A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Narvno da se ovo treba pohvaliti i vip je sve bolji i bolji. Eda a sta posle potrosenih minuta ili smarta, ako ti stigne racun na kucnu adresu znaci ipak postoji neki ugovor.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Najjaci potez nekog operatera ikada!
Ne stede na postpaidu, meni su dali telefon od 600 evra za dinar, i duplirane minute ka svim mrezama (!), koji su mi kod neizbalansiranog telenora bili hronicno u deficitu. I ajde sada ti odoli da ne predjes na Vip! Kako ko seje tako ce i da zanje, a vipu ce izgleda da bude velika zetva. Primetio sam da ova promocija sa dva meseca besplatno traje do kraja jula, a prenos pocinje od prvog, bice tek ludnica, ovo je u najavi.
deksicom napisao:Eda a sta posle potrosenih minuta ili smarta, ako ti stigne racun na kucnu adresu znaci ipak postoji neki ugovor.
Uvek postoji ugovor, stvar je da li te vezuje ili ne.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Pitao danas, stize racun ako se prekoraci tarifa, e sad samo kad bi duplirali smartove u smart 300 tarifi prelazim. fer je ponuda 1100 smartova za 1490 din. samo sto ne trosim toliko.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Zligor, veruj mi da bi potrosio - moja racunaica je sledeca: trosim oko 400 min mada ovo mogu da podignem i na 600, oko 150-200 SMS i ostalo su MB. S tim da ne znam kako ide to sa tim prokletim zaokruzivanjem. Jer iPhone se kaci sigurno 100x u toku dana, ali skida po malo. E sad, kad gledam po njegovom obracunavanju, ja potorosim do 40 MB mesecno, a kako imam 50 MB od mt:s jos do sada nijednom nisam probio ovo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2011. 13:51

Post od DeDE »

Lobachewsky napisao:Najjaci potez nekog operatera ikada!
Ne stede na postpaidu, meni su dali telefon od 600 evra za dinar, i duplirane minute ka svim mrezama (!), koji su mi kod neizbalansiranog telenora bili hronicno u deficitu. I ajde sada ti odoli da ne predjes na Vip! Kako ko seje tako ce i da zanje, a vipu ce izgleda da bude velika zetva. Primetio sam da ova promocija sa dva meseca besplatno traje do kraja jula, a prenos pocinje od prvog, bice tek ludnica, ovo je u najavi.
Molim te reci mi koji je telefon u pitanju, tj. da je 600 evra a ti ga uzeo za 1 dinar u vip-u?

I zamolio bi za jos jedan odgovor a to je kako obracunavaju potrosene mb u smart paketu, tj. da li proporcijalno smanjuju bodove ( ako potrosim 50kb da li mi skine 0,05 boda) ili zaokruzuje? Hvala!

I jos nesto :) ne znam da li ste primetili ali ako otvorite
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2639 ... laxy-S-8GB
sa desne strane vam izlazi vip-ova reklama za sgs i to po ceni od 7.990 din uz paket Smart2200 ali tu stranicu nece da ocita pa me zanima da li je ovo neka najava ili je to vec bilo? Hvala jos jednom!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Pojavi se i Samsung Galaxy Tab 10.1v http://www.vipmobile.rs/vip-internet/vi ... .1385.html
Doduše to je ona deblja verzija, ali barem ima jaču kameru.
DeDE, radi se o modelu desire Z, koji je uzeo Lobachewsky, starno je bila odlična ponuda, koja više ne važi, kao ni ponuda za galaxy S, sada je u ponudi nexus S.
Mb se obračunavaju na 100kb :) Tako da je 1 smart najviše 10 puta na internetu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

DeDE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2011. 13:51

Post od DeDE »

Ne mogu da verujem da mi je promakla takva ponuda :smutny: a za Nexus S bas traze mnogo. Nadam se da ce nesto slicno biti i u skorije vreme.
Hvala na odgovoru!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da, Nexus S je bezobrazno skup. Da ga daju uz 1500 din mesecno (550 smartova, odnosno 1100 zauvek), i da je do 200 jura, ja bih uzeo. Ovako... tesko da ce od mene videti neki dinar.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ivanvlatko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Maj 2011. 09:52

Post od ivanvlatko »

