Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

/me se izvinjava puno... Potpuno sma prevideo u kojoj sam temi... Ali nadam se da je odgovor ipak tachan... Mada ni sa Norvezanima se ne zna... odnosno zna se... u svetu, a ovo je ipak zemlja Stradija (R. Domanovic)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

dragi svi vi :)
stari prenesi paketi i dalje nude obracun 60+1, koristim tako da vam je to info iz prve ruke :)
::luv phonez::

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Koliko se moze izvrsti dopuna pripeid broja sa nekog postpeid broja.Dans kada sam hteo ponovo da dopunim jedan pripeid broj nisam mogao a stigla mi je poruka na vasem limitu imate jos 15 din.
Izgleda da je ovakvo dopunjivanje pripeid broja sa postpeid broja ograniceno odredjenom sumom novca zavisno od paketa.

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Ne od paketa nego od visine racuna predhodnog meseca :wink: .Ne sme da predje(dopuna) 50% celokupnog racuna za prosli mesec.Malo sam zakomplikovao ali si shvati :lol:

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Videh danas na Sinergiji, na onom Telenorovom Å¡tandu da promoteri vitlaju letke sa HTC HD7 na njima. Å to može da znaÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

A niko da se otvori za Iphone ?!?!??! ......... ocli taj dan doci u ovoj nasoj drzavi :uhuh: :dry: :chytry:

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

Sinergija traje još 2 dana :-) Njihov štand je u glavnom holu, a tamo prođem bar 5 puta u toku dana, tako da možda spazim još nešto interesantno :D
iPhone 4 16GB SIM Free

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

U današnjem "Blicu" najavljen HTC HD7 u Telenoru za "koji dan". Cena od 19990 do 48000. Ko voli nek' izvoli...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Svim posetiocima Sinergije 2010 biće omogućeno i da se upoznaju sa karakterisitkama najnovijeg telefona HTC HD 7 sa operativnim sistemom Windows phone 7, koji će se u zvaničnoj ponudi Telenora naći od decembra meseca.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

'bo ih HD7. Windows phone 7 je poluproizvod. Platis 500, ili 300 evra uz paket, a ne mozes da prebacis nesto preko bluetootha. Suludo. Uvek bilo i bice. Neka ga forsiraju za godinu dve kad OS sazri. Gde su HD i Z, pa i iPhone. Ni jedan operater da se zvanicno oglasi. Prodje novembar.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Možda će da stignu kad i MNP... :lol:

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

Lobachewsky, i iPhone koji dolazi sa iOS - om nije preterano upotrebljiv dok se ne jailbreakuje. SliÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

zna li ko neku radnju u bg gde se daju telefoni uz telenor pospeid pakete moze i na pp! nikako da naletim na netu ,kao da telenor slabije ucestvuje u nekim radnjama kao sto to rade mts i vip :|
>> N7100 <<

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Telenor nema takvu saradnju sa prodavnicama kao mts i vip bas steta to sam i ja reko 100 puta.Oni imaju neke dilere a to mozes pogledati ovde.

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

Da li moze jedno pitanje? Da li neko zna da li je cena ugovora kod telenora vezana za kurs eura? Odnosno da li moze telenor da podigne cenu paketa u nekom trenutku na racun skoka eura? Sa jedne strane, ovo zvuci lose, ali sa druge strane ako vam telenor subvencira telefon za npr. 300e, a na pola vaseg ugovora euro skoci za 30% (ili ko zna koliko....), sta se desava?

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ne, ugovor je onakav kakav je potpisan i niko ti ne moze promeniti paket ili ga poskupeti dok ti ne predjes na neki drugi. Ako oce da poskupe, ukinu stare pakete, daju nove i svi koji hoce da kupe telefon moraju da predju na novi paket, e tako moze da poskupi, al ovako ne. I ne telenor subvencira telefon u dinarima, tako da to nema veze sa kursom eura.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

ducka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 12:00

Post od ducka »

Pojednostavljenje ponude tarifnih paketa i promena cena:

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... cena/?pn=1

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

A moze se promeniti tarifni pripeid paket i ako se uloguje la portal i tamo registrujes broj promena je moguca i preko interneta.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

ducka napisao:Pojednostavljenje ponude tarifnih paketa i promena cena

...
Pojednostavljenje ponude naravno krije jos jedno poskupljenje aktuelnih prepaid paketa. :dry: :uhuh:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Telenor će pojednostaviti svoje pripejd tarifne pakete i omogućiti svojim korisnicima da lakše izaberu paket koji najviše odgovara njihovim potrebama i navikama. Tako, kompanija ukida četiri postojeća pripejd paketa, a korisnici koji ih trenutno koriste dobiće mogućnost da razgovaraju po nižim cenama. Korisnici paketa Jedna Cena, Više priče i Porodični prelaze na paket Tako lako, dok će korisnici paketa Moje vreme preći na paket Posle 4.

Korisnici će biti prebačeni na nove tarifne pakete 18. decembra 2010. Ukoliko žele korisnici mogu u svakom trenutku da se prebace na neki drugi tarifni paket, odlaskom u neku odTelenorovih prodavnica ili pozivanjem Kontakt centra na broj 063 9000. Promena tarifnog paketa se ne naplaćuje.

U tabeli se nalazi uporedni prikaz tarifnih paketa koji se ukidaju sa onima na koji korisnici prelaze - Tako lako i Posle 4.
Slika

Sve cene su prikazane bez PDV-a i PUMT-a.

Pored ovoga, korigovaće se neke cene u pripejd tarifama prema podacima prikazanim u tabeli dole. Ova promena biće na snazi takođe od 18. decembra. Svi korisnici i dalje mogu da koriste Telenorove usluge po najpovoljnijim cenama aktiviranjem ponuda na besplatnom servisu Moj meni (*111#) ili kupovinom nekog od tarifnih dodataka, koji obezbeđuju dodatne uštede.
Slika

Sve cene su prikazane bez PDV-a i PUMT-a.

Razgovori se tarifiraju na 60 sekundi.

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... cena/?pn=1

Odgovori