MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

" Kupovina na rate je moguća samo u poslovnicama Telekoma Srbija".
Da li to znaci uz telefonski racun ili preko kreditnih kartica?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

n82, preko kreditne kartice.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

mezzano,
Hvala. Znao sam da je neki zez u pitanju. :dry:
Onda nista od kupovine. Kako je kod ostalih operatera?

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Placanje preko telefonskog racuna, aparata na rate, omogucava samo telenor, ali za korisnike koji imaju postpaid najmanje 6 meseci, tada aparat otplacujes na 6 rata bez kred.kartice, kred.biroa itd... Kod vipa na rate se cini mi se placa cekovima, mada nisam 100% siguran...

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Jeste kod Vipa na čekove, ja sam tako uzeo telefon i ide na 6 čekova .
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ја сам данас имао пар позива и колико сам испратио није динар минут у мрежи већ је динар позив :D
Контрола трошкова

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

Ja danas uz ugovor sa 50% popusta na 24meseca dobih na poklon telefon nokia1800 8)
mada u jednoj poslovnici nisu ni znali za tu promociju, ali u ovo drugoj je sve ok :)

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

A jel ima negde da se procita za tu promociju 50% popusta? Kakav je to debilizam da to nema na sajtu? :disgust: A sta bude po isteku 2 godine? Nastavlja se da se placa upola manje ili ne?
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

50 posto popusta nije upola manje vec cetvrtina ili se ja varam? :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

Andrijano,
Pa, rekao bih da se varas :uhuh:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Andrijano, 50% popusta je pola popusta (jer je 50 / 100 = 1/2 )

Dakle pola ne četvrtina. Zar toliko davno bili školski dani :D ?

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

potraga napisao:Ja danas uz ugovor sa 50% popusta na 24meseca
Ko sve moze da iskoristi ovu promociju?

Jel to samo za postojece korisnike,ili i za ove koji hoce da predju sa pripejd na postpejd?

Jel to znaci da MIX 400 koji kosta 472 dinara,svih narednih 24 meseca placam 236 dinara!? :unsure:
Sony Xperia P

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od potraga »

@ wasssup
Posle isteka ugovora (12/24 meseca) placa se puna cena pretplate za izabrani paket.
Da, na sajtu nema nista o toj promociji, ali mozes otici do neke poslovnice ili dilera pa videti.
Mada mi se cini da je na nekom drugom forumu okacena slika te promocije...

@ aleksaa
Promociju mogu da uzmi svi koji nisu pod ugovornom obavezom. Mada i ti sto su pod ugovorom mogu da uzmu tu promociju ali moraju prvo da isplate prethodni ugovor (to su oni koji su uzeli tel na npr. 24 meseca i ugovor im jos nije istekao).
Svi koji potpisuju postpaid ugovor mogu da uzmu ovu promociju 50% popusta, pez obzira da li su pre bili prepaid ili postpaid.
I da, placa se pola pretplate, znaci za tvoj konkretan primer bi pretplata bila 236din tokom trajanja ugovora. Ugovor mozes da ga potpises na 12 ili 24 meseca, izbor je na tebi.

p.s. Ali nemoj da vas iznenadi ako vam kazu u nekoj poslovnici da ta promocija ne posoji :dry: jer su i meni to danas rekli u jednoj poslovnici, a u drugoj je bez problema potpisan ugovor :)

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

potraga, hvala na informacijama! :wink:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

"potraga":

u kojoj poslovnici si potpisao ugovor i dobio nokia 1800(jesi dobio slusalice u paketu)
i da 50% popust mozete dobiti i u handy radnjama ;-)
dobija se jos bonus u visini od 6 pretplata mesecnih
i bonus od 500 din za dolazak u mts mrezu( ako imate mozete na svoj drugi broj ili neciji drugi)

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

potraga, to je stvarno super, Jel vazi akcija za "moj klub" ili "prva droid"? A jel moze da se uzme neki drugi mob (bolji, ne mora za dinar)?
Dal mogu oni da u toku trajanja ugovora nesto da promene? Navuku nas pa nas zeznu (telekom zadrzaa pravo izmene....)

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

spasa, moze za prva droid tarifu kao i za kontrolu troskova ovaj 50% popusta kao i za ostale, ali samo po uslovom da se telefon ne uzima.Ne moze i jare i pare, nazalost:(. Sto se tice `pravo izmene` telekom to ne radi kadi kada je ovakva stvar u pitanju, barem nije do sada. Moja sestra je isto sklopila ugovor na 24 meseca i dobila je 50%popusta za 12 meseci kako je pisalo u kampanji a posle regularno placala racun nije bio nikakav zez niti tome slicno. UH prva droid za 750din gde to ima:)

potraga, da li bi mogao da nam kazes gde si to uzeo u kojoj poslovnici tacno da i mi uzmemo tu nokiu umesto ovaj glupi ZTE ili samsunga?

Izmenila Ninolina:: nemoj citirati cele poruke a posebno ne ako se poruka na koju odgovaraš nalazi odmah iznad tvoje... Pročitaj pravila Foruma...:)

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

darkooni, fantasticno, ne mora telefon, samo sam pitao, idem u ponedeljak da vidim dal ovu u Pirotu znaju za to :D Ne bi bilo lose da mi posaljes broj poslovnice gde si ti uzeo da mogu da ih zovnem odmah ako mi ovi kazu da to ne postoji i se i oni sami uvere.... A sto se tice isteka ugovora, ako ti tad ne odgovara ta puna cena mozes da predjes na manji paket i to je to... Ja cu verovatno na 2 godine, nije malo ali vredi. :D

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od potraga »

satell200 napisao:u kojoj poslovnici si potpisao ugovor i dobio nokia 1800(jesi dobio slusalice u paketu)
U poslovnici na Spensu u Novom Sadu. Idu i slusalice uz telefon (u kutijici dobijas telefon, bateriju, punjac, slusalice i uputstvo).
Meni cak radnica nije ni otvarala kutiju sa telefonom, nije ni skinut onaj hologram, tako da mi je telefon sim free :)
bonus od 500 din za dolazak u mts mrezu( ako imate mozete na svoj drugi broj ili neciji drugi)
Da i meni su to nudili... prepaid broj dobija 100din, a postpaid 500din bonusa koji vaze do kraja godine.

@spasa
Vec ti je darkooni odgovorio, dakle nemoze i telefon i pretplata sa popustom 50%. Morate da birate izmedju ta dva.
Jedino sto je glupo, jer ja to upravo dobih samo malo na drugaciji nacin. Ta nokia uz bilo koji ugovor na 24meseca kosta 1din (mozete videti na sajtu mts-a) a dobih i popust na 50% pretplate na 24meseca :lol:
darkooni napisao:Da li bi mogao da nam kazes gde si to uzeo u kojoj poslovnici tacno da i mi uzmemo tu nokiu umesto ovaj glupi ZTE ili samsunga?
Kao sto vec rekoh u NS na Spensu. Samo ne znam da li mozete da trazite, meni su sami ponudili. Ali probajte, nista vas nekosta :)

p.s. Samo da dodam da uz telefon dobih i mts prepaid karticu sa 200din kredita. Ne znam da li jos nesto ima na njoj (min/sms/mb) posto sam je odmah poklonila ;)
Poslednja izmena od potraga u Sub, 09. Jul 2011. 11:27, izmenjeno 1 put ukupno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Meni za 10 dana istice ugovor i bio sam do poslovnice da vidim imam li kakve pogodnosti za sklapanje novog medjutim tamo su mi rekli da imam pravo na 50% popusta 12 meseci ako potpisem ugovor na 24 meseca (bez aparata) ili imam pravo na neki aparat iz redovne ponude po redovnima cenama. Naravno odamh sam malo ostrije postupio i rekao im kako broj koristim vec 10 god i da cu pogledati sta nude drugi operateri posto je prenos broja moguc,odmah su zvali sefa poslovnice i on mi je uzeo podatke,pa ce me zvati oko nekih pogodnosti.
Za par sati zovu me sa broja 064/790 i ponude mi x8 uz mix750 tarifu za 1 dinar (do sada sam koristio mix 1000,uz mix 750 x8 kosta 7k din),sto naravno nisam mogao odbiti,paket mi stize u toku sledece nedelje i dobicu jos onaj zte sa prepaid karticom gratis.
Pouka:samo ostro sa njima i moze nesto izvuci.
D500&E71

Odgovori