MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

lepi mille, pre je bio dosta tolerantan. Mogao si da zakasnis i po 10ak dana. Pretpostavljam da je i sada tako, ali u poslednje vreme, uglavnom, ne kasnim. Nekad, eventualno dandva, sa placanjem.

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

"anko13"
jesi probao da ga otkljucas na taj nacin

izgleda je kraj promociji:
"Poštovani,

Detaljnije informacije o prenosu broja su dostupne i na našoj zvaničnoj internet stranici, na sledećem linku : http://www.mts.telekom.rs/inde...tems/u ... broja.html .
Popust na pretplatu Novi i postojeći korisnici bez ugovorne obaveze, koji zaključe novi ugovor bez telefona, dobijaju popust od 50% tokom trajanja ugovorne obaveze (12 ili 24 meseca).
Korisnici (novi i koji izvrše promenu statusa ugovora) koji zaključe postpaid ugovor uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca imati mogućnost kupovine jednog od prepaid paketa po ceni od 1,00 dinar. Takođe, korisnici (novi i koji izvrše promenu statusa ugovora) koji zaključe postpaid ugovor uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca imaju mogućnost kupovine jednog od prepaid paketa po ceni od 1,00 dinar.Kampanja traje dok traju zalihe telefona na prodajnom mestu, najkasnije do 31. jula 2011. godine .
Adrese i radno vreme poslovnica gde možete podneti zahtev su dostupne putem sledećeg linka : http://www.mts.telekom.rs/index.php/pos ... ndard.html .

S poštovanjem,
Telekom Srbija"

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Sva je prilika da naš ljubljeni Lelekom pokušava da nas prevari za sve aktuelne promocije,

od "Dovedi prijatelja", do "6 pretplata bonus", a neke koji nisu imali sreće da ga odmah dobiju i za gratis telefon.

Ako ste u poslednjih par dana/nedelja sklopili bilo kakav postpaid ugovor, uključujući i Kontrolu troškova, a nemate bonusa na *108#, niti ste dobili 100din na pripaid, odnosno 500 na postpaid broj,zovite 064789, šaljite email na korisnicki@mts.telekom.rs.
Ne časite časa!

Ukoliko nema odgovora, Prigovor Ratelu

Kod: Obeleži sve

http://portal.ratel.rs/cyr/complaint
Nokia Efiftyone

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

@Milance:
Sad kukas i agitujes po forumu da se ljudi cimaju na korisnicki MTSa. A svo vreme lepo pricamo kako od MTSa treba bezati jer tamo stvari ne funkcionisu. To nije relevantan operator vec nesto drugo..
Navlace ljude zbog MNPa, veliki popusti, telefoni gratis i sl.
Na zalost, zinulo narodu dupe alavo, nek se sada svako cese. Dzaba i MNP i ostalo. Sirotinja.

p.s. Malo ostrije sam reagovao ali svaka recenica pametnom zlata vredi.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Kao sto znate pre 15-tak dana sam uzeo Kontrolu Troskova i evo prvi u mesecu bonusi svi legli ..cisto da javim ako nekog interesuje.
Onaj bonus 6x500din se ne dobija jer je KT pripaid a i lepo pise na sajtu mts-a koje tarife postpaid dobijaju taj bonus tu KT nema, nazalost.
Gratis tel sam dobio lepo radi:).
Prvi racun od 250 din dobijamo vec oko 10-tog avgusta iako nisam u julu nikakav kredit dobio ali dobro sad opet se iplati, iako nije ok.
Za obicne i prosecno zahtevne korisnike poput mene mts je ok.
Iako imam i Telenorov postpaid broj gde su usluge znatno skuplje i bolje od mts-a meni licno ne smeta taj deo koji se odnosu na mts sto ostalima smeta. Jednostavno to sto telenor ima azuriranje min bolje od 64 meni zaista nista ne znaci jer kada mi treba tel ja zovem i prosto mi ne znaci da li cu imati ili ne besplatne minute,jednostavno mi je tel potreban. Uvek sam dostupan cak i kada odem u selo a net mi zaista nije potreban. Jedino cega se bojim kod mts to je da ne poskupe ili eventualno promene KT po sopstvenom nahodjenu kao sto su pocetkom godine uradili. Telenor je tu zaista korektan jer ja imam prenesi 150 paket i kada su uveli nove pakete na 60+60 mene nisu dirali i ja sam ostao na tom paketu. Nazalost ne mogu nov ugovor da uzmem na taj paket i to me strasno nervira.
KT sam uzeo samo zbog opcije tri omiljena broja i sasvim mi je ok jer su te osobe na 64 sa kojima puno razgovaram, za sve ostalo tu je telenor.
O VIP-u kao operateru necu da govorim jer je zaista ispod ova dva po nekim meni bitnim stvarima. Recimo zovem brata koji ima 060broj koji zivi na Banjici i nedostupan je a ja sedim pored njega i pise mu da ima mrezu full,time je sve receno.
Pa kome sta odgovara 63,64,60 :). Ja sam sebi izabrao sta mi odgovara.

Sada proverih.. ako je neko ucestvovao u bumerang promociji dobija se i to. Nazalost ono 6x500din nema za KT

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Ma nemoj da pricas. Nije postpaid? Pogledaj clan 2 ugovora, lepo pise sta je u pitanju!
Jel stize svakog meseca racun?Molim lepo.
Reklamacije su upucene, ako ne odreaguju kako treba, slede novi koraci....
Nokia Efiftyone

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Pa Milance zali se ako ti to toliko smeta.. Ja zaista na takvu glupost ne zelim da trosim energiju pogovo sto sam znao da tih 6x500din necu dobiti jer kao sto sam rekao lepo pise na sajtu koje tarife dobijaju taj bonus samo se trebalo informisati na vreme...

exefragment
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2011. 11:53

Post od exefragment »

Zanima me šta je potrebno za potpisivanje ugovora u mts bez telefona i da li bi ja kao student mogao da ga potpišem? Kod njih imam prepaid broj već 7 goidina i prebacio bih se na postpaid jer mi se više isplati .
Hvala unapred

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

exefragment, trebalo bi da pravi odgovor dobiješ od korisničkog centra a, koliko se sećam, potrebna ti je samo lična karta. Uradiće proveru u kreditnom birou i to je to.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

exefragment, ako nemas novu licnu kartu, mozda ti traze jos jedan dokument sa slikom. Nece biti niakakv problem sto si student (nemas primanja, pretpostavljam).

exefragment
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2011. 11:53

Post od exefragment »

Hvala na odgovorima. Bio sam danas , samo su mi tražili ličnu i indeks i potpisao sam ugovor na 12 meseci sa 50 % popusta na preplatu , tarifni paket mix 1250.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

Upravo sam proverio stanje i, hvala mts_u sto vodi racuna o "alavoj sirotinji", uplacen mi je bonus u iznosu od 5700din(6x950-mix net m bez poreza), 300min, 600 poruka, 600mb, a telefon zde i pripejd karticu sa inicijalnim kreditom sam dobio prilikom sklapanja ugovora. kad nahvatam sina provericu da li mu je ulaceno na racun zato sto me je "doveo" u mts :lol: valjda nisam nesto zaboravio. kad stigne prvi racun videcu jel 50%. za sada je sve kao u ugovoru i odgovara mojim potrebama. u ponudama ostalih operatera nisam pronasao, za mene, nista povoljnije i interesantnije.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jedno pitanje za ovaj bonus koji sam i ja dobio.dakle za šta on može da se iskoristi?i da li može da se kupe one promocije ili pak samo kada se potroše minuti pa u mreži i tom eslično*?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

VeNoM, *100# pa idi na pa opcija 2 tj. stanje racuna. Proveri da nije specijalna vrsta bonusa namenjena samo promocijama i dodacima.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

VeNoM, mozda ovo moze da ti pomogne:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... bonus.html

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

n82 tako sam i mislio tj u mreži pozivi sms i gprs.samo ne znam kako ću da potrošim na lep i kulturan način ovo što imam...a imam već 1.1gb i oko 1k sms a mixm je paket...
ali dokle god je ova telenor promocija kuckaj i već šta mogu da se opsutim što se mtsa tiče..da ne odem u minus
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

VeNoM, "ne znam kako ću da potrošim na lep i kulturan način ovo što imam"
+1
minute i net najverovatnije ali sms n i k a d!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

E pa sad jedno glupo pitanje... Učestvovao sam u guarana nagradnoj igri, i kao nagradu osvojio mts karticu sa internetom. Pošto poklon još nije stigao, mene kopka šta je to u pitanju. Da li je to usb modem ili obična kartica sa nekim besplatnim megabajtima?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Obaveštenje

10.08.2011

Zbog radova na unapređenju sistema Telekoma Srbija, od subote - 13. avgusta od 22:00h do nedelje - 14. avgusta do 22:00h, korisnicima neće biti dostupni servisi: Dopuna prepaid kredita sa fiksnog telefona, Visa servis, Moj račun, kao ni uvid u listing poziva, web plaćanje računa, web shop prodaja i podnošenje on-line zahteva na našim internet prezentacijama.

Poslovnice će raditi uobičajeno i svi zahtevi za usluge podneti u navedenom periodu biće evidentirani, a aktivacija usluga biće izvršena u ponedeljak, 15. avgusta, o čemu će korisnici dobiti detaljno obaveštenje od naših agenata prodaje.

Hvala na razumevanju
Link

O kakvom li se unapredjenju radi? :|

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

24 sata ce da traje unapredjivanje... hmmm, mozda se spremaju da ubrzaju Internet na pristojnih 1 Mbps :x
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori