Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

čekaj...kad ti ukinu samo odlazni saobraćaj (delimična suspenzija) usluga reaktivacije je 150 rsd, a kada ti ukinu i dolazni saobraćaj (potpuna suspenzija) usluga reaktivacije je 300 rsd.

Zar to nije moglo tako nekako da se kaže? :dry:

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Zanima me jedna stvar,
Promenih paket pre par dana iz Prenesi u PrenesiPlus.. dakle, sada imam internet preko paketa a do sada mi je bio aktiviran Klik, da li taj Klik vise ima nekakvu svrhu ili mogu slobodno da posaljem deaktivacioni kod?
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja bih ti savetovao da i dalje trosis mb.iz klik promocije a svoje megabajte taman mozes preneti za posle nove godine i tad trositi prenete mb.iz novembra i decembra.

Ja imam jedan pripeid broj neki paket prica,a video sam na sajtu telenora da postoji tar.paket sms gde je jedan sms 1 din.ali nigde ne videh mogucnost da preko sajta telenora mogu prebaciti iz jedan u drugi tarifni paket,izgleda da je to moguce samo preko cal centra.
Dali je neko radio prebacivanje pripeid broja iz jedan u drugi tar.paket.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Ako ti je registrovan imas na portalu korisnicki servis/aktivacija usluga/usluge vezane za vas racun/ promena paketa

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Registrovan mi je postpeid i sa tim brojem sam i ulogovan na portalu,trazio sam i tamo ali nista nenadjoh slicno.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Regisrtuj prepaid broj i prati korake u mom gornjem postu. Nemo' se brukas.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Mislim nemo se ljutis ali hvala na savetu,sutra cu probati to da uradim,da registrujem i taj broj.

Edit-novembar 8.2010
knjaz uradio sam kako si napisao i u narednih 24 sata bi trebali da mi promene tar.paket.
Hvala na savetu ;) ;) ;)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

deksicom, i ja bih sebi savetovala da prvo trosim Klik ali ne znam da li oni to dozvoljavaju po principu "vec imas 'besplatno' u paketu a sad hoces i besplatan Klik" :D

Nikako da testiram, ovih dana mi je non stop telefon na WiFi pa ne koristim nikakve megabajte ni Klik ni sa paketa, ali cisto sumnjam da su toliko velikodusni da daju i Klik megabajte i data plan uz paket, mada bi bilo lepo da se varam :roll:

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Prevarih se - ipak su velikodusni, prvo ide Klik :D
Jos da ustanovim da li se posle 150 klikovih megabajta trose ovi sa paketa u ful brzini,
Ili nastavljam snail-klik koracima i to je to, lepo od Telenora nema sta :)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ako se ne trose u full brzini, deaktiviraj klik pa kad istrosis megabajte iz paketa ponovo aktiviraj klik. Nadam se da razumes sta hocu da kazem ;)
Nokia Lumia 630

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

N-tchbl, eto tebi su velikodusni a ja potpisao novi ugovor i presao na manju tarifu a iz predhodnog meseca sam imao prenete minute i poruke a oni mi to sve obrisali i poceli sa minutima koje dobijam sa novim paketom a one prenete iz predhodnog meseca koje sam platio njih mi uzeli.
Kod provere stanja na kraju poruke su napisali "Besplatni minuti i poruke se ne prenose usled promene tarifnog paketa" .
Ma staje tuje teramo dalje. :) :wink: :)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Da, to se i meni desilo :)
Presla sa starog Prenesi paketa na novi Prenesi Plus i sve ono prethodno su obrisali,
Na moju srecu gubitak nije preterano veliki jer od 150min/150sms retko kad se sta prenosilo :D
Tako da - idemo dalje :wink: ..samo sto nikada necu prestati da patim za starim 60+1 obracunom

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Ja nikada necu prestati da patim za starim obracunom na sekundu,ali mora lopovi da se dogovore pa da nas zajebu... :angry:

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Pa zasto bi patio? :? Ja jos uvek imam obracun po sekundi :P To se vrlo lako da resiti 8)

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Kako imas?Ja sam imao prenesi 125 i automatski su me prebacili na prenesi 150 kada su menjali tarife,nije bilo kao sada da mozes da ostanes na staroj...

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Cini mi se da je razlog sto sam ja na Start tarifi :lol: :D .Koliko para toliko muzike,ne dam da me kradu :wink: Malo je reci da je bila sramota zaokruziti prvi minut.Ovo sad je bez komentara :shock:

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Da li se na starim Prenesi paketima i dalje obracunava siatemom 60+1? Ja i dalje koristim stari Prenesi 325 ali nisam siguran da li su ostavili stari sistem tarifiranja ili su precutno ubacili i nama 60+60?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koliko ja znam ostalo je 60+1, mada, mt:s je to :D Sa njima se nikad ne zna. Iako su oni striktno napisali da ce da postuju to da korisnik ostaje na staroj tarifi koliko on zeli.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

miodrage,malo si pobrkao stvari,kolega Evil_Zo je pitao za Telenor Prenesi pakete. :wacko:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Evil_Zo, ako je verovati sajtu i zvaničnim informacijama o starim Prenesi paketima, i dalje je na snazi obračun 60+1s. :)

Odgovori