Koliko puta ste menjali broj?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Koliko cesto menjate brojeve?

Nikad
24
55%
Relativno cesto (zasto npr.?)
4
9%
Imam vise brojeva, koje podjednako koristim ili za istu funkciju
11
25%
Imam vise brojeva, i svaki mi ima jasno definisanu funkciju
5
11%

Ukupno glasova: 44

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa i da nije guzva i da ga, recimo, promene, ali cemu :? , barem ako se mi korisnici pitamo, to bi bio najgori moguci potez i time bi izgubili veliki broj korisnika...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nbnebojsa, pa ne vidim potrebu za ubacivanjem jos jedne cifre ..... zar 7 nije dovoljno? ....

pozdrav...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Imao i 063(od 2001,pre mi nije bio potreban mob) i 064(kupio sam ga sestri 2003).Posto sam trenutno u Australiji koristim njihovu karticu od 2002(tad "pobegoh" iz Serbije) i nisam je menjao,jer je sasvim dovoljan jedan broj.Ovde je malo drugaciji sistem kupovine telefona,a samim tim i kartica. :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

I vezano i ne vezano za temu:
b_udder napisao:prvo sam imao 064, ali sam posle uzeo 063 .... zbog toga sto je tada samo mobtel ima gprs :D ..... inace pre neki dan sam uzeo jos jedan broj za drugi fon i vise se isplati stalno uzimati novi broj nego kupovati dopune :D :lol:
Slika

Šta reći na ovo? Sve će da urade samo da ne pojeftine. :shock:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Za Novu Godinu je bilo josh jeftinije,tipa za 300-400 dinara dobijesh 1300 dinara kredita... 8)

A i ti brojevi,kad izadju iz Mobtela/Telekoma koshtaju po 100-150dinara i onda dok svako uzme svoj procenat na to,dok dodje u prodaju bude duplo skuplje...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Menjao sam dva puta i to prinudno. Prvi 063 (ni ne sećem ga se) je u nekoj malo komplikovanijoj pričici izgubljen. Sledeći je 064, ukraden zajedno sa telefonom. Imao sam ga celih nedelju dana tako da pošto nisam skoro nikome stigao ni da ga javim, nisam se ni cimao da odjavljujem.

Sad imam (od 2001.) lep šestocifreni 063, i ne manja mi se baš rado, ali mnogo su velike lopine. Imam još jedan 064, i kad mi prekipi prelazim na njega.

I jedna sugestija Lobachewskom, teme koje postavljaš su zaista dobre. I veoma podržavam, jedino malo bolje razmisli o gradaciji u glasanju. Tu umeju da budu problematične kategorije.

Pozdrav . . . . :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Od '99. koristim isti broj i ne želim da ga menjam. Kupljen regularno u Telekomu, vodi se na moje ime... 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

063 broj imam od 98 god ako se ne varam.....
064 broj imam od 2000 god...
ni jedan nisam promenio....samo sam na 63 karticu morao da zamenim jer noviji mobovi ne čitaju stare kartice...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Imam broj od 99 i nisam ga menjao do dana danasnjeg. Prvo sam bio pre-pejd pa sam krajem 2003 presao na post pejd (bel 50) a pre nekih dva meseca sam presao na bel 400 i bas sam zadovoljan sa telekomom (sto se tice cena) Ima i 063 broj za rezervu isto post pejd (mobi fun ili tako nesto)
and justice for all...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

imam po jedan od svake vrste.......064 od 2000-te i od 2004 063 broj......imam neku cudnu filozofiju 063 zovem sa 063, a 064 sa 064 i deluje mi jeftinije, nemam pojma zasto..... :D
5130+Koss the plug....

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Nisam mogao da verujem da mi je moja stara kartica, moja prav kartica (o63) negde ispala... Dopunjavao sam je s vremena na vreme da mi ne ugase... i sad eto nema je... bas mi je zao, moracu da odem do Mobtela da izvadim isti broj iako mi ne treba, ali eto, drag mi je... Dugo vremena koristim 065 i zadovoljan sam... tako da sam se relativno skrasio, ali imam gomilu kartica koje mi se vuku negde, vise nme znam ni koja je koja... Bivsa sluzbena, od bivse devojke, servisna kartica, ova ona... gomila... A hteo sam sve da ih strpam u jednu i da me bas bude briga, ali nikako...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

imam dosta brojeva... t.j. samo 3 za sad
2 ista i jedan razlichit
imam nameru da menjam br, jer ovaj br zna previshe ljudi, i dnevno primim jako mnogo poziva od raznih chudaka koji pochinju polako da me smaraju

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Jedna od opcija koja moze da se dobije u Mobtelu i u Telekomu je da jednostano zabrane (restrict-uj) pozive sa nekog broja... Naravnoto se moze dobiti samo ako imas extra veze, ili nekog dobro podmazes, pa ti on bude veza... To je inace normalno u zapadnim zemljama, da jednostavnim pozivom korisnickog centra mozes da stavis zabranu na dolazni poziv sa nekog broja... zbog uznemiravanja... tako da onda nemas potrebu da menjas broj...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

DJ_Boris, ali desava se da onaj koji "maltretira" takodje menja broj (a kartice su prilicno povoljne), tako da i to ima nedostataka...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Da se manje ceka na KC-u i da je ta opcija standardna i da se zavrsava samo jednim pozivom, tesko da bi taj koji maltretira mogao toliko da priusti koliko ti mozes posle prvog cimanja da stavis njegovih brojeva pod zabranu...

