod MT:Sa,moram da se zapitam kako to da se ova usluga i dalje kod telenora zove omiljeni broj?kako to da ova usluga ima svrhe posle ovakve gluposti?Lepo bre uplatim devojci svaki mesec 150 dindzi,i ona me zove za dz koliko hoce,hvala i dovidjenja...barem je MT:S za sada ostao na tom prostom principu,a telenor sve nesto mulja i komplikuje i pravi gluposti....stvarno mi nisu jasni.Ustvari,ono najnejasnije je da jedna STRANA kompanija,navikla na sistem poslovanja u svetu,dolazi ovde i pravi vece gluposti nego najpoznatiji domaci derikoza!!!!Najiskrenije,sad mi je drago sto vise nemam ni onu jednu jadnu telenor prepaid karticu koju sam ranije koristio ponekad,jer mrzim kad mi neko ovakvim glupostima maze oci i pokusava da predstavi nesto kroz gomile nekih sumanutih akcija,tipa:platis,pa malo ne prlatis,pa te malo oderemo...pa onda sve to kao zvuci povoljno i fino,a ustvari te oderemo do gole koze....

a sto rece mdenic85, stvarno iz naslova pomislis da je nesto pozitivno

War
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Feb 2007. 22:28

Post od War »

Predlazem da iskazete svoju zahvalnost Telenoru stavljajuci sliku iz mog potpisa u vas. Mozda neko i ukapira.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kako niste shvatili ili primetili da se usluge kod svih operatera stalno menjaju, osciliraju, cas na bolje cas na gore, i uvek je neki povoljiji od onog drugog, da bi onda zamenili uloge...
Svi koji zele da prodju sto je moguce jeftinije (a to je i logicno), treba da znaju da je vreme posedovanja samo jedne kartice samo jednog operatera odavno proslo. Ako zelis jeftino, imaj karticu dva ili sva tri operatera i prati promocije... I onda sve ovo nece biti toliko strasno... Niko te nece ni razocarati.
A kako vreme bude prolazilo, kako operateri budu sazrevali i standard bude rastao, onda ce nam polako biti dovoljna samo jedna kartica... a ne tri broja u tri telefona.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Shvatlili smo to Lobachewsky 8) Zato i imamo po tri kartice maltene svi :)

Nego ja mislim da je ovde poenta nacin poslovanja Telenora . Ne znam tacno zasto su tako odlucili , ali da sam ja vlasnik Telenora , stvarno nikada ne bih isao sa boljeg na gore . Kad sam vec pojeo go..o i dao narodu omiljeni koji je bio super u pocetku , onda cu i da ostanem na tome a ne da malo po malo zakidam i na kraju fakticki ukinem poentu omiljenog broja .

To vishe ne bi trebalo da se zove "omiljeni broj" nego nekako drugacije . Jer kod omiljenog broja bi trebalo da si opusten sa pricom i da ne razmisljas ( zato ti i jeste omiljeni :wink: ) .

Ja sada drzim moj 062 broj samo zato sto sam svima javio da mi je to broj . A 064 karticu koristim 99 % i za sms i za pricu i za omiljeni njihov . Pa zar treba da se bude veliki mozak da se shvati koliko kredita onda uplacujem mts-u a koliko Telenoru ? Znaci samo ja jedan jedini , 99 % novca dajem mts-u a koliko je josh Srba ovakvih i onda ce da boli glava Telenor na kraju meseca kad budu pogledali u budjelar da vide koliko su zaradili 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Meni se sve cini da Telenor hoce da nas natera da svojevoljno predjemo na najnovije pakete (prica, poruke, posle cetiri), a stari (jedna cena, moje vreme i vise price) da polako postaju proslost. Mozda im je put malo cudan :) ali eto. U principu korisnici najnovijih paketa su dobili jako veliku povoljnost... (jer do sada nisu imali nista). Medjutim to ne opravdava ukidanje pravog omiljenog broja sa starijih paketa, jer uvek treba da bude jedan paket koji bi ti omogucio omiljeni broj, makar bio skuplji od ostalih...
Koliko mt:s preteruje sa uvodjenjem raznih paketa, toliko telenor preteruje time da ponuda bude sto jednostavnija...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Po meni im je bolje resenje bilo da su smanjili broj minuta na recimo i 500 i/ili da su povecali pretplatu na recimo 300 pa opet bi vecina ostala kod njih ako bi ostavili poruke.Ili da su uveli poseban paket samo za omiljeni broj,mada bi tada svi koristili tu karticu kao second number ako bi ostale usluge u tom paketu bile preskupe.Nije stvar u tome da mi imamo tri kartice,nego postoji sansa kroz koji dan da i mts sledi ove i onda koju karticu od te tri da koristimo???

Odgovori