Novi post-paid paket na mt:s-u BEL SMS

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zvezdarac napisao:ninolina, da ti kazem iz prve ruke o N 1110 koji mi je kao drugi fon.
Dobio sam ga free od firme (pretrgli se) sa 063 karticom.U praksi se pokazao fantastican.
Telefoniram i telefoniram i telefoniram i.... i tako 8-10 dana sa jednim punjenjem!!!
Neces verovati ali u taj telefoncic su smestili skoro sve sto treba za jednu poslovnu upotrebu tipa "halo sefe imam problem" i "treba mi hitno taj deo".Spakovani su kalkulator i rokovnik i stoperica (makar za kuvanje jaja),grupni sms-ovi i svasta nesto.Jak signal (063) gde god sam bio do sada.Izuzetna razgovetnost,male dimenzije.Meni naj bitnija stavka je da ne nosim vise punjac na put gde god da krenem do 8 dana. Mana mu je invertovan ekran koji se malo losije vidi pri jakom suncu i nedostatak neta ali na 63 moze i mail preko sms tako da je i to reseno.
Dakle za taj tarifni paket DZABE telefon lepih karakteristika pa me ne cudi guzva.
živa istina
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Uzeo je jedan moj drug Nokiu 1110 i prezadovoljan je pošto njemu kolor ekran, internet i tako te zezancije nisu toliko bitne, a nije imao para za nešto bolje. Što rekoše neki na postovima u ovoj temi, baterija mu je ludački dobra, ima neke neobične funkcije (npr. može da izgovori koliko je sati), invertovan ekran mu i nije neki nedostatak, a dobro je i to što može da se podešava veličina slova na displeju, pa nije loš izbor za ljude u godinama koji malo slabije vide, a od telefona traže samo najosnovnije funkcije. U prodavnicama cena mu je oko 45 evra.
Ghost

Odgovori