A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

:D :D Znaci onda ne moramo da ih zovemo, samo cimnes i kad se javi spustis :D :D i onda oni lepo zovnu i gotovo 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

milan91, ahahhahahahahahaha car si. Odsada vishe i necu da zovem, nego samo da cimam korisnicke servise. E ajde da vidimo jel to radi i sa 063 9863 :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

oni iz telenora sile nema da te pozovu. ovi neće da krenu do avgusta a 1000din ima svima da propadnu :oops: :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

milan91, Oni su rekli da ces dobiti hiljadu dinara, a ne da ces ih i potrositi, tako da i ako krenu u septembru ne mozes da im prebacujes. Oni su rekli da ces ih dobiti-dobio si. Nisu rekli da ces ih potrositi, tako da se dzabe ljutite. Trebali ste da razmisljate pre nego sto ste uzeli broj (i pukli 100 dinara, stvarno imat da zalite, ja bih pet dana plakao :lol: Mislim, kupite hamburger i slucajno vam stave pogresan prilog, koji ne volite, i opet ste izgubili sto dinara, tako da je bzv. ljutiti se sad nesto preterano...)
iPhone + CX300

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

milan91 napisao::D :D Znaci onda ne moramo da ih zovemo, samo cimnes i kad se javi spustis :D :D i onda oni lepo zovnu i gotovo 8)

hehe... :)
A sada mi pade na pamet sta ce da rade oni sa paketom 'poruke' i 'tipi'. Kod njih je tarifiranje na minut. Ja cimnem i cim se teta javi meni ode 10 dinara.
I uopste, kada smo vec kod tog cimanja, koje je inace jako popularno kod mladih- 'ladno moze da te kosta novaca, ako se slucajno jave.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Alien, pa mislim da ovde nisam pricao ali sve su to lopovi, ja sam ovu VIP karticu nabavio skoro "preko veze" keva je morala da ponese ispave od firme i da kaze da joj trebaju kartice :roll: Ja joj nisam ni rekao da uzima nego je ona htela i ladno su odmah izvadili i rekli da aktivira i da ce dobiti 1000din.A ja sam tog istog dana u poslovnici u Zemunu video veliki plakat ko rano rani, 1000din grabi i stoji rasprodato i hvala :| Sakrili bre sve brojeve i onda daju na kasicicu, a kao sve prodato.Vidis nije mi zao tih 100din i da sam dobio 100din kredita ja bih bio zadovoljan...
Lobachewsky, ja sam taj ponosan korisnik tipi tarife :) :D jest da ode odmah 10-11din ali sta ces :) meni uglavnom treba za poruke i za neki razgovor manje od 1min.
Ja sam mlad ali cimanje vise ne koristim(a i toliko sam brz da nema sanse da me u'vate) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

sada ću malo da budem kvaran sa sledećim pitanjem
šta će da rade oni silni preprodavci što su kupovali po 30kartica?
šta će da rade one silne naivčine koje su kartice od ovih gore kupovali za dosta veću cifru?
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

VeNoM, a sta to tebe briga? Budala je uvek bilo i bice, i tu pomoci nazalost nema.
Elem, i ja sam na Tipi, ali od 1. jula prelazim na Laki. Cekam da mi istekne najdrazi broj, pa da se prebacim.

acko_nish
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 20:31
Kontakt:

Post od acko_nish »

danas mi je iz boegrada dosao prijatelj u nish koji radi u vip-u i rekao da ce od petka sigurno da krenu , a sad da vidimo :D
alex

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pa znam i ja da sigurno kreću od petka.ali samo nisu rekli kog petka.ima dosta PETKOVA u godini... :oops:

acko_nish
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od acko_nish »

pa valjda ovog , a da kazem samo koliko su ljubazni operateri ne upuceni, zovem ja juce i pitam kad krece vip a neka ljubazna ivana mi kaze mi krecemo 31 juna?!?!?! a pogledam na kalendar ima 30 dana :D :lol: mislim sta na to reci da zaposljavaju ljude koji ne znaju ni kalendar da gledaju
alex

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

A mozda je i dobro rekla? Ono kao: Vodicu te na veceru. -Kad? -32.13. E pa i ovo mi sad vec tako zvuchi. A 31. jun je vec dosta spominjan...

acko_nish
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od acko_nish »

pa ne znam mozda mi nismo upuceni mozda su u kalendaru ubacili 31jun , ma nek krenu svidja mi se ideja da konacno ima zdrave konkurencije a kad krenu krenu , kao sto je neko rekao obecali su nam hiljadu dinara kredita na poklon a niko nije rekao da cemo ih i potrositi :lol: a jel se zna zvanicni cenovnik usluga ?
alex

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

I prodje i petak, i jos nisu krenuli. Za vikend cisto sumnjam da ce da krenu, videcemo, ponedeljak im je ono dead line... ako uopste imaju nameru da krenu. Mada ne znam gde im je racunica, jer eto pokupovali su ekskluzivne poslovne prostore, platili licencu... i da sve to tek tako ostave... Nema sanse. Ali ne znam zasto kasne.

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Cim su oni produzili rok do 31. avgusta da se potrosi onih 1000 dinara, onda mozemo pretpostaviti da nece uskoro, jer kad oni ne znaju kad ce krenuti nego ponavljaju jedno te isto kao papagaj "uskoro", svaka dalja diskusija se zavrsava!!
Poslednja izmena od korki u Sub, 30. Jun 2007. 10:12, izmenjeno 1 put ukupno.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sta su produzili? za 24h? Pa do sada je bilo do kraja jula, a kako jul ima 31. dan... Meni ovi deluju jako neobiljno. Ili jos uvek sondiraju trziste, i onda ima da izadju sa ponudom koja se ne odbija: "na ovom papiru (ugovor) ce se naci ili Vas potpis, ili Vas mozak" :lol: :lol: :lol: :lol:

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

VIP PRODUŽAVA VREME KORIŠĆENJA KREDITA IZ PROMOCIJE ‘KO RANO RANI 1000 DINARA GRABI’

Beograd, 29. jun, 2007 – Vip, član mobilkom austria grupe, je započeo svoj rad u Srbiji, 11juna, sa promocijom “Ko rano rani, RSD 1000 grabi”,. Da su korisnici prepoznali vrednost i prednosti koje je Vip doneo na tržište, pokazuje njihovo interesovanje i činjenica da je više od 50.000 SIM kartica aktivirano. Zbog administrativnih razloga, Vip još uvek nije u prilici da pruži potpunu uslugu svojim prvim korisnicima. Da oni zbog toga ne bi bili oštećeni, Vip je odlučio da produži period korišćenja extra kredita od 1000 dinara za mesec dana, do kraja avgusta 2007.

-Zahvaljujemo našim prvim korisnicima na srdačnom dočeku i veoma poštujemo njihovo strpljenje i podršku. Očekujemo da će se uskoro steći uslovi da započnemo sa punim servisom ka korisnicima – rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile d.o.o.

Vip
:::::::::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Super, znachi nece poceti do sredine jula, ako ne i do kraja jula sa radom. Ovo je uzas. Stvarno su maximalno neozbiljni. Ovo u svetu nikad ne bi proslo, bili bi tuzeni, i morali bi da zatvore svoje poslovnice. Ma znaju oni vrlo dobro kuda su dosliu. Ovo je Eldorado za dzabalebarose.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pa na svim bilbordima je pisalo uskoro i na reklamama.nisu dali nikakav datum tako da ne možemoda ih krivimo :wink:

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Ja sam govorio jos u maju da od njih nema nista, mislim da se niko nije slozio sa mnom ali evo sad se vidi da sam bio potpuno u pravu, mene iskreno ovde pogadja samo idiotizam i neprofesionalnost, jer ja svakako necu preci kod njih, svi mi imamo telefone, ali ovo "uskoro" mi ide na ... :shock:
Ako nisu sposobni nisu ni trebali da se prihvate posla! Nista ne bih imao protiv da lepo kazu krecemo sa radom 1. septembra (ovo sam je pretpostavio a ispostavice se tacnim) i onda ne bi bilo problema!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Odgovori