A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

I kakav je telefon? Napisi malo kakvi su utisci. Da li si ga mozda poredio sa telenor one touch-om? :)

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

e bio sam do vipa da pitam zasto se nisu javili u roku od 7-10 radnih dana kad je vec 13. dan i kaze lik,ne ne nije to niko rekao,rok je 45 dana...
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Murinho, tako ti je to. Kad si se vec odlucio da das telefon njima na servis trebo si negde usput i kupiti punu vrecu debelih zivaca i strpljenja.
Evo prolece nam je tu iza coska pa ce dotad i biti valjda popravljen :D

Tako ti je kod svih operatera nego moli boga da kad ga dobijes natrag bude sve ispravno, jer smo se nacitali ovde svakojakih dozivljaja.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Rok za popravku jeste 45 dana. Pitanje je zašto su tebi rekli 7-10 dana.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

al najgore je sto oni veruju da touchscreen i vibracija ne rade usled softwerskog problema...
inace telefon sam stvarno pazio,nije mi ni ispadao,cak se i covek koji ga je preuzeo odusevio u kakvom je stanju,tako da moja greska sigurno nije...msm cuo sam da se rezistivni ekrani cesto kvare,a za vibraciju nisam siguran sta je...ona nestane na mesec dana pa opet dodje i ranije ga nsiam nosio na servis,ali sad je vec pocelo da me nervira...

EDIT:
sada su me zvali na telefon da kazu...izvinite molim vas,ali vas telefon ipak jeste kod nas
zamenili su mi touchscreen panel ivibro motorcic za dzabe :)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

antec napisao:I kakav je telefon? Napisi malo kakvi su utisci. Da li si ga mozda poredio sa telenor one touch-om? :)
Danas sam malo navratio u Vipovu poslovnicu u NS,i malo smeknuo taj Vip Droid II...hm verzija softvera je 2.3.5,malo li je.Mislim da cu iskoristiti taj famozni mnp i preneti moj 063 broj kod ljutih Austrijanaca,zato da ne siljimo vise oko cene paketa,naravno ako mts ne bude imao akciju 50%.Lepo,lepo.... :) Bem li ga videcemo sta ce prevagnuti,ali telefon je ok,mislim da je bolja investicija od |OT,makar na duze staze kroz pretplatu.

draganva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2012. 00:55

Post od draganva »

Evo posle dva dana od kupovine telefona vip droid II malo da prokomentarisem, telefon rado odlicno cak mozda i bolje od onih koji su skuplji i naravno poznatiji, kamera je odlicna a i video zapis je korektan, lako se kaci na racunar, baterija mi se ispraznila tek veceras znaci dva dana koriscenja sto iz radoznalosti sto razgovora, neta itd. Sve u svemu jedan dobar telefon a da nije skup.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Da napisem mozda ce nekog zanimati :lol: ,u vezi promene obracunskog intervala.

Otisao sam do njih da promenim da mi racun ide od 1. do 1. u mesecu,kao i svi racuni koje placam,a ne od 10. do 10. :wacko: .

Dobio sam od njih parce papira da napisem molbu u dve recenice,ocitali mi licnu kartu i kazu gotovo. :D

Sad cekamo...
Sony Xperia P

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Eto konacno i VIP da ubaci pristupacan telefon a uz to i prilicno dobar. Skoro da i nema vise razloga odluciti se za telefon tipa wildfire s ili slicno, VIP Droid II i one touch pruzaju isto za manje novca.

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Godinama sam na postpejdu u MTS. U sustini sam zadovoljan ali nekako mi deluje da druge mreze imaju bolje pogodnosti. Prosao je onaj period kada su se izbegavale mreze jer nemaju dovoljnu pokrivenost i tome slicno. Npr u Telenoru ti se 3 meseca razvlaci ne potroseno vreme razgovora, sms i MB dok je u MTS to samo 1 mesec. VIP ima smart paket pa se nesto u zadnje vreme razmisljam da se prbacim na VIP. Uvek imaju veliki izbor dobrih telefona mada nisam nesto uporedjivao isplatljivost jer trenutno ne planiram da menjam ali cu sigurno uzeti u nekoj buducnosti (verovatno Samsung Galaxy II) Interesantan mi je ovaj smart paket. Moje potrebe bi zadovoljio trenutno ovaj 550. E sada ako sam dobro razumeo. 10 min pricam, 10 poruka sam poslao i 10MB sam potrosio to je onda 10 smartova potrosenih tj ostaje mi jos 540? Kako ako ni opste ne trosim MB, sta onda?
Vidim da ima 1000min razgovora besplatnih u VIP. Da li to znaci da to vazi samo sa VIP pozivnim brojem? Ili ako je neko prebacio kompet broj na VIP vazi i onda? Bice pre samo ovo prvo jer ovo drugu u sustini neces ni znati da li je neko preneo ceo broj ili ne.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

shocky 1min je 1smart znači ovo tvoje što si napisao je 30 smratova a ne 10.i mb idu po kb tj 1 smart je 1mb sa time da zaokruživanje ide na 100kb do tog 1mb.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

A tako ide. U sustini dobara je ova zamisao ako vise pricas a manje koristis poruke. Mada opet dogodi se nekada da se spici veliki broj poruka a onda ostaje mnogo manje za razgovor. Razmislicu jos neko vreme.
Hvala.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

shocky, sve zavisi od tvojih potreba, ja daleko vise pricam, i meni su Smart paketi fenomenalni, ali nekome ko salje vise poruke, Smart se jako ne isplati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

"kod mreze?" Tel (niskobudzetni) je dobijen u vipu i naravno kodiran na tu mrezu, e sad da li ce mi oni dati taj kod ili jednistavno da ga dekodiram u nekom servisu? Tel je dobijen na poklon prilikom sklapanja postpejd ugovora i nije vezan ugovorom jedino sto je u garanciji jos nekih 10 meseci

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ako je dobijen kao poklon onda nista od kod-a i sl. Pravac servis.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

frace, a iz servisa pravac na trafiku po oglase! Jeftinije će ti biti da kupiš neki polovan sim free nego da ovaj dekodiraš!!! I imaćeš bolji telefon :P
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

bachika, razmisljao sam i o toj varijanti... Hteo sam da ga poklonim kad mi vec skuplja peasinu kuci ali izgleda da mi je jeftinije da iz tel dam i vip karticu :)
Da li je neko mozda dobio taj kod od VIPa nakon ugovorne obaveze? Znam da telenor otkljucava telefone kad istekne ugovorna obaveza

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

ja sam napraimer poslao nokiu c6 na servis kod vipa i vratili su ga sim free :)
inace dobio sam neku poruku od vipa da za 125din mesecno mogu da aktiviram nekih bonus 200 poruka mesecno...da li neko zna o cemu se radi?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Murinho to je vipov poklon korisnicima koji malo više šalju sms pa kao da izadju u susret sa manjom cenom poruka.ne dobija svako to.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

ali naprimer,dobio sam tu ponudu pre 2 nedelje...jel mogu ja to da aktiviram sledeci obracunski period?

Odgovori