Sad kad si pomenuo ovo
gargamel4, razmisljam da je po meni najposteniji post paid paket u stvari nesto kao "start" kod Telenora ili "Hello" kod mts-a . Jer nema zezanja oko besplatnih minuta ( ne dobija se nista ) ,isto tako se ni besplatan sms ne dobija , obracunski interval je 1 sec , i znaci nista ti nije dato , nego koliko potrosis potrosis , toliko i platis . Cak i cena minutaze je pristojna .
Samo kad bi postojao paket gde se ne placa nikakvo odrzavanje

( razmisljam sto su to nazvali odrzavanje , bas me zanima , kao da se pre paid ne odrzava

) i kad bi uveli da moze da se posle svakog obavljenog razgovora vidi koliko te je kostao taj razgovor i to odmah , i zaduzenje plus u istom trenutku za taj mesec , onda i ne bi toliko pre paidovaca toliko bezali od post paida
Kad bi ja imao prilike da kazem nekom Telenorovom direktoru kakav post paid zelim i sta je to sto ocekujem od post paida , to bi oprilike na ovo licilo . Ne dajte mi nista molim vas za "dzabe" u vidu besplatnih minuta itd . , samo mi dajte da platim onoliko koliko potrosim ali pocevsi svaki mesec od nule .