Da li nas zaista kradu (postpaid)?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Da li zaista kradu kada su postpaid racuni u pitanju?

Koliko trosim toliko placam, do sad nisam imao/la problema, zadovoljan/na sam.
14
50%
sta ja znam, racun mi je ok, mada imam osecaj da nesto smrdi
9
32%
uglavnom mi je ok, ali secam se da par puta nisam znao/la sta me je snaslo
4
14%
redovno me kradu. nekad manje, nekad vise- ali me kradu
1
4%
kradu me zestoko, razbijaju koliko kradu, lopovi!
0
Nema glasova

Ukupno glasova: 28

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ako telefon nisi koristio ni 31-og popodne, onda će vrlo verovatno da se poklapaju.

Ono što smo već 1000 puta prežvakali je - presek se radi poslednjeg dana u mesecu, ali KADA KONKRETNO - niko do sada nije uspeo da utvrdi tačno. Jednostavno - presek ("upit bazi") počinje u nekom trenutku brojem ugovora 1.10000001 i završava se brojem ugovora 1.XXXXXXXX (koji god je poslednji aktiviran pre trenutka kada je upit bazi pokrenut).

Upit bazi NIJE "daj mi sve pozive od 01.01.06. u 00.00.00 do 31.01.06. u 23.59.59", već "daj mi sve pozive od poslednjeg preseka do ovog trenutka". Lako ćete proveriti u svojoj specifikaciji ... pogledajte nekoliko listinga u red, pa ćete videti o čemu pričam.
Samsung Omnia HD 8GB

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ok Jorgovane ,znam za to . 30-og januara sam oko 18 h pozvao korisnicki servis i tad me je covek prebacio na pro400 i rekao mi je da sam izabrao pravo vreme jer vec 31-og pocinju sa presekom . rekao je da od 8 ujutro 31-og pa dok ne zavrse sa svim brojevima , rade presek . tako da 31-og nisam mnogo pricao , skoro uopste i 1-og februara sam ujutro resetovao call timer na nulu . za par minuta gore dole ali pazio sam . 8) videcemo sta ce da bude na kraju februara . ne bih voleo da nadjem neku gresku jer hocu da verujem da nas ne kradu . ne bi valjalo sigurno . pa stvarno , da sam ja iz Telenora i da procitam na forumima da me blate i ne veruju mi , bas bih se zapitao . to im je velika antireklama i da su pametni , bas bi trebalo da se potrude da budu u svaku paru tacni .

zar ne ? :)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

vlada1970 napisao: da sam ja iz Telenora i da procitam na forumima da me blate i ne veruju mi , bas bih se zapitao . to im je velika antireklama ......

zar ne ? :)
NE!
Znam da se ponavljam ali srazmera broja korisnika mobilne telefonije i korisnika Interneta je takva da na internetu ni antireklama a ni reklama nema preterane svrhe (gde se dede telenorov baner sa ovog sajta ;) ma samo pogledaj koliko nas je ovde koji razglabamo na ovom forumu.....

I opet da ponovim sasvim sam siguran da nijedan od operatera ne potkrada korisnike, pri tom misleci na potkradanje sa namerom, greske se desavaju (sto je sasvim normalno) i prema mom iskustvu uvek se i ispravljaju kada se prijave e sad problem je sto to prijavljivane kosta, dal' para ili vremena nije previse bitno, pa se cesto prelazi preko toga.....

Odgovori