čekaj...kad ti ukinu samo odlazni saobraćaj (delimična suspenzija) usluga reaktivacije je 150 rsd, a kada ti ukinu i dolazni saobraćaj (potpuna suspenzija) usluga reaktivacije je 300 rsd.
Zanima me jedna stvar,
Promenih paket pre par dana iz Prenesi u PrenesiPlus.. dakle, sada imam internet preko paketa a do sada mi je bio aktiviran Klik, da li taj Klik vise ima nekakvu svrhu ili mogu slobodno da posaljem deaktivacioni kod?
Ja bih ti savetovao da i dalje trosis mb.iz klik promocije a svoje megabajte taman mozes preneti za posle nove godine i tad trositi prenete mb.iz novembra i decembra.
Ja imam jedan pripeid broj neki paket prica,a video sam na sajtu telenora da postoji tar.paket sms gde je jedan sms 1 din.ali nigde ne videh mogucnost da preko sajta telenora mogu prebaciti iz jedan u drugi tarifni paket,izgleda da je to moguce samo preko cal centra.
Dali je neko radio prebacivanje pripeid broja iz jedan u drugi tar.paket.
deksicom, i ja bih sebi savetovala da prvo trosim Klik ali ne znam da li oni to dozvoljavaju po principu "vec imas 'besplatno' u paketu a sad hoces i besplatan Klik"
Nikako da testiram, ovih dana mi je non stop telefon na WiFi pa ne koristim nikakve megabajte ni Klik ni sa paketa, ali cisto sumnjam da su toliko velikodusni da daju i Klik megabajte i data plan uz paket, mada bi bilo lepo da se varam
Prevarih se - ipak su velikodusni, prvo ide Klik
Jos da ustanovim da li se posle 150 klikovih megabajta trose ovi sa paketa u ful brzini,
Ili nastavljam snail-klik koracima i to je to, lepo od Telenora nema sta
N-tchbl, eto tebi su velikodusni a ja potpisao novi ugovor i presao na manju tarifu a iz predhodnog meseca sam imao prenete minute i poruke a oni mi to sve obrisali i poceli sa minutima koje dobijam sa novim paketom a one prenete iz predhodnog meseca koje sam platio njih mi uzeli.
Kod provere stanja na kraju poruke su napisali "Besplatni minuti i poruke se ne prenose usled promene tarifnog paketa" .
Ma staje tuje teramo dalje.
Da, to se i meni desilo
Presla sa starog Prenesi paketa na novi Prenesi Plus i sve ono prethodno su obrisali,
Na moju srecu gubitak nije preterano veliki jer od 150min/150sms retko kad se sta prenosilo
Tako da - idemo dalje ..samo sto nikada necu prestati da patim za starim 60+1 obracunom
Kako imas?Ja sam imao prenesi 125 i automatski su me prebacili na prenesi 150 kada su menjali tarife,nije bilo kao sada da mozes da ostanes na staroj...
Cini mi se da je razlog sto sam ja na Start tarifi .Koliko para toliko muzike,ne dam da me kradu Malo je reci da je bila sramota zaokruziti prvi minut.Ovo sad je bez komentara
Da li se na starim Prenesi paketima i dalje obracunava siatemom 60+1? Ja i dalje koristim stari Prenesi 325 ali nisam siguran da li su ostavili stari sistem tarifiranja ili su precutno ubacili i nama 60+60?
Koliko ja znam ostalo je 60+1, mada, mt:s je to Sa njima se nikad ne zna. Iako su oni striktno napisali da ce da postuju to da korisnik ostaje na staroj tarifi koliko on zeli.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.