Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Bas su azurni ,besplatni internet pa sada skroz izmenjen sajt,ne sede skrstenih ruku.Stalno neke novine.Pohvala za Telenor.
A i mts je vredan,povecali su cene svojih usluga.MTS :P

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

evolution napisao:Lako i besplatno do Interneta na svakom telefonu uz Telenor KLIK

S ponosom vam predstavljamo Telenor KLIK - novu uslugu uz koju ćete sasvim lako moći da koristite Internet na vašem telefonu. Sada je sve što vas zanima na samo KLIK od vas, uz besplatnih 150 MB mesečno do kraja 2010.

Za više informacija posetite http://www.telenor.rs
Odkud vam pravo moralno i svako drugo da OPERU NAPLACUJETE jeste li je vi mozda izmislili stvorili :shock: :wacko: :o

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

sigi, sta pricas ti, ko naplacuje Operu? Svasta :dry:
A da li je Telenor stvorio... hm...
The Opera web browser was created in 1994 by Jon Stephenson von Tetzchner and Geir Ivarsøy during their tenure at Telenor. Opera Software was established in 1995 after the pair went on to continue development of their browser.
Nisi bas upucen.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Aktivacija Telenor KLIK tarifnog dodataka, omogućava sledeće:

Data saobraćaj (bundle) od 150MB mesečno, uz obaranje brzine nakon potrošenog saobraćaja, bez dodatne naplate data saobraćaja tokom tog perioda;
Mogućnost preuzimanja i korišćenja klijentske aplikacije Telenor Komunikator, (samo za korisnike Telenor KLIK usluge) za pristup: društvenim mrežma (Facebook, Twitter, Linked In), mejlu (Hotmail, G-Mail, Yahoo Mail, MailPro, Telenor mail), Instant mesindžera (GTalk, Yahoo, MSN i Facebook), kalendar, back up.
Mogućnost preuzimanja i korišćenja na mobilnom telefonu klijentske aplikacije Telenor pretraživač (Telenor brendirana Opera Mini) pomoću koga korisnik može da otvori bilo koju Web stranicu, znatno brže i sa manjom količinom data saobraćaja (Opera Mini kompresuje sadržaj i do 90%).
Tarifni dodatak Telenor KLIK (150 MB) ima važnost obračunski period, svakog meseca od dana aktivacije, sve do deaktivacije servisa. Ukoliko se 150MB potroši pre isteka ovog perioda, korisnikov protok se automatski obara, ali on nastavlja neometano da pristupa internetu i da koristi klijentske aplikacije sve do isteka perioda važnosti, bez prekida, ili bilo kakve dodatne naplate data saobraćaja. Korisnik dobija SMS obaveštenje kada potroši saobraćaj iz tarifnog dodatka.

Uvodjenjem novog “KLIK” tarifnog dodatka postojeći Internet tarifni dodaci za postpejd (Mobi, Mini, Standard, Veliki i Ogromni) prestaju da važe za korisnike na voice tarifnim paketima i ostaju važeći isključivo za Broadband korisnike. Korisnicima sa aktivnim starim tarifnim dodacima će biti poslato SMS obaveštenje da od 09.09. važi nova Telenor KLIK ponuda i da Internet tarifni dodaci prestaju da važe od 01.10.2010.

Telenor Pretraživač je deo Telenor KLIK kampanje, ali će korišćenje ove aplikacije biti omogućeno i korisnicima koji ne koriste Telenor KLIK tarifni dodatak i nezavisno instaliraju Telenor Pretraživač. Takođe, postojćim korisnicima Opera-Mini pretraživača (Opera Mini 5.x) u Telenor mreži će automatski biti urađen update u Telenor Pretraživač (Telenor brendiranu Opera Mini).

Telenor Komunikator mogu koristiti samo korisnici Telenor KLIK usluge (i korisnici Prenesi Plus paketas) i on omogućava Telenor korisnicima da kroz jednu aplikaciju instaliranu na njihovim telefonima pristupe svojim nalozima na društvenim mrežama, mejl nalozima, Instant Message nalozima, Kontaktima i Kalendaru.

Za korisnike čiji telefoni ne podrzavaju klijent aplikaciju, biće omogućena WAP verzija servisa koja ima isti izgled i funkcionalnosti kao i klijent aplikacija.

Ova usluga pre svega cilja korisnike tzv. „feature“ telefona (dakle jednostavnijih telefona, NE smart telefona kojima više odgovaraju Prenesi plus paketi)

KLIK tarifni dodatak se može aktivirati besplatno tokom promotivnog perioda koji traje od 9.9.2010. do 31.12.2010.

Nakon isteka promotivnog perioda, aktivacija KLIK tarifnog dodatka će se naplaćivati 290 dinara (sa porezima) mesečno sve do momenta deaktivacije servisa. U prvom mesecu (kada je izvršena aktivacija) i poslednjem mesecu (kada je izvršena deaktivacija), korisniku se naplaćuje iznos srazmeran broju dana korišćenja servisa, dok korisnik u oba ova slučaja dobija punu količinu podataka od 150MB.

Korisnici će moći da izvrše proveru preostalih MB na sledeće načine:

slanjem SMS poruke sa tekstom ”KLIK STANJE” na broj 9000,
u okviru USSD menija *111#
U odgovoru će dobiti informaciju o preostaloj količini saobraćaja i datumu važnosti.
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Svaka čast za Telenor. Uvođenje KLIK tarifnog dodatka će mi solidno smanjiti račun i olakšati život. Nema više da se cimam koliko sam surfovao i šta sam sve skidao. Još samo da uvedu iPhone u svoju ponudu i ja momentalno potpisujem ugovor na dve godine. 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Mini operu 4 sam ja skinuo sa telenorovog sajta pre godinu ipo dana i naravno nista nisu naplacivali a nece naplacivati ni ovu.sigi, Ovu verziju opere oni su samo izmenili sa njihovim linkovima a u svemu ostalome ona je ista kao i opera 10.Moja predhodna opera 5 je bila hrvatska sa nekim njihovim linkovima kao vecernji list i sada sam je drage volje zamenio ovom telenorovom.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Koliko vremena prođe od slanja SMS za prijavu do slanja one dve poruke sa Operom Mini i Komunikatorom od strane Telenora? Ja sam se juče prijavio, ali mi još uvek to nije stiglo.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Kako je cool sajt,Telenor se dobro priprema za 1.1.11,a Telekom se dobro priprema za jednu prodaju po sto nizoj ceni! Ovo sa netom je stvarno super,ali ipak su pustili pocetkom meseca,tako da mi se tarifni dodatak vec aktivirao :disgust: ,ali sledeci mesec,cu ga iskljuciti....
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nikola031 idi preko wapa što se aktivacije tiče jer je trenutna 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Priča se da će na Telenor Tako Lako paketu biti cena sms-a 5din + porezi. Iskreno ne verujem i nisam nigde našao o tome osim na jednom forumu mada mislim da je laž.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

VeNoM, išao sam i preko WAP ali samo stoji "Aktivacija je u toku, molimo sačekajte..." i naravno ništa mi ne stiže. Ne vredi, moraću da se cimam do poslovnice. :dry:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nikola031, možda imaju navalicu, pa ne stižu da aktiviraju sve. Ja sam pre 3 dana aktivirao za 5 sekundi na wap.telenor.rs/klik

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

A sta podrazumevaju pod ovim "promotivni period" i "besplatno".. kao i ogroman natpis na postpaid racunu "Besplatan internet na svakom mobilnom telefonu", da je samo aktivacija besplatna do 2011. a tih 290rsd se naplacuje legalno uz racun ili je i samo koriscenje neta besplatno do 2011.-te?! :unsure: ..prosto ne mogu da poverujem u ovo drugo nikako.
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nikola031 kada ti stigne poruka znaj da je aktivirano.kao što mezzano reče možda je prevelika navalica...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Aktivacija/deaktivacija Telenor Klik usluge omogućena je i putem IVR sistema Kontakt centra 9000 (ili 063/9000).
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

N-tchbl, do 01.01.2011. se ništa ne naplaćuje. Besplatna je i aktivacija i surf. Posle NG će ova usluga koštati 290 dinara mesečno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Telenor promenio imidz :wink: Redizajnirao sajt, nov broj kontakt centra, osavremenio ponudu, paketi sa megabajtima, besplatan internet. Moze se reci da je sada sasvim fino zaokruzio usluge i da moze opusteno da saceka 1.1.'11.
Ali u 2011, mislim da ce pobediti onaj operater koji ponudi telefone po najpovoljnijim uslovima, sve ostalo su samo sitnice koje cine zivot lepsim.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

mezzano napisao:N-tchbl, do 01.01.2011. se ništa ne naplaćuje.
:blinky: sanjam..... au..
di-vno! :D
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

To je imao i Mobtel kad je u pocetku uveo gprs prvi put. Bilo je, ako se secam godinu dana dzabe koriscenje neta. Ja sam za to bio saznao kad je vec proslo 6 meseci, i iskoristio sam svoju Nokiu 6310 kao modem i razvaljivao se 6 meseci. :D

Slazem se sa Lobachewsky-m da je Telenor vrlo ozbiljno krenuo u "napad" na 1.1.2011. :)

Ja bih im , sto se tice telefona savetovao da uvrste mnogo vise proizvodjaca u ponudu. Gledam velike kuce kao sto su Orange itd. - kod njih mogu vrlo zanimljivi telefoni da se nadju. Cak su , cini mi se, imali u ponudi uz paket i LG watch phone i Samsung watch phone u ponudi. To bi bilo vrlo zanimljivo mislim, i bili bi jedinstveni kod nas na trzistu, kad bi uveli. Ili ko zna jos kakvih sve legalnih telefona da uvezu sa Istoka. :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

landrover
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Avg 2010. 16:26

Post od landrover »

Da li mozda neko ima informaciju o tome da li ce uskoro biti nekih novih HTC telefona u ponudi (Legend, Wildfire...)?

Odgovori