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ja sam samo jednom promenio broj i to kada sam sa 063 prešao na 064-postali su mnogo bolji od 063 i po ceni i po kvalitetu usluga, a vidite šta se dešava sa Mobtelom. Kada sam 2001 uzimao broj, 064 gotovo da nije ni radila u Timočkoj krajini, a meni je telefon tamo dosta trebao, taj broj na 063 sam tada platio nešto više od 50 maraka, a broj na 064 sam 2004 godine platio 700 dinara i onda prešao na PostPaid. Ne volim da menjam broj zato što je to malo zapetljano. A što se tiče cimanja i maltretiranja, to se lako rešava-samo pripaziš kome ćeš dati broj. Radim u školi i nijednom učeniku nisam dao ni broj fiksnog, ni mobilnog, a kada treba da kontaktiram nekog učenika, onda na mobilnom sakrijem poziv i ne mogu da mi uhvate broj.
Ghost

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ma da... ali jednostavno dash pogreshnim ljudima br. i onda oni pochnu da te zovu i da te cimaju za svaku sitnicu i svaku glupost i to onda postane muchenje
DJ_Boris, da li se secjash kada si pre jedno mesec dana primio poziv
-alo bre se si ti
DJ-molim?
-nemoj ti meni molim, nego silazi dole chekam te pola sata
DJ-shta?
-alo bre veverice jedna silazi dole
DJ-gde dole
-kako gde bre? ovde de se ova deca igraju
DJ-koja bre deca
-kako koja deca?
DJ-lepo koja deca
-auuu bre pa ova shto se ovde igraju

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mobilni sam kupio '99 i naravno broj za 150 maraka i primetio da nesto opasno muljaju ,a zato sto su se tada vrteli brojevi koji pocinju sa 063/80...,a moj broj pocinje sa 063/85...sto je malo cudno,ali kada se malo razmisli sasvim logicno.Preziveo je on i jednu kradju,ali lopovi su bili glupi jer su koristili i broj i mob,valjda da istrose kredit i tako sam im zakucao na vrata za jedno 2-3.dana i povratio sam moj omiljeni broj,posle toga sam ga registrovao i sada je moj zauvek :D.Posto planiram da uzmem ovde i jedan post-paid broj bio sam u mobtel-u i ljubazna radnica mi je ponudila da izaberem slican broj,skoro isti samo sa sest cifara i to naravno beplatno!znaci sve tece sve se menja,nekada 150maraka,a danas skoro besplatno sto je svuda u svetu.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ala ste vi skupo prolazili... ja sam imao prvo 064 broj koji sam platio 80 maraka tamo negde '97 ako se ne varam,ali mi ga je burazer posle nekog vremena izgubio,cackao mi telefon pa ubacivao njegovu karticu i zagubio negde moju!
Onda sam uzeo 063 karticu '99 godine za nekih 70-ak maraka u Mobtelu (NIKAD nisam kupio broj kod preprodavca ili u trafici ili...) i njega i danas imam!
2003 sam uzeo C60 koji je davao Telekom i njihovu Post paid karticu i odtad imam ovaj broj a 063 mi stoji onako,kad imam 2 telefona da se zezam malo sa njom,a dok nisu poceli sa MMS-ovanjem sa jedne mreze na drugu,koristio sam je i za MMS-ovanje na 063 mrezu!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Mirko BGD napisao:ma da... ali jednostavno dash pogreshnim ljudima br. i onda oni pochnu da te zovu i da te cimaju za svaku sitnicu i svaku glupost i to onda postane muchenje
DJ_Boris, da li se secjash kada si pre jedno mesec dana primio poziv
-alo bre se si ti
DJ-molim?
-nemoj ti meni molim, nego silazi dole chekam te pola sata
DJ-shta?
-alo bre veverice jedna silazi dole
DJ-gde dole
-kako gde bre? ovde de se ova deca igraju
DJ-koja bre deca
-kako koja deca?
DJ-lepo koja deca
-auuu bre pa ova shto se ovde igraju

JAo majko ala sam se nasmejaoooooooooo :lol: :lol: :D ;) Veverica hi hiihih
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori