Telekom postpaid
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
brankons, nisam 100% siguran, ali mislim da kada uzimaš telefon preko dilera (Comtrade, Tehnomobile, Hendi...) nemaš obavezu plaćanja 3G pretplate, iako uzmeš 3G telefon.
Inače, i po meni, najveća glupost koji su mt:s-ovci smislili, pogotovo ako se zna kakva im je 3G pokrivenost.
Ja ću uzeti 3G telefon preko mt:s-a, kad mi istekne ugovor, jedino ako mi ponude nešto za dinar.
Telenor i Vip se nisu toga setili.
Inače, i po meni, najveća glupost koji su mt:s-ovci smislili, pogotovo ako se zna kakva im je 3G pokrivenost.
Ja ću uzeti 3G telefon preko mt:s-a, kad mi istekne ugovor, jedino ako mi ponude nešto za dinar.
Telenor i Vip se nisu toga setili.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Hmmm ovo nije potpuno tačno Nokia i Se modeli obično nisu zaključani ali zato Samsung uvek zaključan (zabavne primer kada rade 064 a ne i 065 kartice da ne pominjem) a u ovom konkretnom primeru oba slota su zaključana na mt:s mrežu tako da ništa od korišćenja kartica različitih operatera.... naravno ovo se odnosi samo na telefone kupljene kod Telekoma a ne i na ono što prodaju dileri.....Zligor napisao:mt:s ne zakljucava telefone tako da moze 2 mreze...
BTW vidim da su sa trenutnim stanjem upucali sami sebe u nogu pa niko ne pominje da su Surf (i studentski) paketi preko noći (ili možda za početak nove školske godine), postali jedno 3x* bolji

da da da povećali su količinu za prenos podatak u paketima tri puta na 3, 6, 15 i 30 GB