A1 novosti
Ne znam da li je bilo reči o tome, ali pisao sam VIPu mail pre izvesnog vremena da ih pitam da li je ikako moguće da mi obračunski period bude 31./1. bez obzira što sam ugovor potpisao 10og pa mi je sad 9/10. I pre neki dan mi ponudiše da se to promeni na 4./5. odnosno 14./15. U mom slučaju nije bogznašta, ali bolje i 5ti nego 10ti, ali recimo burazeru kome je 20/21 će više značiti (pod uslovom da platu dobijate do 5og u mesecu, ili oko 15, odnosno da je uopšte dobijate
)

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Pozdrav!
Kupio sam fon Nokiu C3 preko VIP-a(paket smart 300). Kad sam pokusao da ga podesim da na net ide samo preko wirles-a, sve ok, radi, medjutim, stalno se pali E ili G. Sto opet znaci, da iako je ulogovan na wirless, trosi kredit i koristi edge ili gprs. Pokusao sam sa navedenim podesavanjima koja sam video ovde na forumu, ali izgleda da je VIP smislio neku zastitu i stalno trosi kredit.
Molim ima li neko savet?
Unapred hvala!
Kupio sam fon Nokiu C3 preko VIP-a(paket smart 300). Kad sam pokusao da ga podesim da na net ide samo preko wirles-a, sve ok, radi, medjutim, stalno se pali E ili G. Sto opet znaci, da iako je ulogovan na wirless, trosi kredit i koristi edge ili gprs. Pokusao sam sa navedenim podesavanjima koja sam video ovde na forumu, ali izgleda da je VIP smislio neku zastitu i stalno trosi kredit.
Molim ima li neko savet?
Unapred hvala!
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Da li je neko raskidao ugovor nakon isteka 24 meseca u vipu?Zanima me iskustvo.jer sam cuo da ne daju da raskines ugovor nakon 24 meseca,nego mora jos 2 meseca sto ispada da je na 24 meseca?Istice mi ugovor u januaru,pa prelazim na telenor zbog boljih paketa i besplatnog interneta,tako da ako neko ima iskustva neka se javi.Hvala.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
DejoBGD, pa ja stalno pricam o tome - da makar ne imao nista upisano za podesavanja da Vip internet radi. Pokusaj namerno da upises pogresne parametre za APN username i password. Cisto sumnjam da ce da pomogne, ali probaj. Mada ne znam sta C3 trazi na netu, pa to je glupi Symbian telefon.... oni bar ne traze net stalno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, to sto mozes da ides na neti bez parametara nema veze sa njegovim problemom,on kaze da i kada upali wireles telefon mu ide na net preko mreze,sto ne bi smelo...
DejoBGD, jesi siguran da ti je wireles mreza ok,jesi probao na vise mesta?
Ivan Cirkovic, u ugovoru im valjda pise da raskid ugovora moze da traje do 3 obracunska perioda,ali posto prelazis na Telenor mogu samo da ti naplate do trenutka dok ne predjes u drugu mrezu,posle nisi njihov korisnik...Naravno podrazumevba se da to uradis posto ti je istekao ugovor
DejoBGD, jesi siguran da ti je wireles mreza ok,jesi probao na vise mesta?
Ivan Cirkovic, u ugovoru im valjda pise da raskid ugovora moze da traje do 3 obracunska perioda,ali posto prelazis na Telenor mogu samo da ti naplate do trenutka dok ne predjes u drugu mrezu,posle nisi njihov korisnik...Naravno podrazumevba se da to uradis posto ti je istekao ugovor

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
DejoBGD, to se mojoj devojci desilo i telefon je vracen za manje od 24h od kupovine i zamenjen za SGmini. Prva stvar sto se mobilni net ne moze iskljuciti. Imas funkcije "Always Connected" i "When needed" sto znaci da se telefon slobodno konektuje kad hoce... Pored toga, wifi je koristio u operi ali su ovi store, facebook app i jos neke aplikacije uvek vukle mob net.
Pokusao sam da googlam i posto nisam nasao resenje - nazad u radnju. Verovatno je problem u samom S40 jer vec na S60, koliko znam, ima funkcija kao i na Androidu da se iskljuci data protok.
I da, VIP nema nikakve veze sa tim jer sam na HTC Tattoo i SGmini koje sam uzeo preko VIPa mogao da potpuno iskljucim net, kao i sad na Neu... Jedan klik i nema data protoka.
Pokusao sam da googlam i posto nisam nasao resenje - nazad u radnju. Verovatno je problem u samom S40 jer vec na S60, koliko znam, ima funkcija kao i na Androidu da se iskljuci data protok.
I da, VIP nema nikakve veze sa tim jer sam na HTC Tattoo i SGmini koje sam uzeo preko VIPa mogao da potpuno iskljucim net, kao i sad na Neu... Jedan klik i nema data protoka.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
miodrage, C3 = S40 nije symbian, informisi se malo prijatelju.
.
Poslednje verzije opere mobile sasvim lepo odradjuju posao sa internetom na symbianu. Sa poslednjom operom nije nijednom bilo memori full.
DejoBGD, nisi jedini ko ima tih problema, resenje sigurno postoji. Trazi po internetu i nacices.

Poslednje verzije opere mobile sasvim lepo odradjuju posao sa internetom na symbianu. Sa poslednjom operom nije nijednom bilo memori full.
DejoBGD, nisi jedini ko ima tih problema, resenje sigurno postoji. Trazi po internetu i nacices.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Dobro, davno sam imao bilo koji kontakt sa Nokijom... A i sto dalje od iste to bolje 
Elem, pisao sam o tome, pa da ponovim, My Precious - stavljena Vip kartica, u telefonu jos uvek upisani parametri za mt:s internet - Vip internet RADI! I to radi prilicno bolje od mt:s.
Iskreno ne mogu da iskljucim na iPhonetu net (osim preko SBSettings, pa da kompletno ubijem DATA). Ali mi to i ne treba.

Elem, pisao sam o tome, pa da ponovim, My Precious - stavljena Vip kartica, u telefonu jos uvek upisani parametri za mt:s internet - Vip internet RADI! I to radi prilicno bolje od mt:s.
Iskreno ne mogu da iskljucim na iPhonetu net (osim preko SBSettings, pa da kompletno ubijem DATA). Ali mi to i ne treba.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
DejoBGD, to sto ti pise e ili g ili 3g ne znaci da si na netu vec da celija na kojoj ti je trenutno telefon podrzava edge ili gprs. kad je konektovan imas dve strelice u suprotnim pravcima tu negde oko znaka a jacinu signala obicno ispod (neznam tacno za c3 pa pricam napamet)
nokia za razliku od drugih uvek pita (ako nije podeseno drugacije) kako zelis na net
nokia za razliku od drugih uvek pita (ako nije podeseno drugacije) kako zelis na net
-
- Sertifikovani Trol
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Dec 2011. 20:28
- Kontakt:
Nešto su radili na sistemu poslednjih dana pa nije radila baš provera stanja, ni u KS-u nisu mogli sve da urade (što inače mogu), a u Subotici je baš brljavio 3G. GPRS (DATA) mi radi, upalim 3G - ostane bez mreže skroz, i to ponekad ne može da se sastavi sa Geveyem i mora restart
Ali zato na GPRSu je odlično radio. Kako sam došao u BG - 3G odlično radi 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]