da da skontala sam da pricas za Telekom.
Znaci dobijes 100din u okviru paketa,pa trosi kako hoces,da li na poruke,da li na pozive?
Novi Telenor tarifni postpaid paket: Specijal 650
Da li neko zna je l' jos uvek vazi ta pominjana ponuda telefona uz novi paket Specijal 650 uz koje je ugovorna obaveza samo godinu dana (i koji su to telefoni) ili ne?
Vidim da ta stranica vise ne postoji na njihovom sajtu u odeljku Promocija, koliko je tacno trajala ta promocija nedelju dana?!
Vidim da ta stranica vise ne postoji na njihovom sajtu u odeljku Promocija, koliko je tacno trajala ta promocija nedelju dana?!

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
pa bili su neki slabiji telefoni za velike pare uz ugovornu obavezu od 6 meseci, jos vazi, pogledaj za svaki telefon pojedinacno, npr: http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
Mhmmmmm, super.
Slabiji mi i treba posto bih da uzmem neki telefon za mamu pa mi ne ide u prilog da se obavezujem 2 godine za nesto sto kosta maksimalnih 100e u prodavnici, neke komplikovanije ne bi umela da koristi, ovako cu za 6 meseci moci da eventualno opet uzmem sebi neki telefon i vratim se na Prenesi.
Odlican info, nije mi palo na pamet da pogledam pojedinacno a obicno mi pogled ide samo na odeljak sa cenama koji se odnosi na Prenesi, ispod nisam gledala. Hvala
Slabiji mi i treba posto bih da uzmem neki telefon za mamu pa mi ne ide u prilog da se obavezujem 2 godine za nesto sto kosta maksimalnih 100e u prodavnici, neke komplikovanije ne bi umela da koristi, ovako cu za 6 meseci moci da eventualno opet uzmem sebi neki telefon i vratim se na Prenesi.
Odlican info, nije mi palo na pamet da pogledam pojedinacno a obicno mi pogled ide samo na odeljak sa cenama koji se odnosi na Prenesi, ispod nisam gledala. Hvala

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300