MTS novosti
Pa da. I to bi bila malo preterana cifra da je to samo dodatak na racun jer sam pretplatu prekoracio za oko 100 din. sto je s porezom oko 120, ali ja nista nisam avansno placao (ako to uopste i moze) a ukupna cifra za placanje mi je 192. Kao da su mi prekoracenje uvecali a pretplatu zaboravili.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Hej, pa i meni je cudan racun!? Pise 'ukupno fakturisano 829,54' a pise da treba da platim 753,96!? Kad sam malo bolje pogledao specifikaciju saobracaja pod sekciju 'umanjenje za placanje' pise: Avansi-0,00
Krediti-75,58!? Sta su ti krediti? Pogledao sam ostale racune i ni jedan nisam 'preplatio'...?
Niti sam ikada platio posle 20og u mesecu.. Sta li sad petljaju da mi je znati?!:-D
Krediti-75,58!? Sta su ti krediti? Pogledao sam ostale racune i ni jedan nisam 'preplatio'...?
Niti sam ikada platio posle 20og u mesecu.. Sta li sad petljaju da mi je znati?!:-D
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Svaka cast za ACE i Nokie C5 i C3, ali cene HTCovih telefona su stvarno preterane, a i sem toga ne mogu se kupiti u njihovim poslovnicama, vec kod dilera, sto je bas bezveze, al' 'ajde!
Vidim da od LG-ija nema nista, opet kaskaju za konkurencijom, nijedan najnoviji model. Pozz

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
I ja sam se zagledao u taj Ace da budem iskren, ali kad vidim cenu...odbi me odmah. Pa, oni stvarno nisu normalni, kao sto rece djoxie, uz paket od 1100 din ocekuju da ga prodaju za 33000, koliko inace kosta u slobodnoj prodaji...van pameti
. Po mojim informacijama, napolju je jos jeftiniji,oko 260 evra. Inace, slazem se da ima jedino par telefona za koje se moze reci da su povoljni, kao sto je neko pre mne pomenuo ovaj LG i cuveni Huawei, s tim sto, po mom misljenju, i ovaj Hazel ima ok cenu, jer uz Mixnet M je 5400, a to mi ne deluje skupo.

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Za mene novina, a mislim da pre neki dan nije ovo radilo:
Listing poziva
Proverite specifikaciju svog saobraćaja!
Usluga omogućava specifikaciju Vašeg saobraćaja. Na jednostavan način, najviše pet puta u toku dana možete da pogledate svoj listing.
PRIJAVA
Uputstvo
1. Da bi ste koristili ovaj servis potrebno je da u prazno polje upišete Vaš broj telefona i kliknete na taster „Pošalji šifru".
2. Na uneti broj telefona stići će Vam SMS poruka sa šifrom koju je potrebno da unesete u predviđeno polje na istoj stranici.
3. Posle unosa šifre, izborom tastera „Listing", moći ćete da pregledate specifikaciju Vašeg saobraćaja u prethodna tri meseca.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/moj-listing.html
Svaka cast - a najvise mi se svidja detaljan pregled.
Listing poziva
Proverite specifikaciju svog saobraćaja!
Usluga omogućava specifikaciju Vašeg saobraćaja. Na jednostavan način, najviše pet puta u toku dana možete da pogledate svoj listing.
PRIJAVA
Uputstvo
1. Da bi ste koristili ovaj servis potrebno je da u prazno polje upišete Vaš broj telefona i kliknete na taster „Pošalji šifru".
2. Na uneti broj telefona stići će Vam SMS poruka sa šifrom koju je potrebno da unesete u predviđeno polje na istoj stranici.
3. Posle unosa šifre, izborom tastera „Listing", moći ćete da pregledate specifikaciju Vašeg saobraćaja u prethodna tri meseca.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/moj-listing.html
Svaka cast - a najvise mi se svidja detaljan pregled.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
vlada1970, moj listing je koliko znam uveden prosle godine, a prepaid listing pre nekih mesec dana, njega sam slucajno otkrio, ali su tek sad objavili da i prepaid korisnici imaju istu mogucnost, s tim sto oni mogu pratiti stanje i za tekuci mesec za razliku od postpaid korisnika! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami