066 POSTPAID

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Може да се пређе са 066 припејда на контролу трошкова са задржавањем броја (ја сам то урадио), за остало ти је одговорио Sensei.

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

A porvera stanja posto je kao kod prepaid (*100#), znaci da mi se i stanje tako prikauje (ono, ostalo vam je xx dinara na racunu) ili ...?
I da li moze da se kreditom placaju neke druge usluge npr. parking?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Isto tako se prikazuje, ne pise koliko mb-a imas jos, to moras sam da pratis preko telefona, ako mozes. Moze da se placa parking, salju sos poruke, glasa i sve ostalo...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

potraga, Контрола трошкова ти функционише исто као стардандан при-пејд, нема никакве разлике стим што ти стиже сваког месеца рачун да платиш 500дин + ПУМТ. Мислим да није било другог начина да се при-пејд корисник обавеже да плаћа сваког месеца одређену суму. И ако не потрошиш сав кредит остатак се перноси у следећи месец тако да нема губитака :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

potraga, Sensei, preostali internet saobracaj se proverava sa *105#
ovo je jedini paket na mts koji valja posle postpaid 066 tarifa koje su nazalost ukinuli
::luv phonez::

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Упропастише контролу трошкова :cry:
Новости у mt:s контроли трошкова

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће од 1. фебруара 2011. године доћи до измене у тарифном профилу мт:с контрола трошкова. За износ месечног рачуна од 500 динара имаћете на располагању сваког месеца 500 динара кредита које можете да трошите по вашој жељи и бонус од 500 динара које ћете моћи да трошите само на пренос података, СМС поруке и позиве у мт:с мрежи.

Уколико у току месеца не потрошите кредит или бонус у целини, преостали износ ће бити пренет у наредни месец. Такође уколико потрошите кредит од 500 динара пре краја месеца можете да га допуните по жељи и на тај начин контролишете своје трошкове.

Ваша мт:с

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

LittlePrince da li možda znašnešto vezano za ubacivanje dodataka tarifnih ili je pak to samo iluzija ?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ali kontrosla troskova je i dalje turbo povoljna. Nigde nema SMS-a za 0.66+pdv. Bonus je sasvim ok.
E sada bio bi veliki gubitak ako nema onih 66 MB, to je vec steta.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Мени више и није ни приближно повољно јер су ми ускратили пола кредита, од ових 500 бонуса вероватно никада нећу успети да искористим ни 0,5% јер вероватно је фора да се прво троши нормалан кредит па онда бонус што значи да ја када потрошим 500дин имам могућност да зовем само у оквиру мреже а ако ми затреба ван морам да уплатим кредит што опет поништава бонус док не потрошим уплаћени кредит :wacko:
Ово је сада постао класичан При-Пејд и ја ћу остати још једно месец дана на контроли а онда вероватно раскидам уговор.

VeNoM, На жалост не знам да ли ће их бити на контроли, сада када су укинули овај бонус можда и уведу или пак можда планирају да угасе контролу трошкова па то раде на фињака :x

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

LittlePrince ti lepo prebaci kredit nekom drugom on neka ti plati taj kredit i ostaje ti onaj bonus.eto tako to može da se reši.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

LittlePrince napisao:јер вероватно је фора да се прво троши нормалан кредит па онда бонус што значи да ја када потрошим 500дин имам могућност да зовем само у оквиру мреже а ако ми затреба ван морам да уплатим кредит што опет поништава бонус док не потрошим уплаћени кредит :wacko:
I jel stvarno tako, nije nigde napisano , čak ni najsitnijim slovima?
A i ja sam primetio da mi skidaju sa redovnog kredita, a ne od bonusa!
Nokia Efiftyone

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Ja sam uzeo skoro KT i stanje je sledece:
kada zoves,saljes sms ka 64/65/66 skida sa bonus kredita sve dok se ne istrosi,
a za sve ostalo skida se sa normalnog kredita sms/poziv ka tipa 61/63 i fiksnoj tel kao ove promocije i parkiranje i ostale stvari sve je to znaci od regularnog kredita.
Ja imam opciju za sms 30 din dobijem 3000sms ka svim mrezama i vaze mi nedelju dana i ja sam je aktivirao i skinulo od regularnog kredita.
Dobra je KT samo malo sistem zna da poblesavi evo meni stpji bonus kredit od bumeranga i nisu mi ga ukinuli a trebali su jos 10-tog hvala im na 300din:)

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

<Milanche> napisao: I jel stvarno tako, nije nigde napisano , čak ni najsitnijim slovima?
A i ja sam primetio da mi skidaju sa redovnog kredita, a ne od bonusa!
Tako da LittlePrince nije u pravu. Ako tebi tako skida zovi ih i sredice ti to. Ja sam recimo prvog dobio sav kredit regularno i plus ona akcija bumeran bonus od 300din. Medjutim bumerang mi je bio uplacen drugog avgusta a kredit prvog i doslo je do zabune sistema i imao sam jedan dan bonus kredit ukupno 800din i vec sledeceg dana mi je nestao sav tj bio nula. Ja sam zvao 789 i rekao `gdi mi je bonus` i vec posle nekih tri sata eto meni bonusa nazad. Kao greska u sistemu i bozna kako se izvinjavaju. 'E sada trebali su taj bumerang da mi obrisu jer sam samo nekih 50 dinara potrosio od njega za tih sedam dana koliko vazi, ali nisu mi ga obrisali. Zasto ? Ne znam, cutim i gledam u ekran tel 750 din bonusa i 500din regularnog kredita i sve me to kosta mesecno 250 din jer sam sklopio ugovor na dve godine 17.7, sa 50% popusta bez telefona.
Bas je cool

Odgovori