Promene kod "Prenesi"

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Sad kad si pomenuo ovo gargamel4, razmisljam da je po meni najposteniji post paid paket u stvari nesto kao "start" kod Telenora ili "Hello" kod mts-a . Jer nema zezanja oko besplatnih minuta ( ne dobija se nista ) ,isto tako se ni besplatan sms ne dobija , obracunski interval je 1 sec , i znaci nista ti nije dato , nego koliko potrosis potrosis , toliko i platis . Cak i cena minutaze je pristojna .

Samo kad bi postojao paket gde se ne placa nikakvo odrzavanje :P ( razmisljam sto su to nazvali odrzavanje , bas me zanima , kao da se pre paid ne odrzava :lol: ) i kad bi uveli da moze da se posle svakog obavljenog razgovora vidi koliko te je kostao taj razgovor i to odmah , i zaduzenje plus u istom trenutku za taj mesec , onda i ne bi toliko pre paidovaca toliko bezali od post paida 8)

Kad bi ja imao prilike da kazem nekom Telenorovom direktoru kakav post paid zelim i sta je to sto ocekujem od post paida , to bi oprilike na ovo licilo . Ne dajte mi nista molim vas za "dzabe" u vidu besplatnih minuta itd . , samo mi dajte da platim onoliko koliko potrosim ali pocevsi svaki mesec od nule . 8)

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

zbog svega ovde gore navedenog, najbolji je paket biznet 300 na mts-u ili neki slican na telenoru ako postoji
1.pretplata je 30din+pdv
2.ne naplacuje se uspostava
3.nema zaokruzivanja
4.nema pretplacenih minuta i poruka pa se plati samo onoliko koliko se i potrosi
...
Remember, remember
The 5th of November

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

batancev, biznet paketi su za pravna lica, tako da ne razumem o cemu govoris???
veliki broj ljudi ne moze ni da pomisli da ima taj paket
::luv phonez::

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

eeee, u tome i jeste trik. naci shemu da se covek prikljuci nekoj biznet grupi.
ne brini se, znam o cemu pricam. postoji dosta grupa koje su poluotvorenog tipa a za koje ljudi i ne znaju ali to je druga prica.
Remember, remember
The 5th of November

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

sto bi rekao telekom: postoji "shema" i postoji ponuda :roll: :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Zvao sam korisnicki servis i rekli su mi da nisu ukinuti stari prenesi paketi da postoje do daljneg i da nismo automatski prebaceni na nove nego ako hocu mogu da me prebace, ja sam im rekao neka hvala meni vise odgovara ovo tarifiranje na sekund jer vecina mojih razgovora traje do minut.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

misternobg veruj mi da se i operateri bune sto se toga tice ali to nije ni bitno jer njih niko ne slusa sta oni pricaju
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Izgleda da si u pravu, sad sam pogledao na Telenorovom sajtu i vise nema starih prenesi paketa vec samo karakteristike novih, a ja na racunu koji sam dobio nisam dobio nikakvo obavestenje da sam prebacen na prenesi 60 umesto 50 na kome sam do sada bio. Iz toga sto je na sajtu sam zakljucio da starih prenesi vise nema nego samo novi.Normalno bi bilo da u racnu ili bar na sajtu stoji da su od 01.03. ukinuti stari prenesi i da su svi prebaceni na nove.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

misternobg koliko mi rece drugar operater stare prenesi nisu ukinuli tako da jos postoje .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Pa to je meni i rekla neka riba kada sam zvao korisnicki ali me ovo sto sam video na sajtu ubedacilo, medjutim ti si me utesio :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma ne se sekirate, ce vidite po sledecem rachunu sta se desilo :D A onda kad nastane kuknjava.... :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ne mogu tek tako da ukunu paket na kome se nalazis.Moj drugar je jos uvek na Junior paketu,nema brige :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Phantom Lord mogu da ukinu neki paket ali ne mogu bez tvoje dozvole da te prebace na neki drugi paket. Ja koristim mobi fun paket vec par godina (pretplata 100 din +PDV a imam 10 min u mrezi i 100 poruka :D :D ) i nemam nameru da menjam paket :wink: .
and justice for all...

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Sta misle kad kazu ovo?? Misle na ove nove Prenesi ili uvode zaokruzivanje za sve Prenesi pakete??
Uzas...
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=5497

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Izgleda da misle na sve "stare pakete" (prenesi ex-sekunarni, vise price, moje vreme i jednu cenu)! :(
Sada su prenesi 50, 125, 250 i 550 potpuno dominirani!

Telenor od decembra ne prestaje da me iznenadjuje!!!! :uhuh:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Slika

eto vam vašeg telenora :disgust:

mt:s Slika

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sta reci....Bar su nam za iste pare ponudili vise minuta.Mislim da telekom to nije uradio,ali nisam siguran.Ja sam na 250 sad cu biti 325,znaci 75 min vise....ima i nekih prednosti,bar kad uspostavis vezu ne moras ne svesno da gledas koliko ti traje razgovor 20-30 sec,znas da ti odmah ode min ceo pa bar da se opustis kao covek :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

nije baš tako. kad se računa po sekundi, bar ja ne gledam koliko mi razgovor traje, ali neću da ako pričam 20 ekundi platim minut. glupo je. nemoj pretstavljati to zaokruživanje na minutu kao prednost, jer svak vidi da nije. :disgust: a i mt:s za 1000din+pdv ima 325minuta i poruka s tim da računa PO SEKUNDI (dok ne promjeni i on na minutu, jer su u Srbiji operateri nenormalno počeli da se kopiraju, i sad imaju gotovo identične pakete. to nema nigdje u svijetu da konkurencija rezultuje povećanjem cijena :disgust: )

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Daleko od toga da sam hteo to da predstavim kao prednost,ali sta je tu je i kad je vec tako ,ajde da bar malo ublazimo stvari--mislim njima se moze da rade sta hoce,mogli su da nam uopste i ne povecaju minute i poruke npr. sa 250 na 325 za isti novac-ovim su malo ublazili ja bar mislim. :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Jel proverio neko jel vazi i za besplatne minute? Mislim jel zaokruzuju na min. i ove besplatne minute?
Sigurno zaokruzuju, tako je na ovim novim Prenesi...

Odgovori