MTS novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
ja sam zbog slicne stvari pre godinu dana ostavio broj od 10 godina i presao na Telenor, lakse mi je bilo da obavestim 100ak ljudi nego da se svakog meseca nerviram zbog toga sto im najosnovnije usluge ne rade. od tada sam vise nego zadovoljan. samo da znas da ces dug morati da im platis ukoliko hoces da "selis" broj. u suprotnom, po pravilniku, nece ti biti dozvoljeno...deana napisao: I jos napominju da sto pre izmirim dug. Jedva cekam 1. jul da ih odhebem.
21.06.2011
Dopunite 1000 i više i dobijate bonus!
Uključite se u novu prepaid promociju, dopunite kredit sa 1000 i više dinara i dobićete bonus kredit* u visini izvršene dopune!
Bonus možete da iskoristite za razgovore, slanje SMS poruka i surfovanje u mt:s mreži u periodu od 60 dana od dana dodele bonusa. Tokom promocije bonus je moguće ostvariti više puta, a najviše jednom dnevno.
Preostali bonus kredit, u svakom trenutku, možete da proverite na *108#.
Promocija traje do 30. juna, a važi za sve prepaid korisnike, kao i korisnike Kontrole troškova.
* Bonus kredit je moguće ostvariti svim dopunama kredita osim karticom za dopunu.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
AAAA blizi se 1.jul kako sada mogu:)
Dopunite 1000 i više i dobijate bonus!
Uključite se u novu prepaid promociju, dopunite kredit sa 1000 i više dinara i dobićete bonus kredit* u visini izvršene dopune!
Bonus možete da iskoristite za razgovore, slanje SMS poruka i surfovanje u mt:s mreži u periodu od 60 dana od dana dodele bonusa. Tokom promocije bonus je moguće ostvariti više puta, a najviše jednom dnevno.
Preostali bonus kredit, u svakom trenutku, možete da proverite na *108#.
Promocija traje do 30. juna, a važi za sve prepaid korisnike, kao i korisnike Kontrole troškova.
* Bonus kredit je moguće ostvariti svim dopunama kredita osim karticom za dopunu.
AAAA blizi se 1.jul kako sada mogu:)
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
LINKVelika mt:s letnja roaming promocija
22.06.2011
Za sve mt:s korisnike koji, u periodu od 1. jula do 31. avgusta, putuju u inostranstvo, pripremili smo veliku letnju roaming promociju - sasvim jednostavno, ujednačeno i izuzetno povoljno rešenje za razgovore, slanje poruka ili surfovanje u roamingu.
m:tel mreže
Odaberite m:tel mrežu kada putujete u Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu, jer ćete moći da razgovarate, šaljete poruke i koristite uslugu prenosa podataka po nižim, promotivnim cenama, približno istim kao da ste u Srbiji. Dolazni pozivi će vas koštati samo 6 dinara, bez obzira na dužinu razgovora. Ako pozivate korisnike fiksne i mobilne telefonije Telekoma Srbija, m:tel Crna Gora i m:tel BiH, cena minuta biće 9 dinara, uz uspostavu veze od 7 dinara. Ukoliko pozivate korisnike drugih mreža u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, minut će vas koštati 14 dinara, uz istu cenu uspostave veze. SMS poruka biće 9 dinara, a 100 kilobajta prenetih podataka plaćaćete 12 dinara. Pored toga, postpaid korisnike očekuje dodatna pogodnost - m:tel DATA tarifni dodatak po ceni od 200 dinara koji donosi 100 MB za prenos podataka u m:tel mreži.
Dolazni pozivi
Po prvi put sve mt:s korisnike, tokom promotivnog perioda, očekuje jedinstvena cena dolaznih poziva od 30 dinara po minutu, gde god da otputuju i koju god mrežu da odaberu (osim m:tel i satelitskih mreža).
Dodatno iznenađenje pripremili smo za postpaid korisnike! Poklanjamo bonus od po 600 dinara i u julu i u avgustu za dolazne pozive u roamingu.
My friend zemlje
Svi mt:s korisnici imaće posebne pogodnosti dok su u My friend zoni, koja obuhvata 21 zemlju, među kojima su i najatraktivnije turističke destinacije, poput Grčke, Turske, Hrvatske, Tunisa, Španije, Italije, Bugarske i Egipta. Koju god mrežu inostranih operatora da odaberete, odlazni pozivi naplaćivaće se po jedinstvenoj promotivnoj ceni od 100 dinara po minutu. SMS poruka iz ovih zemalja biće 20 dinara, a svakih 100 kB prenetih podataka 58 dinara.
Roaming tarifni dodaci
Postpaid korisnici imaće mogućnost da tokom letnje promocije aktiviraju roaming tarifne dodatke i kupe minute za dolazne i odlazne pozive iz My Friend mreža i tako razgovaraju po još povoljnijim uslovima. Na raspolaganju su roaming dodatak od 10 minuta po ceni od 500 dinara, od 30 minuta za 1.200 dinara i dodatak od 60 minuta po ceni od 2.000 dinara.
Sve cene su navedene sa uračunatim PDV-om.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
LINKPostpaid tarifa Moj klub – Novo!
