A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

VIP produžio korišćenje kredita Izvor: B92
Beograd -- Mobilni operater Vip je produžio period korišćenja ekstra kredita od hiljadu dinara za jedan mesec - do kraja avgusta.

VIP: Korišćenje kredita do kraja avgusta
U saopštenju se navodi da Vip nije u mogućnosti da još pruži potpunu uslugu zbog "administrativnih razloga", pa su u ovoj kompaniji odlučili da korisnicima, koji su kupili jednu od 50 hiljada pripejd kartica, izađu u susret.

Svih 50 hiljada pripejd kartica koje su prodavane po ceni od 100 dinara uz poklon dopunu od hiljadudinara je, kako se ističe, aktivirano.

Predsednik Upravnog odbora Vip mobajla Aleksander Šperl zahvalio je prvim korisnicima nove mobilne mreže na "srdačnom dočeku" i izrazio očekivanje da će se uskoro steći uslovi za započinajnje punog servisa.

Vip mobajl je član Mobilkom Austrija grupe, koje je 1. decembra 2006. obezbedila licencu za trećeg mobilnog operatera u Srbiji, plativši za nju 320 miliona i jedan euro.

Članice Mobilkom Austrija grupe su Mobilkom Austrija, Vipnet Hrvatska, Si mobajl Slovenija, Mobilkom Liehtenštajn, Mobiltel Bugarska i Nov operator Makedonija.

administrativnih razloga - pa oni nisu normalni ili mi nismo normani :disgust:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mi nismo normalni.kada smo dozvolili kao poslednji bednici da jurimo kartice sa kreditom od 1000din a lepo su rekli ljudi uskoro.nisu oni ništa krivi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

acko_nish
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 20:31
Kontakt:

Post od acko_nish »

VeNoM napisao:acko_nish, imaš bogati rečnik koji dosta dobro oslikava stanje većine potrošača ali se to moderatorima neće ni malo svideti
ma VeNoM neka se ljuti i neka se ne dopada ovo kome hoce , al ja kazem sta mislim uvek , a oni sto misle da smo mi idioti ... pa ne necemo tako , nije mi do 1000 din kredita majke mi , neka mi skinu kredit ako oce , nego nemoj bre da me vuku za nos...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

acko_nish, ipak malkice smanji dozivljaj. Sa takvim recnikom, mogu misliti kakvo ti je tek ponasanje? A ako znamo da se ponasas kako i tvoja sredina, onda se lepo moze reci ne da nismo za Evropu, nego da ni ona nema sta da trazi kod nas.
Ja potpuno razumem tvoju revoltiranost, iskreno i ja sam revoltiran, i ne da ovo nije u redu nego je klasican bezobrazluk. Bezobrazluk koji se u svetu kaznjava vrlo, vrlo surovo. U ovom konkretnom slucaju tako sto bi kompanija propala, i pre nego je pocela sa radom, jer im niko vishe ne bi uzeo nijednu karticu, i time ne bi koristio njihove usluge. A mi kakve smo ovce, mi cemo jedva docekati da pocnu sa radom, i docekacemo ih rasirenih ruku, i pokupovacemo jos kartica, i lepo ce da zarade na nama. Takav nam je mentalitet.
Ja jesam uzeo jednu karticu, ono, bas me briga za 100 kinti, ali ne naprave li nesto drasticno (citaj ubrzo pocnu sa radom, pod extra povoljnostima) ima da potrosim taj kredit i da mi ta kartica ostane samo uspomena.
Oni se ponasaju kao da nam tek uvode mobilnu telefoniju, pa kad je do sada nismo imali, mozemo jos malo da se strpimo. Ocito je da ne shvataju neke stvari, ili je ovo sve deo neke vece strategije koju ja licno ne razumem, ne znam za ostale.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

kad ce im vise proraditi "psiho-acid-crveno-narandžasti efekat, totalno hipi-retro " :D :lol: misle li oni raditi ili ne po ovoj vrucini :lol: :lol: :lol: ili ce kad malo zaladi :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dosao prvi jul, a od Vipa nista. Ajde da vidimo sta donosi pocetak radne nedelje, prve nedelje jula. Sta mislite, hoce li tokom ove nedelje Vip da proradi, ili cemo jos da cekamo?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Informacija sa naseg forum, clan je zvao 0601234 i rekli su mu da sutra pocinju :D Ajde da vidimo i to cudo :D :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

