Svidja mi se i to sto je cak i MMS uracunat u pricu, iako ja posaljem verovatno 20 MMSa godisnje. Ali to nije bitno, bitna je ideja
Unlimited
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Vip je trenutno stvarno neprikosnoven. Unlimited fazon, odradjen sa dubinom, ima filozofiju
Ozb. Kad kazes komunikacije, mislis na sve. Bas je pravi komunikacijski paket. Plus, ono sto je najbitnije, a proizilazi iz toga je - jedino sto imas da placas je pretplata. Ni dinar vise. Ne mislis o racunu uopste. Platis pretplatu, dobijes 'flat' i uzivas.
Svidja mi se i to sto je cak i MMS uracunat u pricu, iako ja posaljem verovatno 20 MMSa godisnje. Ali to nije bitno, bitna je ideja
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
A ta ideja je, priznacete, jednostavna, a telenoru i mt:su (064/065) nikako "da padne na pamet"!
Ok, ima telenor tarifne dodatke, ali kad na njih dodas pdv i pumt, to mnogo povecava racun, jer je najmanji tarifni dodatak od 300MB, a mozda i najgora stvar u svemu tome je to sto je nemoguce proveriti preostalu kolicinu MB. Kako provera besplatnih MB radi na vipu?
I da se vratim na vip u MK, oni uz pakete tipa fleksi daju besplatne razgovore u mrezi do 1000 minuta("neograniceno", je l'?)
. I to je dobra ideja!:))
Ok, ima telenor tarifne dodatke, ali kad na njih dodas pdv i pumt, to mnogo povecava racun, jer je najmanji tarifni dodatak od 300MB, a mozda i najgora stvar u svemu tome je to sto je nemoguce proveriti preostalu kolicinu MB. Kako provera besplatnih MB radi na vipu?
I da se vratim na vip u MK, oni uz pakete tipa fleksi daju besplatne razgovore u mrezi do 1000 minuta("neograniceno", je l'?)
- Lobachewsky
- Gatekeeper

Ja sam letos merio to, zaboravio sam koliko je bese bilo tacno, ali znam da je jedan minut razgovora po ceni od 0.05 din/kb otprilike kao i minut ovako, mozda i skuplji, plus skida novac i sagovorniku jer i on pravi protok. Takodje, protok zavisi od toga dal' cutis ili vristis, ne mnogo, al' reko da napomenem da postoji. Zapisivao sam negde, videcu da nadjem...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Pazi kad bi me to bas interesovalo da cujem Lobachewsky. Hajde molim te nadji to merenje da cujem prvi put koliko se trosi. 
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
-
outsider_hr
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Za one koje zanima potrosnja prometa, ja sam naletio na ove podatke za Fring, a mislim da bi okvirno moglo i da se kaze za Skype:
http://www.fring.com/fring_is/why_fring/
pri dnu stranice se spominju operativni sistemi i njihova potrosnja u tablici.
Npr. symbian, iPhone i wm 8Mb, UIQ 8,6Mb a llinux 13,8Mb za 60min. voipa.
http://www.fring.com/fring_is/why_fring/
pri dnu stranice se spominju operativni sistemi i njihova potrosnja u tablici.
Npr. symbian, iPhone i wm 8Mb, UIQ 8,6Mb a llinux 13,8Mb za 60min. voipa.
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ok, thanks ljudi. Nesto mi se ne svidja taj skype kad cujem koliko kosta. Izgleda da je stvarno samo za internacionalne pozive prihvatljiv. 
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas