A1 novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Murinho, tako ti je to. Kad si se vec odlucio da das telefon njima na servis trebo si negde usput i kupiti punu vrecu debelih zivaca i strpljenja.
Evo prolece nam je tu iza coska pa ce dotad i biti valjda popravljen
Tako ti je kod svih operatera nego moli boga da kad ga dobijes natrag bude sve ispravno, jer smo se nacitali ovde svakojakih dozivljaja.
Evo prolece nam je tu iza coska pa ce dotad i biti valjda popravljen

Tako ti je kod svih operatera nego moli boga da kad ga dobijes natrag bude sve ispravno, jer smo se nacitali ovde svakojakih dozivljaja.
al najgore je sto oni veruju da touchscreen i vibracija ne rade usled softwerskog problema...
inace telefon sam stvarno pazio,nije mi ni ispadao,cak se i covek koji ga je preuzeo odusevio u kakvom je stanju,tako da moja greska sigurno nije...msm cuo sam da se rezistivni ekrani cesto kvare,a za vibraciju nisam siguran sta je...ona nestane na mesec dana pa opet dodje i ranije ga nsiam nosio na servis,ali sad je vec pocelo da me nervira...
EDIT:
sada su me zvali na telefon da kazu...izvinite molim vas,ali vas telefon ipak jeste kod nas
zamenili su mi touchscreen panel ivibro motorcic za dzabe
inace telefon sam stvarno pazio,nije mi ni ispadao,cak se i covek koji ga je preuzeo odusevio u kakvom je stanju,tako da moja greska sigurno nije...msm cuo sam da se rezistivni ekrani cesto kvare,a za vibraciju nisam siguran sta je...ona nestane na mesec dana pa opet dodje i ranije ga nsiam nosio na servis,ali sad je vec pocelo da me nervira...
EDIT:
sada su me zvali na telefon da kazu...izvinite molim vas,ali vas telefon ipak jeste kod nas
zamenili su mi touchscreen panel ivibro motorcic za dzabe

Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50
Danas sam malo navratio u Vipovu poslovnicu u NS,i malo smeknuo taj Vip Droid II...hm verzija softvera je 2.3.5,malo li je.Mislim da cu iskoristiti taj famozni mnp i preneti moj 063 broj kod ljutih Austrijanaca,zato da ne siljimo vise oko cene paketa,naravno ako mts ne bude imao akciju 50%.Lepo,lepo....antec napisao:I kakav je telefon? Napisi malo kakvi su utisci. Da li si ga mozda poredio sa telenor one touch-om?

Evo posle dva dana od kupovine telefona vip droid II malo da prokomentarisem, telefon rado odlicno cak mozda i bolje od onih koji su skuplji i naravno poznatiji, kamera je odlicna a i video zapis je korektan, lako se kaci na racunar, baterija mi se ispraznila tek veceras znaci dva dana koriscenja sto iz radoznalosti sto razgovora, neta itd. Sve u svemu jedan dobar telefon a da nije skup.
Da napisem mozda ce nekog zanimati
,u vezi promene obracunskog intervala.
Otisao sam do njih da promenim da mi racun ide od 1. do 1. u mesecu,kao i svi racuni koje placam,a ne od 10. do 10.
.
Dobio sam od njih parce papira da napisem molbu u dve recenice,ocitali mi licnu kartu i kazu gotovo.
Sad cekamo...

Otisao sam do njih da promenim da mi racun ide od 1. do 1. u mesecu,kao i svi racuni koje placam,a ne od 10. do 10.

Dobio sam od njih parce papira da napisem molbu u dve recenice,ocitali mi licnu kartu i kazu gotovo.

Sad cekamo...
Sony Xperia P
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Godinama sam na postpejdu u MTS. U sustini sam zadovoljan ali nekako mi deluje da druge mreze imaju bolje pogodnosti. Prosao je onaj period kada su se izbegavale mreze jer nemaju dovoljnu pokrivenost i tome slicno. Npr u Telenoru ti se 3 meseca razvlaci ne potroseno vreme razgovora, sms i MB dok je u MTS to samo 1 mesec. VIP ima smart paket pa se nesto u zadnje vreme razmisljam da se prbacim na VIP. Uvek imaju veliki izbor dobrih telefona mada nisam nesto uporedjivao isplatljivost jer trenutno ne planiram da menjam ali cu sigurno uzeti u nekoj buducnosti (verovatno Samsung Galaxy II) Interesantan mi je ovaj smart paket. Moje potrebe bi zadovoljio trenutno ovaj 550. E sada ako sam dobro razumeo. 10 min pricam, 10 poruka sam poslao i 10MB sam potrosio to je onda 10 smartova potrosenih tj ostaje mi jos 540? Kako ako ni opste ne trosim MB, sta onda?
Vidim da ima 1000min razgovora besplatnih u VIP. Da li to znaci da to vazi samo sa VIP pozivnim brojem? Ili ako je neko prebacio kompet broj na VIP vazi i onda? Bice pre samo ovo prvo jer ovo drugu u sustini neces ni znati da li je neko preneo ceo broj ili ne.
Vidim da ima 1000min razgovora besplatnih u VIP. Da li to znaci da to vazi samo sa VIP pozivnim brojem? Ili ako je neko prebacio kompet broj na VIP vazi i onda? Bice pre samo ovo prvo jer ovo drugu u sustini neces ni znati da li je neko preneo ceo broj ili ne.