Nove Mix Net tarife, 066 postpaid tarife ne postoje vise
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sto se tog MixNet-a tiche, meni je sve preko M previshe, i tu imam svega previshe osim minuta. jer je 60+60, a na Mix1000 je 60+1 (zasad). Mesecno potrosim oko 300 min, 250 SMS-ova i oko 35 MB neta, ajde mozda uspem i da predjem na 40-45. Radi se o tome da nemam potrebu da gledam YouTube preko EDGE-a a kuci svakako imam svoj WiFi. A My Precious je namesten na vrlo agresivan nachin rada - sav PUSH saobracaj je ukljuchen, weather data se updatuje na 60 min (ne moz na manje jer ne skida novi saobracaj), igram online chess jedno 10-ak min (ostalo od kuce)... Gledam uvek koje su MOJE potrebe.
Nesto sam blizi odluci od Mix1250. 450 min 450 SMS i 100 din cu glat da platim za 50 MB neta.
Koristili bi mi vashi saveti ljudi.
Nesto sam blizi odluci od Mix1250. 450 min 450 SMS i 100 din cu glat da platim za 50 MB neta.
Koristili bi mi vashi saveti ljudi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, sacekao bih u tvom slucaju tih cca 3 meseca i presao na vip ili telenor i tamo uzeo nesto od paketa. vip 325 a kod telenora prenesi plus 1gb ili prenesi 400 plus neki mali dodatak za net (navodno ce tarifni ostati u opticaju i pored klika). bices odusevljan real-time proverom stanja, veruj mi
::luv phonez::
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
miodrage, isto kao i djoxie savetujem. Ako ti nije hica, sacekaj 1.1.2011. i imaces vise izbora.
Mada sto kazes, ako ti minuti fale uvek, onda za net dodatak nije frka dati. Na minutima mnogo vise mozes da potrosis, ako predjes "besplatne" minute, nego na jednom ili dva net dodatka.
Mada sto kazes, ako ti minuti fale uvek, onda za net dodatak nije frka dati. Na minutima mnogo vise mozes da potrosis, ako predjes "besplatne" minute, nego na jednom ili dva net dodatka.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
miodrage, ja sam u poslednjih par meseci izmenjao nekoliko tarifa, svaki mesec druga, čisto da "ispipam" šta mi odgovara. Od ovog meseca sam na NetMix M ali da postoji paket između S i M sa 200 minuta, 300 poruka i 300MB - to bi mi bila prava mera. Prokomentarisao sam to u korisničkom centru i dobio sam odgovor - "Slučajno ili namerno fali?"... Nisu ni oni mutavi...
● PRAVILA FORUMA ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
miodrage, takva tarifa bi zadovoljila i moje potrebe, a verujem i potrebe vecine, ali nisu oni blesavi i sve ove sadasnje tarife su osmisljene upravo zbog toga da bi ih mi probijali a oni nam sve to prilicno skupo naplacivali. Alternativa je neka veca/jaca/skuplja tarifa ali onda se svi zapitamo - "zasto placati nesto sto premasuje moje mesecne potrebe?".
Za sada, koliko mi se cini spram mojih potreba, mislim da cu za par meseci preci na tu mix gde se dobija 300min, 600sms i 600mb. Da je samo obrnuto, kad bi premutovali poruke i minute, to bi bilo gotovo idealno ALI...
Za sada, koliko mi se cini spram mojih potreba, mislim da cu za par meseci preci na tu mix gde se dobija 300min, 600sms i 600mb. Da je samo obrnuto, kad bi premutovali poruke i minute, to bi bilo gotovo idealno ALI...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Azimuth, vidi, i meni bi to bilo savrseno... 300 min sa 60+60 naspram sadasnjih 325 60+1... Nekako mi se ne isplati da to ubijam. Sa druge strane 600 poruka mi ne treba nizasta, a 600 MB nema sanse da ikada potrosim. Ponavljam, ne gledam youtube sadrzaj preko EDGE-a, a i sve je sporo preko istog. 3G se na mt:s dodatno placa (ne dam im), a brzina nije neka... Moj WiFi preko SBB-a je daleko brzi.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Racunah sad nesto i kad bi postojao tarifni dodatak da mogu minuti da se kupe za sve mreze, u Postpaid extra opciji :
http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html
onda bi tarifa mybel bila fenomenalna.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/My_BEL.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html
onda bi tarifa mybel bila fenomenalna.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/My_BEL.html
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Evo, da javim, odluka je pala, danas sam uradio prebacivanje na Mix1250 tarifu, i krece od 01.11. og. pa ce da vidimo sta ce to da mi donese. Racunao sam da li 125 dodatnih minuta, moze da pokrije zaokruzivanje na minut. Licno, mislim da moze, ali videcemo... Nadam se da ne greshim.