a što se tiče make, i njenog problema u knezu...reci mi samo koji telefon imaš? nekada sam telefon toliko pobrljavi da i sms centar upisuješ 15 minuta.. možda si malkice prenaglila...?
Mail za 064 i "korisnicki servis" - neverovatno!!!
kada ti na telefonu ispiše no server pri proveri mail-a, može da bude samo jedno...preopterećenje...nažalost ni mobtel a ni telekom nemaju dovoljno "jaku" mrežu da bi podržali toooliki broj korisnika...
a što se tiče make, i njenog problema u knezu...reci mi samo koji telefon imaš? nekada sam telefon toliko pobrljavi da i sms centar upisuješ 15 minuta.. možda si malkice prenaglila...?
It dosen't matter now to me cause I lost my baby.
Nothing means that much to me without my baby anyway.
Nothing means that much to me without my baby anyway.
Pa mislim smesno je da pricas meni sta bih ja uradio. Ja najbolje znam kakav sam i znam da bih to uradio. Ne bih ispalio coveka kao sto je ona mene ispalila. Njihov posao je da rade to sto rade i mene uopste ne interesuje koliko oni imaju ljudi na cekanju. A ono "........... je duze od 2 minuta" je jedna neopisiva sramota, pazi nasli DVA minuta a u 12 nocu se ceka preko 15 minuta, znaci da se u 12 popodne ceka preko pola sata minimum.DJ_Boris napisao:Mislim da si na njenom mestu da ne bi zvao nikoga... Da li zelis samo jedan dan da radis u KC??? Mislim da bi pobegao pesle 2 sata! A i posto kod nas ima relativno malo operatera, s'obzirom da se ceka duze od 2 min da ti se javi, njima svaka cast kako se izbore sa svim tim korisnicima, a i gde ce sad da te zove, kad je ceka jos jedno 10 korisnika...
Nokia 6670