Tako to izgleda kada se neko pravi pametan, a ovamo poredi babe i žabe, pa još kaže kako je to sve isto.Layne_Staley napisao:Miodrag vrbuje nove vindovzdzije...
Ako znaš, kako onda možeš da upoređuješ iPhone 4 sa L920? Pogledaj šta si napisao i još tvrdiš kako je sve isto...miodrage napisao:1808, ti zaista mislis da ja to ne znam? Nemoj da si smesan molim te!
Šta ti očekuješ, da iPhon 4 koji je ograničen na 7,2 Mbps dostigne ostvareni protok Lumie od 17-23Mbps? I ko je sad tu smešan???miodrage napisao:Evo konkretno, iPhone4 (moj stari, sada je kod caleta) Vip mreza, pun signal - 2-3-4Mbps, Lumia920, ista mreza, isto sve, 17-23Mbps. Sta da ti kazem
Tako obično i čine osobe kao što si ti, kad ostanu bez argumernata.miodrage napisao:1808, ajde ne pocinji, jer sad vec dobijam polako nezadrzivu zelju da te izvredjam na pasja preskakala.
Aha, znači mi bi trebali da verujemo tebi, a ne svojim očima. Vrlo zanimljivo...miodrage napisao: Nijedne sekunde ja nisam uporedio Lumiu sa iPhonom4 (to je suludo), nego sam napisao koliki protok ima koji uredjaj.
I šta kažeš, nisi uporedio???miodrage napisao: Menjaj ljubimca, sta da ti kazem. Evo konkretno, iPhone4 (moj stari, sada je kod caleta) Vip mreza, pun signal - 2-3-4Mbps, Lumia920, ista mreza, isto sve, 17-23Mbps. Sta da ti kazem