Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Vi ih pohvaliste a ja malo da ih kudim.Jedan moj prijatelj koristi Telonorovu karticu jos od pocetka rada tadasnjeg Mobtela.Pre godinu ipo dana mu je istekao ugovor i sada je zeleo da ga produzi uz Desire ali Desirea nema niti znaju dali ce ga imati a on se toliko zagrejao i ode preko ulice u Vip i tu ga nema ali sutra ce mu ga doneti iz Beograda. I sta sad broj koji je koristio 11 godina mora ugasiti da bi presao zbog telefona kod drugog operatera.Mislim da je nedopustivo za kompaniju Telenor da ovako olako gube dugogodisnje korisnike a pakete koje je dosad koristio nikad nisu bili manji od 2000 din.
:dry: :dry: :dry:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Slažem se deksicom. Nije mi nikako jasno zašto Telenor ne nabavi veću količinu mobilnih telefona kada očigledno postoji potražnja za njima. Budale gube korisnike i to u ovim kriznim vremenima kada je svaki korisnik i dinar profita bitan. Ja sam sto puta rekao da jedva čekam da se ponudi iPhone i odmah ću potpisati ugovor na dve godine i pljunuti kintu koliko god treba. Propustiću jedno letovanje ali ću da priuštim sebi to "čudo tehnike". Ali nikome na našem tržištu ne pada na pamet da ponudi iPhone... Računam, možda se čeka ta Nova godina i MNP, pa će se onda krenuti u oštru borbu za korisnike i ponuditi sve i svašta. Mada je to glupo, ako je to stvarno tako... :uhuh:

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ljudi interesuje me,dal moze da se bira broj po zeljiu ,zanima me iskljucivo 062 broj!

I da li mora da bude postpejd ili moze mozda i pripejd? :)
Sony Xperia P

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

062 ne, 069 da, postpaid i prepaid. sto je broj "lepsi" to je skuplji, obicni su 200 RSD, dinara, kinte...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mozes birati 062, 063 i 069 brojeve ali zavisi da li ima onaj broj koji ti hoces. Postoje srebrni brojevi koji su 1000 din + porezi i postoje zlatni brojevi koji su 4000 sin + porezi.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Interesuje me iskljucivo 062,i da li moze da se bira sedmocifren broj,koji pocinje sa 7.

Puno trazim,aaa... :lol:
Sony Xperia P

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

aleksaa, mislim da 062 može da se bira samo postpejd. Moj drug ima 062/7..., ali šestocifren.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Hmm,blizu smo konacnog odgovora. :lol:

I ja sam par puta cuo da moze da se bira 062 broj,ali izgleda samo uz postpejd.

E sad ostaje samo da saznam dal moze da bude sedmocifren broj,sa pocetnim brojem 7?

Sutra cu svejedno da skoknem do neke poslovnice,da se raspitam,ali bi vise voleo veceras da cujem odogovor,da mirno spavam. :lol:
Sony Xperia P

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Broj 062 možeš da naručiš preko interneta uz određeni postpaid paket, svi počinju sa 490 i 491 i šestocifreni su. Proverio sam na njihovom sajtu. Dakle, nema brojeva koji počinju sa 7.
Jedino što ti preostaje je da odeš do poslovnice i da pokušaš direktno kod njih da izmuvaš nešto.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mislim da je pocetna 7-ica moguca samo na 069 . Takav sam ja dobio odgovor kada sam uzimao broj.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Na raspolaganju su sedmocifreni brojevi sa novim prefiskom počinju sa ciframa od 1 do 5 (069 5xxx xxx), a šestocifreni brojevima 6 i 7 (069 6xx xxx).
Za ostale prefikse, mislim da je najbolje da ti njih fino okrenes i pitas ko covek. :wink:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Stvarno otiso prijatelj u vip i kupio Desire nabavili mu ga za jedan dan a Telenor ostao bez jeddog dobrog korisnika .Opet kazem nedopustivo za jegnog giganta kakav je Telonor. 11 godina je koristio Telenor karticu a zadnjih 6 je bio postpeid sa racunima ne manjim od 2000 din.
:? :o :shock:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Ma Telenor je sto se tice brige o korisnicima 0 ja sam vec 12 godina kod njih na postpaidu i nikad nisam nista dobio kao veran korisnik, a predlagao sam im i u prodavnici i slao mailove, da se uvede neki program za verne korisnike i naravno nista nije bilo. Oni stvarno imaju najbolju mrezu, ali sto se tice brige o korisnicima su nista. Kad bih otisao kod njih i rekao: ja cu da predjem kod drugog operatera ako mi ne nabavite recimo Desire, kao tvoj drug, oni bi rekli samo izvolite idite gde hocete.
Hvala bogu pa mi 21.01.2011. istice dvogodisnji ugovor a to se poklapa sa MNP, nadam se da ce VIP uvesti neke povoljnosti ako predjes kod njih, recimo ovo 50% popusta ali ne samo 4 meseca nego bar 12 meseci.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

