Djera napisao:Nije mi nista jasno na njihovom sajtu.Sta su one cene od 20,30 hiljada?Da li se to deli na 24 mesecne rate uz racune ili se to placa u kesu?(sad ne znam ni ja sta sam napisao?!0
Pazi kad je i mene ovo interesovalo, pa sam u prolazu svratio do njihove prodavnice da se raspitam na licu mesta
Na stranu sto mi je bilo sumnjivo to da nigde zive duse ni ispred ni u prodavnici

tek me je unutra docekalo svasta. Dakle nize cifre koje su navedene na sajtu vaze samo i jedino ako paket kupujete karticom ako zelite da kupite u kesu placate onu visu cenu (gore pomenutih 20-30 hiljada) a oni onda razliku u ceni podele na 24 dela i toliko svakog meseca umanje racun

Nije mi jasno zasto bi se neko obavezivao na 24 meseca i platio telefon punom cenom pa onda cekao da dobije neki popust
Posle ovoga, pocinjem polako da verujem u i pricu o navlakusi zvanoj "besplatno za tim" tj o obavezi da napravis racun od vise hiljada (nesto kao vise price 4000 samo sa vecim iznosima) da bi ostvario mogucnost da ti se ne tarifira razgovor u mrezi

OK ponavljam to mi i dalje zvuci neverovatno tako da se nadam da ce neko od ljudi odavde koji koriste tu uslugu moci da da precizniju infomaciju, ako je ono gore tacno eto mt:s-u jos puno malih poslovnih korisnika

misim KONKURENCIJA BATO blago telekomu na takvoj konkurenciji