wifi svakako

E? Stvarno treba biti megafrik pa šetati "lepšu polovinu" po Studentskom parku, opšte poznatom kao tranzitna zona Knez M.-Dorćol, a za ovu namenu je baš idealan (fakulteti, turisti, baš-centar...)MB maneken napisao:Ljudi setajte devojcice ili kucne ljubimce po parkovima a lap-topove ostavite za kuci ili posao.
Ne nisam poharao ni jednu govornicu al sam sa istih telefonirao za džVlada Zem napisao:skeptichni chicha, ti si verovatno kao mali poharao mnoge telefonske govornice pa ti se osladilo (lepo je imati nešto za dž, a?)
Ako ti "klupa" usb priključci rade, ne treba ih dirati, to je svetinja
Šta sve i kako lako može da se uhakuje ne bi verovao ..... nisam ni ja dok nisam videogargamel4 napisao:skeptichni chicha, pa zato su i smislili čip kartice, zbog takvih kao što si ti. Njih ne možeš baš da hakuješ, ili barem ne tako lako.
Ako se dobro sećam malo je nezgodno zatvarati predajnike u kutije od provodnika bez da im makar antena viri a E220 definitivno nema eksternu antenuMB maneken napisao:Mene cudi sto nisu stavili celicne kutije jer ove od pleksija se lako slucajno ili namerno slome!
Pa nego ko je uradio? Neka kompanija? Jasno da je pojedinac, ili nekoliko njih, koliko god da ih je zelim im da trunu u paklu i da mole Boga da mi slucajno ne dopadnu saka... ne bi im ostala ni jedna kost citava u telu. Stvarno smo primitiva ona najteza... sta ce nama cak i obichni telefoni. 2 konzerve, kanapche, i pricajte.gargamel4 napisao: Nije da mi treba, ali stvarno smo katastrofa od naroda, koji god pojedinac da je to uradio. Ako jeste.