misternobg napisao: Oni stvarno imaju najbolju mrezu, ali sto se tice brige o korisnicima su nista.
Upravo. Po meni su njihova ponuda, usluge, kvalitet najbolji, ali dzabe kada nisu ustanju da daju bilo kakav popust (koliko sam kod njih, 7 godina- nikada ijedan popust nisu dali (ponude oni za iste ili vece pare vise, ali nikada popust)), niti su ustanju da obezbede dovoljan broj telefona za sve. A to korisnici ustvari najvise cene. To, gde su oni jedna velika nula.
Gledam onaj raspali MTS :roll: non stop neke promocije, te za djake, te za studente, te za vojnike, ratare, samo da te vezu na dve godine. Ljudi se vataju na te fore. Aha, djak sam, fon za dinar- uzimam. Promocija sa kojom se potencijalni kupci identifikuju, prepoznaju da je za njih. A ne kao Telenor, mi smo najbolji, najkvalitetniji, ali ni jednoj grupi ljudi da ponude nesto za dinar i tako ih navuku. Njihov kvalitet lebdi u vazduhu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Ljudi,
koristim Telenor postpaid na drugarovo ime vec 8 godina i namjeravam da ga (konacno) prebacim na svoje ime. Do sada nisam uzimao telefon (tj. nismo uzimali), racuni su bili uvijek u visini 2000-3000 dinara i uvijek redovno izmirivani. E sad, da li poslije prenosa vlasnistva za mene vaze ista pravila i pogodnosti visegodisnjeg korisnika ili ja moram sve iz pocetka (ne mogu da kupim telefon na rate bez banke itd.)???
Poslednja izmena od Evil_Zo u Pon, 13. Sep 2010. 17:39, izmenjeno 1 put ukupno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Evil_Zo, ne znam da li telenor nudi ikakve pogodnosti kad je rec o uzimanju telefona uz ugovor, u zavistnosti od toga da li si stari korsinik. Mislim da je isto i za nove i postojece, bez obzira na duzinu koriscenja i iznos racuna.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Aktivacija/Deaktivacija i provera stanja preostalih MB u okviru Telenor Klik usluge omogućena je i putem USSD koda *111#.
iPhone 6 Plus

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Evil_Zo, idite do Telenora ti i tvoj drug i mislim da je moguce prebaciti broj na tvoje ime i da nastavis da ga koristis. Njima je jedino vazno da preplatnik sa tog broja redovno placa racune a na cije je ime to je cista formalnost.
Za MTS znam da je to izvodljivo iz licnog iskustva.

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Znam da je izvodljivo prebacivanje, to traje dva minuta, to cu uraditi svakako zbog broja. Nego sam citao na telenor stranici da pri kupovini telefona na rate za stare korisnike se rata naplacuje kroz mjesecni racun, dok novi korisnici moraju uzeti kreditnu karticu u Eurobank EFG banci sto mi nikako ne treba. Evo o cemu se radi:

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... i-na-rate/

Necu ja odmah da kupim telefon vec za nekoliko mjeseci, ali me zanima da li ja sada kada prebacim karticu na svoje ime imam mogucnost da telefon na rate isplacujem kroz racun kao stari korisnik ili se tretiram kao potpuno novi i moram proci kroz neki period urednog placanja da bi stekao taj neki status?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Nikako da pitam imam dodat onaj dodatak za internet na prenesi paketu,sad treba da sacekam ovaj mesec jer ionako mi je vec naplaceno,pa da ga deaktiviram,pa onda tek za sledeci mesec da aktiviram ovaj klik,ja sam tako razumeo,ako je vec jos neko imao dodatak neka napise,i da da li mogu uopste da aktivira klik ako imam dodatak,sta ce on onda da mi skida,dodatak,klik...
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori