Telenorov Džinovski izbor veći

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

misternobg napisao:Mora da i u Telenoru sedi neki srbin koji kaze: mi nemamo nista sa tim telefonima!
Cisto sumnjam, ovlasceni serviser za Telenor je "Mobis elektronic" hrvatska kompanija sa sedištem u Zagrebu. Tako jedino mozemo da se zalimo u Zagreb ako kupim telefon u Telenoru, jer Telenor kad ti uzme pare vise ga ne zanimas.

Da je Srbin sedeo, verovatno bi izabrao neku srpsku firmu za ovlascenog servisera.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

mdenic85 napisao:To da su paketi uzasni i neisplativi, to se slazem.... Nikada ne bih uzeo neki od paketa Vise Price. Samo mi se svidjaju novi telefoni... to je sve.
Pa nije bas tako,ima ljudi kojima je taj paket poprilicno koristan,procitaj malo o onome sto je Lobachewsky napisao,a jos plus dobijes za dz i telefon (e sad,da ne komentarisem njegov kvalitet),onda je to stvarno extra!
Naravno ima i ljudi kojima nisu bas toliko potrebni ti paketi ili su im neisplativi,al kao sto sam rekao nekome se i isplati i ustedi ne tako malo para,nije bas sve tako crno kao sto se govori! ;)

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Hvatska kompanija?! Kakve su to kombinacije :o Oni su stvarno kreteni, sve vise me razocaravaju. Nadam se da ce u Srbiji uvesti kao u Hrvatskoj sto je uvedeno u septembru, prenosivost broja iz mreze u mrezu, pa da predjem kod Mobilkoma. Ne znam da li ce samo broj moci da se prenese ili i pozivni broj ali da bude druga mreza? A ono za Srbina sam mislio na nacin razmisljanja tipa bas me briga to nije moj problem!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

MB maneken napisao:Cisto sumnjam, ovlasceni serviser za Telenor je "Mobis elektronic" hrvatska kompanija sa sedištem u Zagrebu. Tako jedino mozemo da se zalimo u Zagreb ako kupim telefon u Telenoru, jer Telenor kad ti uzme pare vise ga ne zanimas.

Hmm,kakav Zagreb,o chemu prichash?! Imash Mobis electronic na NBG-u u bulevaru Mihajla Pupina 10v pa ako ti neshto nije u redu zali se njima... :dry:

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Dexter napisao:Hmm,kakav Zagreb,o chemu prichash?!
Odes na www.google.com i tu u polje za pretragu ukucas "Mobis electronic".

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa?! Dobro,ne zanimaju me uopshte odakle su?!Nije toliko bitno,vazno je da imaju prodavnicu ovde pa ako ima neki problem odnesesh na NBG i oni ti otklone kvar ili zamene drugim...Tako da ne moramo da idemo u Zagreb...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

hmmm..., ne znam, možda NAS Mobis još i pokatoliči... :lol: Daaaaajte ljudi :lol:
Mobis je profi_firm - tačka.
off :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Tako je... i svaka dalja diskusija na tu temu će biti obrisana a učesnici opomenuti jer ne želimo ni najmanje ispade te vrste... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Djera napisao:Nije mi nista jasno na njihovom sajtu.Sta su one cene od 20,30 hiljada?Da li se to deli na 24 mesecne rate uz racune ili se to placa u kesu?(sad ne znam ni ja sta sam napisao?!0
Pazi kad je i mene ovo interesovalo, pa sam u prolazu svratio do njihove prodavnice da se raspitam na licu mesta :)

Na stranu sto mi je bilo sumnjivo to da nigde zive duse ni ispred ni u prodavnici :unsure: tek me je unutra docekalo svasta. Dakle nize cifre koje su navedene na sajtu vaze samo i jedino ako paket kupujete karticom ako zelite da kupite u kesu placate onu visu cenu (gore pomenutih 20-30 hiljada) a oni onda razliku u ceni podele na 24 dela i toliko svakog meseca umanje racun :? Nije mi jasno zasto bi se neko obavezivao na 24 meseca i platio telefon punom cenom pa onda cekao da dobije neki popust :unsure: :? :uhuh:

Posle ovoga, pocinjem polako da verujem u i pricu o navlakusi zvanoj "besplatno za tim" tj o obavezi da napravis racun od vise hiljada (nesto kao vise price 4000 samo sa vecim iznosima) da bi ostvario mogucnost da ti se ne tarifira razgovor u mrezi :shock: OK ponavljam to mi i dalje zvuci neverovatno tako da se nadam da ce neko od ljudi odavde koji koriste tu uslugu moci da da precizniju infomaciju, ako je ono gore tacno eto mt:s-u jos puno malih poslovnih korisnika :dry: misim KONKURENCIJA BATO blago telekomu na takvoj konkurenciji

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sto se tiche te price besplatno za tim, to zaista sljaka. Ortak to koristi, i kaze da placa svega 250 kinti mesecno, jer sa tog fona zove samo tih 20-ak ljudi koji su mu u timu. Nikog drugog i nista drugo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Pazi ja sam to cuo od osobe koja radi u njihovm korisnickom pa i dalje ne mogu da verujem a ono sto sam cuo je da si obavezan da sa celom grupom napravis racun koji prelazi odredjeni iznos dakle ko da je cela grupa u nekom vise price paketu. E sad mozda je moj izvor informacija nepouzdan a mozda bi i ljudi trebali da citaju nove ugovore (ja sam i dalje skolon da verujem u prvo mada....)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ako uzimaš telefone, onda postoji neka klauzula, na nivou grupe ... raspitao sam se i ja.

Ako uzmeš samo broj, onda je to-to, kao što reče miodrage (besplatno je za tim). Međutim, ako hoćeš da uzmeš aparat upola cene, a da plaćaš 250 din mesečno, onda to ne može ... ne isplati im se, očigledno.
Samsung Omnia HD 8GB

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

evo ovako.pre neki dan mi se desilo nešto veoma zanimljivo.tj nije mi se baš desili ali sam video zanimljivu stvar. bio sma isred mobisa čekajući da drugar nešto vidi. za tih nekih 20min 3 čoveka su vratili e61 koji su uzeli sa paketom telenora.ljudi besne, hoće da kolju itd...
na svu sreću telenor ne daje p990 jer bi ih ja pobio sve do jednog...hehehe
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa kad su uzeli ko zna kakvo djubre. Da kucnem o drvo, da ne cuje zlo, pu pu pu... moj E61 radi besprekorno. Unistavam ga raznim instalacijama svega i svacega, uninstall je fenomenalan, a toliko sam kompjuterski pismen da posle znam sta treba jos eventualno da udaljim sa aparata. Ne znam sta je frka sa tim aparatima kod Telenora, medjutim ja se vidim maximom da nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari. A i nesto ne mirisem Telenor. Cekam hoce li Telekom da uvede paket besplatno za tim ili sl.

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

E61 je iz AlphaCopy-ja ... uzeo drugar pre neki dan ... sa sve srpskom tastaturom ... šta su ti ljudi tražili u MOBIS-u?
Samsung Omnia HD 8GB

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

zbog toga su i besneli... :lol: :lol:

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Jorgovan napisao:Ako uzimaš telefone, onda postoji neka klauzula, na nivou grupe ... raspitao sam se i ja.
Da u pravu si, i ja sam proverio. Kao sto rekoh ono sto je meni prvobitno receno je bilo prosto za neverovati.

BTW miodrage a sto cekas????? Pa mt:s to ima odavno (od kada i telenor ;) ) i zove se 0 u grupi, pretplata je (naravno :) ) 230 +PDV samo sto postoji prednost da oni to daju i za biznet5 a ne samo za 10 i vise brojeva....

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

miodrage napisao:Sto se tiche te price besplatno za tim, to zaista sljaka. Ortak to koristi, i kaze da placa svega 250 kinti mesecno, jer sa tog fona zove samo tih 20-ak ljudi koji su mu u timu. Nikog drugog i nista drugo.
Tako je "za tim", imam i ja takvu karticu, 20 telefona u "timu" = razgovor besplatno, jedino je pretplata skočila sa 80 na 250 kinti, sjajna stvar.
;) pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Skeptichni, ja to na njihovom sajtu nisam video, tako da ni ne znam da imaju. Evo sad gledam, Biznet 5 i ostale, placa se i razgovor u grupi. Gde si ti video 0 za tim ne znam, ali molio bih te da to podelis sa nama.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

JOOOOOJJJJJJ njihov sajt je katastrofalno neazuran i mozes na njemu da trazis informaciju do sutra :dry: ali zato imas free poziv na 789 pamozes da se raspitas o specijalnom tarifiranju i jos nekim uslugama kojima nema ni traga ni glasa na sajtu kao sto su bizplus i bizlink (valjda se tako zovu) koje mogu da budu poprilicno interesantne ali ipak samo malo vecim firmama ma bile su cak i reklame u svim novinama u vreme kad je to kretalo ali sada na sva zvona guraju samo 3G posto konkurencija to jos uvek nema
:dry:

Odgovori