Taj telefon vidjam svuda, cak ga dele uz racunar... uz drugi telefon... mada sam telefon je OK za razgovor ali nista vise.Laki024 napisao:PS Dobijes 1110i koji vise netreba ni penzionerima i koji nema skoro nikakvu trzisnu vrednost
MTS novosti
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
skeptichni chicha, ti i još neki koji razmišljaju ko ti NEMOJTE VIŠE BITI DOSADNI, kad pominjete riječ LOPOVI morate imati neke argumente a ne samo mlatiti. Šta su to oni ukrali. Što se tiče akcije 0 d. u mt:s mreži, to je normalan marketing i na taj način SVE MREŽE se reklamiraju. pogledaj nekad reklame na DSF-u i ostalim njemačkim kanalima! dva se K800i + laptp za 0€!!!!! a u dnu ekrana malim slovima piše da morate sklopiti ugovor za dvije pretplate po (npr.) 50€ na dvije godine.
to 0 u mts mreži i 1110i gratis se jedino zove KONKURENCIJA i kome ne odgovara da da 750 din mjesečno za 0d u mts mreži ne treba da da. nekome će sigurno odgovarati.
to 0 u mts mreži i 1110i gratis se jedino zove KONKURENCIJA i kome ne odgovara da da 750 din mjesečno za 0d u mts mreži ne treba da da. nekome će sigurno odgovarati.
qq majko moja mila
Daddy Yankee,
clan koji ima nick skeptichni chicha, cesto i veoma ingeniozno koristi ironiju, cinizam i sarkazam, nacin izrazavanja kojem je, iz kog sve ne razloga, uglavnom sklona visoko obrazovana odn. inteligentna populacija pa prestani da izigravas redara na forumu i pazljivije procitaj prethodne postove coveka pre nego sto ospes paljbu
toliko
Daddy Yankee,
clan koji ima nick skeptichni chicha, cesto i veoma ingeniozno koristi ironiju, cinizam i sarkazam, nacin izrazavanja kojem je, iz kog sve ne razloga, uglavnom sklona visoko obrazovana odn. inteligentna populacija pa prestani da izigravas redara na forumu i pazljivije procitaj prethodne postove coveka pre nego sto ospes paljbu
toliko
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- Daddy Yankee
- Banned
visoko obrazovani odnosno inteligentni batancev, sklon ingenioznoj ironiji, nemoj glumiti nekog naučnika, ja ako sam pogriješio ja se izvinjavam, ali činjenica je da svi bez razloga i bez ikakvih činjenica ili dokaza govore neke gluposti o telekomu, nihovoj "krađi", monopolu i slično, a to su stvari koje nemaju veze sa zdravim razumom.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
I plus je skeptichni chica, hard core telekomovac...
ja ga cesto zezam da radi za telekom, ali covek se za sada brani uspesno
ili ti tvrdi da ne radi. Verujemo 
a u principu sve je jedno ko je ciji, i dal' je neciji, bitno je da se sluzi cinjenicama.
A i dobar je diplomata, za svaki telekomov potez nadje kakvo takvo opravdanje i izvuce svetlu tacku.

a u principu sve je jedno ko je ciji, i dal' je neciji, bitno je da se sluzi cinjenicama.
A i dobar je diplomata, za svaki telekomov potez nadje kakvo takvo opravdanje i izvuce svetlu tacku.
pa vidi se lepo kako covek pise i sta misli
zar mora da u zagradama pise sta kad nesto stvarno misli a kada se zeza???
isto to je uradio i u proslom postu
uostalom sta ja njega branim, ti, Daddy Yankee, ocigledno imas svoj stav i to je to, nema poente menjati ga samo zato sto nisi dobro razumeo post, zar ne?

zar mora da u zagradama pise sta kad nesto stvarno misli a kada se zeza???
isto to je uradio i u proslom postu
uostalom sta ja njega branim, ti, Daddy Yankee, ocigledno imas svoj stav i to je to, nema poente menjati ga samo zato sto nisi dobro razumeo post, zar ne?

Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
I onda tema "koji je operater bolji" zvrji prazna a svi pametnjakovici se ovde natezu koji je bolji, a sto je samo po sebi glupo, valjda je za mene bolji onaj kome svakog meseca ostavljam pare, inace bih ga promenio. Ja ovu temu citam da bih video sta se novo nudi, a ne da bih to trazio sa lupom izmedju textova raznih strucnjaka za operatere...
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Ja gledam ko ce za manje para da mi ponudi visi, tj. gledam da mi vise ostane u mom novcaniku. Jer ovde neki operateri naplacuju sve i svasta, npr. neki cak naplacuju i teh. podrsku sto se nigde u svetu ne placa tj. ne bi da ispadnem i budala da mi naplacuju ono sto se ne naplacuje...mb011 napisao:mene bolji onaj kome svakog meseca ostavljam pare...
-
- Mobil fan
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Mobil fan