Poslao sam telefon VIP-u od koga sam i kupio uz pretplatu Samsung i5500 da mi nadograde Android sam 2.1 na 2.2 i prijavio sam da mi se ponekad na ekranu pojavi obavestenje da se SD kartica ponovo ucitava i to otprilike jednom u 2 dana. Dobio sam telefon nazad sa ponistenom garancijom uz objasnjenje da sam fizicki ostetio telefon unutar telefona gde je senzor za SD karticu sto su slikali i telefonu nije radio touch screen! Na moje pitanje sto ne radi ekran i kako sam ja mogao da ostetim telefon u sredini odgovorili su mi da mogu da pism zalbu. Zalbu sam napisao istog dana i nisam nikada dobio pisani odgovor iako tvrde da su ga poslali ali su mi preko call centra procitali da su kontaktirali servis i da su oni potvrdili da je doslo do fizickog ostecenja. Nisam mogao da verujem da tako velika kompanija staje na stranu servisera Bergam gde je ocigledno neki radnik pokvario ekran pa je onda videvsi moju zamerku da se pojavljuje na ekranu za SD karticu fizicki ostetio taj deo predpostavljam da izgleda kao da sam ja gurao karticu tako jako da se metal unutra iskrivio. I tako sam ostao sa neupotrbljivim telefonom a oni traze da im i dalje placam pretplatu na kojiu nisam nijednom zakasnio sa placanjem ali bi je sad smanio jr sam dobio od firme telefon. Hteo sam samo da objavim nacin na koji sam prevaren i povodom kojeg mogu sam da podnesem tuzbu sudu na ovom forumu da se vidi kakva je vip kompanija i dali joj je u interesu da zastiti potrosace.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ivanvlatko, na žalost, nisi jedini sa takvim problemom...:( Postoji tema na kojoj se već piše o tome pa tamo ovo napiši... Problemi sa servisiranjem telefona u garantnom roku
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Hmm izgleda da je ranije u vecim tarifama vip imao daleko nize cene telefona nego sada. Sada za 1 din. su u ponudi telefoni cija cena u prenesi 60 ne prelazi 18000 din. Ranije nemogu sad da se setim detalja ali je bilo za 1 din. bas top modela poput Desire ali izgleda da je bilo puno onih koji su to koristili i posle 6 meseci prelazili na nize tarife i pored placanja penala bili na dobitku.
Ali toga nema vise. :uhuh: :uhuh:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ljudi danas u Blicu reklama, svi telefoni za 1 dinar i na sredini HTC Sensation, mada na sajtu ništa nisam mogao da nađem!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

iKe, pa i reklama na tv-u je isto svi telefoni za dinar i onda prikažu one koji su za dinar.loša im je fora.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

deksicom..evo prizvao si promociju :) htc sensation,wildfire s,c7, N97 mini gold,samsung wave 2..svi za din u najvećem paketu
Samsung S10+ red

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Opa! Lepi noviteti...... Za one koji su spremni na najveći paket :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Hehe pa procitali moju poroku. Da ko trosi oko 4000 din. mesecno ovo se njima isplati i svi telefoni se nude za 1 din.
Ma imaju si oni racunicu jer ovi najskuplji telefoni za oko 10-11 meseca placanjem racuna ce korisnik otplatiti telefon a posle toga im je zarada.
4118,2 x 12 = 49418 bi bila otprilike zarada vipa.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ne rayumem samo logiku da na POSTPAID 1000 čija je pretplata oko 3.000din. telefon košta 40.000 a na POSTPAID 2000 koja je nešto preko 4.000, košta 1 din :dry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

gargamel4, što više korisnika u najskupljim tarifama. Jedino to mi je logično objašnjenje. Realno, mislim da je trenutno kombinacija Wildfire S i postpaid 325 ili 600, ondnosno ekvivalentne Smart tarife, ubedljivo najinteresantnija i najisplativija ponuda, kad se uzmu u obzir cene, i ono što Wildfire S donosi u odnosu na prethodnika.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

HTC Sensation je fenomenalan telefon, jednodelna izrada, sav je ful! Mislim da je bolje da su DHD-ovci njega sacekali, ko da ima vise smeka, ali u principu sve su to sada neke finesice, nista specijalno pa niste ni propustili. Ima kao novi HTC sense sa vise 3D efekata, ali idalje dosta lici na prethodnu verziju (da ne kazem isti k**** :) ).
HTC dosta brlja sa tom kamerom (idalje), verovatno je zato SII bolja kupovina.
Realno, telefonima danas treba jaca baterija, mislim da je skroz nepotrebna tolika procesorska snaga koja se u poslednje vreme gruva. Jer sve je stvar optimizacije a ne sirove snage. Ovih 1,2Ghz posmatram kao nesto i vise nego dovoljno, sve preko toga dozivljavam na isti nacin kao i marketinsko natrpavanje pixela u mobilne jer nema realni efekat u praksi.
Da se vratim na Sensation. Cela prednja povrsina mu je od stakla koje je na gornjem i donjem kraju blago zakrivljeno (izgleda nova moda, pocev od nexus s modela). To bi bio utisak na prvi pogled, ali nema ocene dok se detaljnije ne testira kamera, kvalitet reprodukcije muzike, spikerfon, zvuk u slusalici, baterija... danas se vise nista ne podrazumeva, i najskuplji modeli mogu da imaju propuste za koje ste mislili da su nemoguci na telefonu od 60, a ne od 600 evra (ko je rekao iPhone 4?). :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li mozda neko zna da li ce se ponovo prodavati HTC Desire Z ili Galaxy Tab u VIP-u ili je zavrseno sa ovim telefonima? :?

Odgovori