MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Слобода или смрт

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Yeah, thats it! :-) Ja minute iskoristim sve, poruka ostane po koja a MB, na zalost, nemam, tako da neće mnogo da mi koristi, ali ne može da škodi... :-) A i lepo je videti da se nešto poboljšava, a ne da su novine u poskupljenjima, promeni načina tarifiranja (na štetu korisnika)...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Dobro bi bilo da ovi mix net paketi ostanu i kada budemo prepusteni na milost i nemilost stranaca koje zabole za socijalni mir, ali nekako mi je to previse dobro da bi bilo istinito. Sta bih ja dao da za 2000 imam ono sto mix net L nudi. Znam... znam... sto nisam izabrao onda to... pa iz razloga sto mi je mts-ov internet dosta nepouzdan, a mreza dosta nesigurna pri vecim opterecenjima (ovo drugo se doduse desava samo par puta u godini kada su neki zaista krupni dogadjaji u pitanju, ali nekako mi trulo da se mreza i tada raspada). Ako ga austrijanci poprave da valja kao na telenoru i vipu, pa jos ovo prenosenje sada, ma savrsenstvo - samo da ga ne ukinu jer je predobar.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ништа без преношења, то је била велика мана Микс пакета. Сада је МТС дефинитивно најповољнији али неће тако остати када га купе. Јел се ово преношење односи на тарифу Прва Дроид или не?

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

Jel zna neko kakav je ovo broj 38164452, cemu sluzi?
Vidim u listingu da je na njega poslato 10-ak sms-ova. Koji su obracunati kao obican sms, a opet slati su u neko gluvo doba noci, pa mi malo cudno :?

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Mts je promenio izgled mt:s vodica za prepaid korisnike, sada izgleda skoro isto kao i u postpaidu, ima i stavku "stanje racuna", gde mozete videti dokle vam traje kartica i iznos promo kredita, sta god to znacilo. Jel' neko imao prilike da se susrece sa tim bonusima? :blinky: Predpostavljam da je neki bonus koji se dobija uz neku dopunu, tipa 200din i +! 8)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ensiferum, taj bonus ima od skoro. Dopuniš kredit sa 200 i više i dobija se 2000din u mreži 24sata. To je čisto radi reda. A ima od promocija smsmanija i prepaidmanija i f&f 1din minut.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

mp3mp3, znam za promocije, nego ovakav meni je nov i verovatno skoro ubacen, jer inace redovno proveravam menije, tako da mi je ovo sasvim novo! :oops: :roll: :oops: :roll:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ensiferum, OK za "meni" on jeste nov tj. opcija dva je nova. Ja sam samo odgovorio koji bonusi i promocije trenutno postoje.

Na meniju pod stavkom dva je stanje a kada odem na stanje ima opcija INFO.
U njoj piše "Promo novčani račun možete koristiti za kupovinu promocija i dodatnih usluga"

Predpostavljam da spremaju nešto slično Telenorovom novogodišnjem meniju. I da se od bonusa kupuje. Videćemo. :D

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Ako sam dobro shvatila, obracunski interval je 60 sec. Ranije se samo prvi minut tako tarifirao, a kasnije je islo po sec. Tako je bar bilo sa starim pretplatnicima.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Tako je deana. Na velikoj većini paketa je sada tarifiranje na 60 sekundi.

Uskok
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 01:08

Post od Uskok »

Prenošenje saobraćaja u naredni mesec

Novost za Mix i MixNet korisnike. Ukoliko ne potrošite saobraćaj uključen u pretplatu u tekućem, možete ga koristiti u narednom mesecu.

Evo ga jedno prijatno iznenadjenje, samo da vidimo kako ce jos u praksi da funkcionise. :)

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Napokon i ovo da uvedu ali opet nije isto kao kod Telenora :uhuh: .

Da li neko zna koje su radnje zvanicni prodavci mobilnih za MTS u Novom Sadu? Ja znam za Novel i Tehnomarket. Da li ima jos neka radnja koja ima pravo da prodaje mobilne i pakete za MTS?

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

shocky, imas i handy i ACN Stores (ex Alpha copy), ali ne znam da li ih ima i u Novom Sadu - verovatno da imaju radnje...

Uskok
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 01:08

Post od Uskok »

Mislim da i Tehnomobile prdaje telefone uz mts pakete, ne sumnjam da imaju svoju radnju u NS. Jedino sto nisu imali neku ponudu kada sam ja pre par meseci trazio telefon, ali vredi pogledati.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Klikom do mt:s postpaid paketa

18.05.2011

Od 16.05.2011. godine mt:s postpaid paket možete da kupite i preko Interneta, bez odlaska do prodajnog mesta i čekanja u redu.

Poručite paket kada to vama najviše odgovara, jer je naš Web shop otvoren 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Pogledajte našu ponudu na adresi https://webshop.telekom.rs
Nema vise mt:s express-a, sada je, valjda, unapredjen. :)

LINK

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Sve je to + za mts ali idalje nema skupljih telefona u najnizim tarifama.Slika

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

mezzano napisao:Tako je deana. Na velikoj većini paketa je sada tarifiranje na 60 sekundi.
Ali, ja sam ugovor potpisala pre te odluke. Moja tarifa je ukinuta, vazi samo za stare korisnike. Tada je bilo 60 + 1... sec...

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

Dakle, lopine iz mts-a nasli nacin da lazu i mazu. Uveli kao pogodnost penosenja nepotrosenih minuta u sledeci mesec, a nabili mi racun. Ja sam na mix-u i uglavnom ni ne potrosim minute iz paketa, ostane mi po 30 minuta i to kad pricam cesto, a u aprilu sam imala veoma malo poziva i slucajno sinoc proverim stanje, kad ono ostalo 6 i po minuta, a do kraja meseca ostalo 12 dana. Pogledam na netu, stanje sasvim drugacije, ostalo vise od 30 minuta i otprilike toliko poruka. Odem u poslovnicu, oni potvrde stanje od 6 minuta. Pitam se cemu provera stanja na netu i otkud tolika razlika. Naravno da cu traziti listing za april i odhebacu ih zauvek. :shock:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Definitivno je sada bolje da vise ne pokusavamo da ga prodajemo, u suprotnom ima da zalimo sto ga onomad nismo dali i za miljardu. :) Dok je jos imao statistiku da im gura pod nos kako je uspesna firma.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori