Yettel novosti
ukoliko ne podignu tuzbu u roku od godinu dana, od dana kada su imali pravo da zahtevaju odredjenu isplatu od korisnika, njihovo pravo na potrazivanje ZASTAREVA ! fora je sto sud ne uzima po sluzbenoj duznosti zastarelost, tako da oni(operater) mogu da traze i nesto sto je bilo pre par godina, ali kada tuzeni(korisnik) izadje na sud i "kaze" da je zastarelo, operater moze da ga d...milanovic986 napisao:...

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Finansijski rezultati za treći kvartal 2010.
27. oktobar 2010 – Kompanija Telenor u Srbiji u trećem kvartalu ove godine imala je prihod od 704 miliona norveških kruna (oko 86,7 miliona evra), što je za 8 odsto manje u odnosu na isti period u 2009.
Broj korisnika Telenora u Srbiji, koji posluje u okviru norveške grupe, povećan je za 102.000, na 2.984.000, a udeo Telenora na srpskom tržištu mobilne telefonije veći je od 35 odsto.
Dobit u dinarima pre odbijanja kamate, poreza i amortizacije (EBITDA) porasla je za 10 odsto, zahvaljujući pojačanoj kontroli troškova. Troškovi kapitalnih investicija su smanjeni zbog odlaganja investicija za sledeću godinu.
Na globalnom nivou, Telenor je u trećem kvartalu 2010. godine ostvario prihod od 24,1 milijarde norveških kruna, što je za šest odsto više u odnosu na isti period prošle godine. Operativna dobit je dostigla 7,9 milijardi norveških kruna. Tokom trećeg tromesečja, broj mobilnih korisnika Telenora porastao je za 7 miliona, i sada iznosi 191,4 miliona.
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... rtal/?pn=1
27. oktobar 2010 – Kompanija Telenor u Srbiji u trećem kvartalu ove godine imala je prihod od 704 miliona norveških kruna (oko 86,7 miliona evra), što je za 8 odsto manje u odnosu na isti period u 2009.
Broj korisnika Telenora u Srbiji, koji posluje u okviru norveške grupe, povećan je za 102.000, na 2.984.000, a udeo Telenora na srpskom tržištu mobilne telefonije veći je od 35 odsto.
Dobit u dinarima pre odbijanja kamate, poreza i amortizacije (EBITDA) porasla je za 10 odsto, zahvaljujući pojačanoj kontroli troškova. Troškovi kapitalnih investicija su smanjeni zbog odlaganja investicija za sledeću godinu.
Na globalnom nivou, Telenor je u trećem kvartalu 2010. godine ostvario prihod od 24,1 milijarde norveških kruna, što je za šest odsto više u odnosu na isti period prošle godine. Operativna dobit je dostigla 7,9 milijardi norveških kruna. Tokom trećeg tromesečja, broj mobilnih korisnika Telenora porastao je za 7 miliona, i sada iznosi 191,4 miliona.
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... rtal/?pn=1
iPhone 6 Plus
Pozdrav ljudi , nov sam ovde, i javljam se sa povodom velikog problema.
Naime , uzeo sam HTC wildfire pre dva dana u telenoru , sinoc je pisalo da je dug bez pretplate 1300din , i svakim odlaskom na facebook , u trajanju od 2 minuta , skinulo bi jos 15-ak dinara.
Otisao sam par puta , i posle toga ostavio telefon da se puni , celu noc.
Ujutro sam uzeo da proverim racun , i bio je 3300 din. 2000 Dinara racuna niotkud!
Ceo dan se racun polako penjao , kako sam ja koristio internet , i povecao se na 3500 din.
Pre nekoliko sati , stavio sam telefon da se puni , i posle 2 sata, uzeo da proverim racun.
Racun je bio 4636 din!
Zvao sam telenor , ali oni su mi samo potvrdili da je racun toliki , uz nemogucnost da mi kazu
kako i odakle, nonsalantno me otkacili.
Ne znam sta da radim , izgleda da mi se racun povecavao kako sam punio telefon , LOL , jer
sam na internetu koristio samo facebook , i to nekih 2 sata maks za ova dva dana koliko imam
telefon . Ono sto sam takodje koristio je Market , da skinem operu , i jos neke applikacije,
ali imam aktiviranu opciju telenor klik , tako da ne verujem da bi mi skinuli pare pre nego Mega-
bajte sa KLIKA.
Jel ima neko neki predlog ili savet , sta je moglo da prouzrokuje ovoliki skok u racunu?
Pomozite! hvala unapred
Naime , uzeo sam HTC wildfire pre dva dana u telenoru , sinoc je pisalo da je dug bez pretplate 1300din , i svakim odlaskom na facebook , u trajanju od 2 minuta , skinulo bi jos 15-ak dinara.
Otisao sam par puta , i posle toga ostavio telefon da se puni , celu noc.
Ujutro sam uzeo da proverim racun , i bio je 3300 din. 2000 Dinara racuna niotkud!
Ceo dan se racun polako penjao , kako sam ja koristio internet , i povecao se na 3500 din.
Pre nekoliko sati , stavio sam telefon da se puni , i posle 2 sata, uzeo da proverim racun.
Racun je bio 4636 din!
Zvao sam telenor , ali oni su mi samo potvrdili da je racun toliki , uz nemogucnost da mi kazu
kako i odakle, nonsalantno me otkacili.
Ne znam sta da radim , izgleda da mi se racun povecavao kako sam punio telefon , LOL , jer
sam na internetu koristio samo facebook , i to nekih 2 sata maks za ova dva dana koliko imam
telefon . Ono sto sam takodje koristio je Market , da skinem operu , i jos neke applikacije,
ali imam aktiviranu opciju telenor klik , tako da ne verujem da bi mi skinuli pare pre nego Mega-
bajte sa KLIKA.
Jel ima neko neki predlog ili savet , sta je moglo da prouzrokuje ovoliki skok u racunu?
Pomozite! hvala unapred
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hmmm, ako imas aktiviran klik, onda Internet saobracaj NE SME da ti naplate. Moguce je da je nesto zabagovalo kod njih u sistemu. Uglavnom, smanji potrosnju neta, pa ces da vidis sa sledecim rachunom- verovatno ces morati da pishesh reklamaciju pa ce onda ici neka vrsta prepucavanja sa njima i sl. Ali ako sigurno imas aktiviran klik, ne mogu ti nista!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Danas sam aktivirao Klik , i otisao na facebook jedno 20 minuta , skinulo mi je pola megabajta
reko ok , to je sasvim u redu . stavio telefon da se puni oko 8 , uzeo ga oko pola 11 , kad ono,
hiljadu dinara vise na racunu , uzgred jel mozete da mi objasnite sta znaci to bez pretplate ,
jel to znaci da uz ono sto placam mesecno kao ratu za telefon naredne dve godine moram da platim
i ovo ili je to sve zajedno?
Eh da, igrao sam tetris , ali to nije sigurno , lol....
reko ok , to je sasvim u redu . stavio telefon da se puni oko 8 , uzeo ga oko pola 11 , kad ono,
hiljadu dinara vise na racunu , uzgred jel mozete da mi objasnite sta znaci to bez pretplate ,
jel to znaci da uz ono sto placam mesecno kao ratu za telefon naredne dve godine moram da platim
i ovo ili je to sve zajedno?
Eh da, igrao sam tetris , ali to nije sigurno , lol....
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Da, pretplata plus tosto si trosio,plus pdv i pumt na to sto si trosio.
Ako ti je aktiviran klik, ne bi smeli da ti naplate. Ja nemam klik,pa cu sad mozda da lupim,ali mi to deluje logicno. Npr, imas aktiviran klik, tokom meseca ti trosis te silne megabajte,a zaduzenje se povecava. I onda na kraju meseca,posto imas taj klik, oni jednostavno to zaduzenje obracunaju,i sve sto si ,,potrosio" oni obrisu jer imas klik...
Ako ti je aktiviran klik, ne bi smeli da ti naplate. Ja nemam klik,pa cu sad mozda da lupim,ali mi to deluje logicno. Npr, imas aktiviran klik, tokom meseca ti trosis te silne megabajte,a zaduzenje se povecava. I onda na kraju meseca,posto imas taj klik, oni jednostavno to zaduzenje obracunaju,i sve sto si ,,potrosio" oni obrisu jer imas klik...
ex ivan87
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ivannggr ja sam imao problema na jednom broju da aktiviram klik.pisalo je da je aktivirano ali kada odem na wap.telenor itd...pita me da li da aktivira.znači može da se desi da tebi automat nije aktivirao opciju.proveri samo da li ti je aktivirano a ako jeste pravac korisnički servis pa lepo malo pobune kod njih...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Novosti , iskljucio sam konekciju na telefonu , i ostavio tako jedno 3 sata .
Kad sam proverio racun , uvecao se za 50 din , mislim zabole me za 50 din
ali kako se uvecao? prosto je ne moguce, nisam pipnuo telefon , a nesto sto
bi moglo da mi trosi konekciju , pa jel imate neki predlog sta bi to moglo
da bude?
nov sam sa ovim telefonom , i ne znam sta sve moze da radi u pozadini ,
a da ja to i ne znam , dok on koristi internet .
A za KLIK , kad odem na wap.telenor.rs/klik , pise da mi je aktivan , isto tako
kad proveravam racun na KLIKU , pisu odredjeni Megabajti , tako da ,
aktiviran je zasigurno.
Sve u svemu danas idem u poslovnicu njihovu da izvadim listing i da vidim
o cemu se radi.
Kad sam proverio racun , uvecao se za 50 din , mislim zabole me za 50 din
ali kako se uvecao? prosto je ne moguce, nisam pipnuo telefon , a nesto sto
bi moglo da mi trosi konekciju , pa jel imate neki predlog sta bi to moglo
da bude?
nov sam sa ovim telefonom , i ne znam sta sve moze da radi u pozadini ,
a da ja to i ne znam , dok on koristi internet .
A za KLIK , kad odem na wap.telenor.rs/klik , pise da mi je aktivan , isto tako
kad proveravam racun na KLIKU , pisu odredjeni Megabajti , tako da ,
aktiviran je zasigurno.
Sve u svemu danas idem u poslovnicu njihovu da izvadim listing i da vidim
o cemu se radi.
Bejah do Telenora , i ovo mi rekose.
HTC je toliko pametan telefon , da dok je na standby , updateuje svakakve gluposti , koje kostaju
boga oca , te je od toga nastao ogroman racun , da podsetim , 2 dana koriscenja telefona , 4700din
racun , 2 sata facebooka u vrh glave.
Da li znate koje su to aplikacije koje treba iskljuciti kako on ne bi updatovao nista , a da ja mogu da ostavim internet ukljucen? jer me ti njegovi auto updateovi skupo kostaju , a on to moze da uradi i dok ja koristim internet u neke druge svrhe.
HTC je toliko pametan telefon , da dok je na standby , updateuje svakakve gluposti , koje kostaju
boga oca , te je od toga nastao ogroman racun , da podsetim , 2 dana koriscenja telefona , 4700din
racun , 2 sata facebooka u vrh glave.
Da li znate koje su to aplikacije koje treba iskljuciti kako on ne bi updatovao nista , a da ja mogu da ostavim internet ukljucen? jer me ti njegovi auto updateovi skupo kostaju , a on to moze da uradi i dok ja koristim internet u neke druge svrhe.
E uzeo sam listing , i na listingu pisu skinuti MB , koliko para , i datum i vreme.
Nema podatka o tome sta sam zapravo skinuo , oni to kao ne mogu da saznaju (jes k....)
Nije ni njima jasno zasto nije skidano preko KlIKA posto su se i sami uverili da mi je klik aktiviran.
Dali su mi broj njihove GPRS sluzbe pa cu morati njih da pozovem isto , sve u svemu ,
racun cu da platim i ovako i onako :/
Nema podatka o tome sta sam zapravo skinuo , oni to kao ne mogu da saznaju (jes k....)
Nije ni njima jasno zasto nije skidano preko KlIKA posto su se i sami uverili da mi je klik aktiviran.
Dali su mi broj njihove GPRS sluzbe pa cu morati njih da pozovem isto , sve u svemu ,
racun cu da platim i ovako i onako :/
Ivannggr,treba tacno utvrditi kog dana i u koliko sati je aktiviran klik,i tada ces znati koliko je data saobracaja napravljeno pre aktivacije a koliko posle.
Sav saobracaj koji je napravljen pre aktivacije klik-a ces morati dodatno da platis,sav saobracaj posle aktivacije dodatka ne bi smeli da ti naplate.
Sav saobracaj koji je napravljen pre aktivacije klik-a ces morati dodatno da platis,sav saobracaj posle aktivacije dodatka ne bi smeli da ti naplate.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II