23.06.2011
Zvezda postpaid i Partizan postpaid paketi sa telefonom
Moj klub postpaid
Ako ste ljubitelji sporta i obožavaoci klubova Crvena zvezda i Partizan, obradovaće vas nova postpaid tarifa Moj klub koju smo osmislili specijalno za vas!
Bilo da se odlučite za Zvezda postpaid ili Partizan postpaid, pored iste cene poziva ka svim mrežama, imate i mogućnost da izaberete čak 5 Friends&Family brojeva koje ćete pozivati za 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 2 dinara, i kojima ćete slati neograničen broj SMS poruka, takođe, po ceni od 0 dinara.
Ako vam je Zvezda u srcu, izaberite Sever, Tokio ili Bari tarifni profil, a ako su vaše misli uz crno-bele, tu su za vas Mi smo Partizan, Volim Partizan i Partizan moja kuća tarifni profili. Pokažite svima kome pripadate i podržite svoj klub, jer deo vašeg računa mt:s će svakog meseca uplaćivati vašem omiljenom klubu!
Dođite u neku od poslovnica Telekoma Srbija gde vas, uz ugovor na 24 meseca, čeka vaš Zvezda ili Partizan postpaid paket sa nekim od atraktivnih modela telefona iz mt:s ponude!
Požurite, jer količina telefona je ograničena!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... mrezu.htmlDovedi prijatelja u mt:s mrežu
Bilo da si mt:s prepaid ili postpaid korisnik, dovedi prijatelja da zaključi mt:s postpaid ugovor tokom promotivnog perioda od 29. juna do 31. decembra i dobićeš ekstra bonus! Potrebno je samo da si mt:s korisnik najmanje 3 meseca.
Ako si postpaid korisnk, za svakog dovedenog prijatelja dobićeš bonus od 500 dinara za razgovore u mt:s mreži, SMS poruke i surfovanje, koji možeš da koristiš nakon što potrošiš saobraćaj uključen u mesečnu pretplatu. Možeš da dovedeš neograničen broj prijatelja i svaki put dobićeš novi bonus od 500 dinara. Dobijeni bonus se sabira i važi 6 meseci od kada nam se pridružio tvoj prvi prijatelj.
Ukoliko si prepaid korisnik, dobićeš bonus od 100 dinara kredita za svakog tvog prijatelja koji je postao mt:s postpaid korisnik. Potrebno je samo da si registrovani prepaid korisnik, ali ako nisi, to možeš da učiniš vrlo jednostavno - samo dođi u neku od mt:s poslovnica. Tu te očekuje dodatno iznenađenje, jer, po registraciji, dobijaš odmah 50 dinara kredita i još po 50 dinara narednih 5 meseci.
Tvoj prijatelj može da dođe i sam da zaključi postpaid ugovor, ali da se pozove na tebe. Dovoljno je samo da ostavi tvoje podatke i dobićeš svoj bonus!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
500 din za razgovore u mrezi? Ma daaaaaaaajjjj, ovim sad vec pocinjud a vredjaju. Majke mi moje, idem ja kod Vipa da se ne smaram vise sa ovim retardima... Jedino cu prvo da odem u poslovnicu neku, i da kazem da sam njihov korisnik vec 11 godina, da sam postpaid 4 godine, da sam do sada svaki racun izmirio, i da mi racuni i nisu tako mali, i da ako ne dobijem ono sto trazim, odoh kod onih koji mi to nude. Dosta je bilo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
miodrage, ja sam korisnik mts-a vec 10 godina,od toga 6 na postpaid-u i pre dve godine sam prvi put uzeo tel na ugovor (istice za 2 nedelje) i bukvalno nikakvu pogodnost nisam dobio...jedino onih 50% na pretplatu 12 meseci,ako potpisem novi ugovor na 24.
Stvarno je sramota imati takav odnos prema korisniku,da su mi dozvolili da uzmem nov aparat (uz novi ugovor) pre tri meseca glat bih prihvatio,ali sada

Stvarno je sramota imati takav odnos prema korisniku,da su mi dozvolili da uzmem nov aparat (uz novi ugovor) pre tri meseca glat bih prihvatio,ali sada

D500&E71
Auuuuu, pa ovo je smesna ponuda. Dal' stvarno misle da smo tol'ko zaostali, pa da za 500din ima da dovedem nekog. Ne bi ni za 1500din (u mrezi). Skoro sam gledao operatere u HR. Kakvu ponudu oni daju, TELE2 mreza. Ovako ima samo da izgube i dosadasnje korisnike, ionako su po kvalitetu mreze najgori. Zamisliiiii molim te za 500d da dovedes nekog da robija 2 godine, pa grizla bi me savest, ne bi mogao da spavam nocu!!!!! 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
lilici, hahhahahahah. Znaci da mi kazu da mogu da mi daju 100 min vise svaki mesec, ili jos 100 mega neta... Pa da se razmislim da li bih im nekoga uvukao u to, ovako, pa ima da odgovaram ljude od mt:s-a i da ih prebacujem na druge mreze. Krecem od zene, i mojih roditelja...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!