Novi Telenor tarifni postpaid paket: Specijal 650

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

da da skontala sam da pricas za Telekom.
Znaci dobijes 100din u okviru paketa,pa trosi kako hoces,da li na poruke,da li na pozive?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ma trosis na bilo sta, kao u obicnom prepaidu, to je kod mt:s-a jedini normalan paket po mom misljenju
::luv phonez::

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Da li neko zna je l' jos uvek vazi ta pominjana ponuda telefona uz novi paket Specijal 650 uz koje je ugovorna obaveza samo godinu dana (i koji su to telefoni) ili ne?
Vidim da ta stranica vise ne postoji na njihovom sajtu u odeljku Promocija, koliko je tacno trajala ta promocija nedelju dana?! :o
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

pa bili su neki slabiji telefoni za velike pare uz ugovornu obavezu od 6 meseci, jos vazi, pogledaj za svaki telefon pojedinacno, npr: http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Mhmmmmm, super.
Slabiji mi i treba posto bih da uzmem neki telefon za mamu pa mi ne ide u prilog da se obavezujem 2 godine za nesto sto kosta maksimalnih 100e u prodavnici, neke komplikovanije ne bi umela da koristi, ovako cu za 6 meseci moci da eventualno opet uzmem sebi neki telefon i vratim se na Prenesi.
Odlican info, nije mi palo na pamet da pogledam pojedinacno a obicno mi pogled ide samo na odeljak sa cenama koji se odnosi na Prenesi, ispod nisam gledala. Hvala :)
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

Odgovori