danas sam i ja razgovarao sa nekim tipom koji je ''blizak'' sa ovima iz vipa
kaže da kao od sutra kreću ali mene to nije zanimalo
pitao sam za telefone i postpejd
kaže da će mobovi biti kao za dinar, 2 godine ugovor i naravno mobovi će biti kodirani.
toliko o tome ostaje da se vidi
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma nema sanse da oni krenu sutra,prekosutra,evo i na sajtu su stavili ponudu,ali tu samo pise kako zbog adminastrativnih razloga ne mogu jos uvek da krenu,da krecu uskoro ne bi oni to pisali,bar ja tako mislim 8) .Dobro je sto osvezavaju sajt :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa ja sam pre neki minut probao da zovnem i 0601234 i moj 064 broj i telefon je birao,birao,birao i nista.I evo sad opet probam i sad je nova poruka, zbog adminis. razloga VIP jos uvek nije u mogucnosti... :angry:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Razloga za to sto jos nerade moze biti dosta,znajuci u kakvoj drzavi zivimo vrlo lako je moguce da ih neko dosta usporava sa pocetkom rada tu je i konkurencija Telekom i Telenor kojima se sigurno nece svideti sto ce biti povoljniji od njih i sto ce morati spustati svoje cene da bi zadrzali neke svoje klijente,ja sam licno kod telekoma i ja znam da necu prelaziti kod drugog operatera jer mi je moj broj dosta bitan za posao,ovaj broj imam nekih 7.god.i jako puno mojih klijenata-musterija ima taj broj, bilo bi dosta neprofesionalno od mene kad bi ga tako preko naci samo promenim,novi operater moze privuci samo mladju grupu korisnika dok ce stariji i poslovniji ljudi zadrzati svoje brojeve zbog posla.
Sve u svemu razlika nemoze biti tolika,mogu ovi iz vip-a krenuti na pocetku sa nekim nizim cenama ali ce se kasnije sigurno uklapati u priblizne cene svijih konkurenata.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Uopšte nije nemoguće da ih "neko" usporava. Čuo sam neke nezvanične informacije da Vip ima nameru da pokrene tužbu (ili je već pokrenuta) protiv firme "Konsing" koja je zadužena za postavljanje stubova, baznih stanica, projektovanje, instalacije, itd. Navodno suviše odugovlače sa radovima... :uhuh:

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

OK, mozda ih neko i usporava, ali to nije opravdanje. Imali su i vise nego dovoljno vremena od dobijanja licence do sada da se malo bolje organizuju. Znam provereno (jedan prijatelj je konkurisao za posao) da su poceli ozbiljnije da traze zaposlene tek u aprilu-maju!!
Uostalom da su doneli svoju opremu kao sto je trebalo na vreme niko ne bi mogao toliko da ih "uspori".
Moj utisak je i dalje da su neprofesionalni preko svake granice.
Ovakvo ponasanje zaista ne bi moglo da im prodje ni u jednoj iole sredjenoj drzavi i vec bi odavno ostali bez licence, a ja se iskreno nadam da ce im se to i ovde na kraju desiti.
Ovo ne kazem zato sto mnogo volim Telekom ili Telenor, vec zato sto je krajnje vreme da neko pocne da stiti potrosaca koji posteno placa usluge i ocekuje odgovarajuci kvalitet i normalne rokove.
Mada, kakve "nepotkuljive" drzavne sluzbenike imamo, tesko da ce od toga nesto biti.
Jel' se samo meni cini da mnogo vise licimo na neku Africku nego Evropsku drzavu??
:x

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

Ma daleko smo mi nazalost od neke evropske drzave,zato se on iz vip-a bas ni netrude da ubrzaju jer znaju da su u srbiji,tj balkanu,a ajd nek tako pokusaju u nekoj zapadnoj zemlji-nemackoj,svajcarskoj,francuskoj...itd,da tamo kasne sa radom ma odmah bi dobil nazad sut kartu,al zato kod nas moze sve da prodje,jbg idemo dalje,nepreostaje nam nista drugo osim da cekamo....

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Auuuuu, krenuli su i poruke da shalju kako su nesposobni da puste mrezu u rad iz administrativnih razloga.....blam

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

ajoj, ja dodjoh sinoc gajbi, video sms na kanti od fona gde mi stoji vip, taman pomislih kako ce nas obradovati, kad ono... :uhuh: :uhuh: :uhuh:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

e ljudi znate li gde ima d ase kkupe kartice tj da li ima neko mesto gde je ostala po neka kartica jer nigde ne mogu da ih najdem :unsure:

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

Kartica nema am bas nigde,ja sam obisao sombor,novi sad,zrenjanin i beograd-jest da sam isao poslom ali sam izgubio dosta vremena trazeci i kod svokog ko ih je prodavao bila je ista situacija:
Prodato sve istog dana,uglavno vecinu pokupila grupa dilera da bi kasnije preprodavali.

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Nije da reklamiram, ali svakom ONLINE kupovinom na pakovom sajtu, dobija se poklon vip kartica...

To je jedino što sam našao da ima još kartica......

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Ljudi, jedno pitanje- zasto kupujete kartice za mrezu za koju se ne zna da li ce i kada uopste poceti sa radom?

Odgovori