A1 novosti
Ja sam bas presao sa postpaid 325 na smart 1100. Koliko znam zaokruzivanje se vrsi na 100 kB, znaci isto ce se trositi kao na 325. Skoro sam ostao bez neta pa cesto koristim telefon kao modem i sve radi super. Svidja mi se sto mogu da iskoristim 900 MB i da mi ostane 200 minuta, sasvim dovoljno za konstantnu proveru email-a i citanje foruma preko kompa. Sve u svemu, bas sam zadovoljan.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
antec, super, hvala ti. Znači uz normalno korišćenje ne bi trebalo da pređe 300-400 mb? To bi mi baš odgovaralo, pošto poruke slabo koristim, najviše 100 mesečno. Ovako lepo mogu da rasporedim na minute i megabajte. Najverovatnije ću i ja da pređem na smart.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iKe, ja sam sa mt:s presao na Vip Smart1100, i prilicno sam zadovoljan. potrosim do 250 poruka mesecno, oko 400 minuta, i evo sad gledam, potrosio sam do sada oko 120 MB. U smartovima sam negde na 450 trenutno. Uglavnom, kako antec kaze, ako se ne izivljavas na youtube, onda ces imati za sve
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Minut u prepaidu je poskupeo sa 7,9 na 8,9 din.
Da li vipova opcija Besplatno u mrezi omogucava nakon dopune od 200 dinara 1000 dinara bonusa ka svim vip brojevima ili samo ka 060 i 061 (odnosno ne vazi ka prenetim brojevima)?
Pise ovako, pa zato shvatam da ne vazi ka prenetim brojevima: Dobijeni bonus kredit se moze koristiti za SMS I MMS samo za 060/061 brojeve.

Da li vipova opcija Besplatno u mrezi omogucava nakon dopune od 200 dinara 1000 dinara bonusa ka svim vip brojevima ili samo ka 060 i 061 (odnosno ne vazi ka prenetim brojevima)?
Pise ovako, pa zato shvatam da ne vazi ka prenetim brojevima: Dobijeni bonus kredit se moze koristiti za SMS I MMS samo za 060/061 brojeve.
Jbg.Ako ih nemozes pobediti,pridruzi im se.Mada sam hteo ugasiti broj,koji se naravno vodi na suprugu
,odlucio sam da ipak produzim ugovor,na smart 1100.To je ipak osamnaest i po' sati price
.Isprobao sam mnoge telefone,ipak sam se odlucio da mozda od zadnjih sa rafa uzmem Nokiu 6303i,klasicni stil,dugmici,dumb a ima sve sto mi treba.Btw,dok sam cekao u redu,cuo sam na dva saltera reklamaciju o prevelikoj potrosnji interneta na androidima...Kako to objasniiti ljudima?
Pozdrav iz Novog Sada

Po onome što piše na sajtu mislim da taj bonus kredit važi za razovore ka svim brojevima u Vip mreži (bez obzira na prefiks), a što se tiče SMS-a i MMS-a kredit važi samo za 060/061 brojeve, tj. ne za prenete brojeve sa drugim prefiksima...51Pegasi napisao:Da li vipova opcija Besplatno u mrezi omogucava nakon dopune od 200 dinara 1000 dinara bonusa ka svim vip brojevima ili samo ka 060 i 061 (odnosno ne vazi ka prenetim brojevima)?
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaj ... .1316.html evo ima dve kolone...aktivacija i rata,u koloni rata pise koliko placas mesecno u roku od 6 meseci
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50