Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Lepo. Sad kad bi mts dao nešto slično, bilo bi odlično! :)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Toliko toga možete sa još kredita

Posetite jedinstveni novogodišnji Moj Meni na broju *111# i spremite se za veliko praznično iznenađenje koje je Telenor priredio pripejd korisnicima! Nabavite novi Telenor pripejd paket ili dopunite kredit postojećeg pripejd broja u određenom iznosu i Telenor će vam pokloniti Telenor bonus dinare u vrednosti uplaćenog kredita! Minimalan iznos dopune koji treba da unesete da biste dobili bonus možete proveriti tako što ćete besplatno pozvati Moj meni *111# i izabrati opciju 1 - Moja ponuda. Novi pripejd korisnici neposredno po aktivaciji broja dobiće poklon u iznosu od 200 Telenor bonus dinara.

Napravite najbolji izbor uz pomoć jedinstvenog novogodišnjeg "Mog menija" i uživajte u opcijama koje su po vašem ukusu! Dovoljno je samo da pozovete *111# i praznična zabava može odmah da počne!
Taj novac možete da iskoristite za aktivaciju Telenor dodataka koji odgovaraju vašim potrebama, bilo da je reč o besplatnim razgovorima i minutima u Telenor mreži, povoljnim međunarodnim razgovorima, dodatnom SMS i MMS saobraćaju, udobnom surfovanju...

Iskoristite već sada specijalne pogodnosti koje pruža jedinstveni Telenorov novogodišnji Moj Meni, pričajte više i produbite veze sa svojim prijateljima tokom praznika, jer praznici tome i služe!

Moja ponuda
Pozovite odmah Moj Meni na broju *111# i odaberite opciju 1 - Moja ponuda. U okviru ove opcije videćete minimalnu vrednost dopune potrebne za dobijanje Telenor bonus dinara. Dopunite kredit u potrebnom iznosu i dobićete na poklon Telenor bonus dinare koje tokom narednih 7 dana možete da utrošite na Telenor dodatke koji najviše odgovaraju vašim potrebama.

10 puta više
Noćni razgovori
Vikend priča
Priča do ponoći
Međunarodni pozivi
SMS + MMS

Telenor bonus dinari mogu da se iskoriste u roku od 7 dana od dana aktivacije SIM kartice, odnosno dopune kredita. Preostalo stanje Telenor bonus dinara proverava se pozivanjem besplatnog koda *121*10#.

Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... s-kredita/

Novi modeli telefona:

HTC Desire HD
HTC HD7
BlackBerry 9800 Torch...

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -telefoni/
Poslednja izmena od evolution u Sre, 01. Dec 2010. 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

mezzano: mts vec par meseci ima slicnu opciju u postpaid tarifama - "postpaid extra"

http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

evolution napisao: Novi modeli telefona:

HTC Desire HD
HTC HD7
BlackBerry 9800 Torch...

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -telefoni/
Sve je to lepo i krasno, ali je to ipak samo izvlacenje dok ne bude neko (nadam se telenor) ponudio iPhone 4.... Barem sto se mene tice...
Poslednja izmena od markomarko u Sre, 01. Dec 2010. 12:45, izmenjeno 1 put ukupno.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

* Koliko znam MTS postpaid extra (tarifne dodatke) ima već od kad postoji MIX tarifa ili pre.
* Dobro je da se i Telenor pobrinuo i za prepaid, sada mi je jasno zašto 18.12. onoliko skaču ceneu prepaidu.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Pozdravljam obe promocije (i za prepaid i za postpaid), posebno mi odgovara ovo za postpaid jer je novina. (naravno, ovo da se minuti trose tek posle paketnih je krajnje ciganski, ali ocekivano - kako svi, tako i oni), no necu da zameram vise kad je ocigledno da je super stvar, pogotovo sto smo na ovo dugo cekali mi na postpaid-u. Nadam se da ce ga produziti i posle februara.
Ovo za prepaid mi se ne svidja jer je navlakusa... Obrni - okreni, moras dopunjavati minimum 200 din na 7 dana da bi uopste dobio "bonus dinare" koji su neophodni za uplatu neke od promocija... Mnogo je bolje bilo ono pricaj i kuckaj, odmah uplatis, i znas na cemu si. Ovde su uveli nepotrebnu zbrku.
Ono sto ja sada ne mogu da nadjem da *111# jeste provera stanja na "klik" promociji, negde im se to izgubilo...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

gaston, znam ja za postpaid extra, ali ovo sto nudi Telenor je povoljnije. Recimo, omiljeni broj na postpaidu, kod mtsa kosta 160 din, ali vazi tek kad se potroše minuti iz pretplate, dok kod Telenora se ne troše minuti iz pretplate, što je mnogo logičnije i povoljnije.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ovako ja svoju Telenor PREPAID karticu ne koristim a ponude su jako skupe. Daleko skuplje nego predhodne opcije sa menija 111.
Bonus ublazava cene. Ovo su verovatno najnize cene jer ne koristim karticu, aktivnim korisnicima je pretpostavljam skuplje.

* Moja ponuda, meni je uz dopunu od 200 dinara dobijam 200din 7 dana za telenor dodatke, prvo se trosi bonus.
* 10 puta vise, za 125din dobijam 1250 dinara za pozive, mms, sms u mrezi, traje 7 dana.
* SMS + MMS, za 125din 625 SMS ili MMS poruka nacionalni saobracaj 7 dana.
* Prica do ponoci, 30din dobija se 90min za razgovore u Telenor mrezi do ponoci tekuceg dana aktivacije.
* Medjunarodni razgovori
* Vikend prica

Zadnje dve opcije nisam nikako mogao da proverim jer mi 111 meni ne radi kako treba a povremeno posalju da ne mogu da mi prikazu zahtev jer u ovom trenutku ima previse zahteva.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Evo ja "oma" na postpejdu aktivirao "dodaj poruke"! :D

A sad me zanima,kako i gde se proverava stanje tih potrosenih i preostalih poruka? :)

I jos nesto,ovde vidim da pise da je akcija traje do 28. februara,a ja na sajtu to nigde nisam video!? :unsure:
Sony Xperia P

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

aleksaa, piše na sajtu, na delu gde su nabrojane sve nove promocije, odmah pri dnu strane :wink:

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Ponude su ok,bas mi je ovo trbalo samo me zanima da li ovi dodaci mogu da se aktiviraju i posle tog 28.02. Mene su zvali i nudili neke minute ako produzim ugovor pa sada da li dobijam te minute i plus taj bonus i na koliko se uopste vremena potpisuje. I mogu li se ovi dodaci koristiti npr 3 godine ili imaju vaznost samo tokom tog ugovora, Evolution pojasni malo

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mislim da moze i posle 28.02.. Praznicna ponuda da dobijes 5000 din za aktivaciju tih dodataka vazi do kraja februara.
Inace, nocni razgovori su ekstra stvar, prvo se oni trose, pa tek onda minuti iz pretplate!
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

jazz napisao:aleksaa, piše na sajtu, na delu gde su nabrojane sve nove promocije, odmah pri dnu strane :wink:
Nasao sam,ja sam gledao samo kod "dodaj poruke". :D
Lobachewsky napisao:Mislim da moze i posle 28.02.. Praznicna ponuda da dobijes 5000 din za aktivaciju tih dodataka vazi do kraja februara.
Tako je,tih 5000 dinara vazi do kraja februara,i da naravno tih 5000 dinara je uz POTPISAN ugovor. :D

Sto se mene tice,mogli su i ove "akcije" da daju 2,3 meseca za DZ,kao sto su uradili i sa internetom (KLIK). :lol:

I ljudi,oce li mi neko reci gde se proveravaju potrosene poruke iz ove akcije,znam da necu ni blizu sve potrositi,ali ipak volim da je sve tip top! :lol:
Sony Xperia P

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Servisi su jutros jedva radili, mislim na *121# i *111#. Popodne i večeras je situacija bolja. Pretpostavljam da je uzrok tome veliko interesovanje korisnika. Ako je to tačno, onda je Telenor zaradio velike pare.
Vidim da je na postpaidu došlo do promene načina tarifiranja omiljenog broja. Sada je pretplata 290 din. i mesec dana su razgovori besplatni, čak se ni uspostava poziva ne naplaćuje dodatno (kao što je slučaj kod mts-a). Zanima me da li će i ubuduće ostati takav način tarifiranja ili će se sve vratiti na staro posle 28. februara?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Telenor je ovaj put razvalio sve bez milosti. Nadam se da ce i Vip ponuditi nesto za postpaid, zdrave konkurencije radi. Cudo da vip jos uvek nije ponudio omiljen broj, za sve ove godine :roll:
Skarabudzio sam za 1460 din + PDV sve sto mi je ikada trebalo! Na Prenesi Plus 500 nalepio 'Nocne razgovore' (ovo zamenjuje fiksni definitivno), jos 1000 poruka, omiljen broj i inocall. 500MB naravno uracunato u pretplatu. Ovo za te pare samo u srbiji moze :D :D :D
Sada je pretplata 290 din. i mesec dana su razgovori besplatni, čak se ni uspostava poziva ne naplaćuje dodatno (kao što je slučaj kod mts-a).

Omiljen broj je u telenor stilu :) Platis fiksno i nema dodatnih i nepredvidivih troskova na uspostavu. Dok sam na mts-u jedno vreme koristio "najdrazi broj", platim 150 i na uspostavu jos 500 bukvalno.
Zanima me da li će i ubuduće ostati takav način tarifiranja ili će se sve vratiti na staro posle 28. februara?
Ovo su novi telenorovi tarifni dodaci koji ovog puta vaze za sve. Promocija do 28. feb. je bonus od 5000 dinara za aktivaciju dodataka, uz ugovor i kupovinu telefona.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Da mi objasnite nesto! :lol:

Znaci sad kad bi potpisao ugovor dobio bi 5000 dinara u tim njihovim bonusima?

Znaci npr. uzmem "dodaj poruke" to mu dodje 10 meseci x 190 dinara=1900, i uzmem "telenor klik" i to dodje 10 meseci x 290 dinara=2900,sto je ukupno 4800 dinara.

Da li to znaci da samo uz produzenje ugovora na jos 12 meseci,bi ja imao 10 meseci BESPLATNO svaki mesec imao 1000 poruka i 150MB??? :unsure:
Sony Xperia P

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Svaka cast za promocije,mislim da su "uboli" pravo u centar sa ovim promocijama.

Ono sto je mene licno iznenadilo su cene po kojima se prodaju novi telefoni u ponudi,prvenstveno to mislim za DHD i HD7...Kada sam video te cene zapitao sam se koliko ce komada doticnih modela prodati do na pr N.G.I tada naidjem na jedan post (vezan za DHD):
Pricajte vi sta hocete,rasprodat je danas kao alva.U knezu su prodali 15 komada :) i nema vise do utorka
Stvarno se pitam gde mi svi zajedno zivimo,sjedne strane se prica (i to je cinjenica),da ljudi jedna sastavljaju kraj sa krajem i onda procitas ovako nesto...Mislim sta reci. :|
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Fox, rano je za davanje nekog zakljucka koliko ce se prodati neki skup model odmah u startu.Steta sto kod nasih operatera nema nekakve top liste najprodavanijih modela mesecno ili kvartalno.Ranije sam dobijao email vesti i promocije iz telenora i tu je bilo top 10,uglavnom su vodili jeftiniji modeli kao Samsung E250 ili Nokia 6300 i sl.
Slika

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Ovaj tarifni dodatak "Dodaj poruke" na Prenesi paketima, da li se odmah trosi, a poruke iz paketa ostaju ili se prvo trose poruke iz paketa pa onda tarifni dodatak?

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

phantom_85 napisao:Ovaj tarifni dodatak "Dodaj poruke" na Prenesi paketima, da li se odmah trosi, a poruke iz paketa ostaju ili se prvo trose poruke iz paketa pa onda tarifni dodatak?
Korišćenjem Telenor dodatka „Dodaj poruke” ne trošite pripadajuće besplatne poruke iz odabranog tarifnog paketa. Nakon potrošenih besplatnih poruka iz tarifnog paketa trošićete poruke iz Telenor dodataka „Dodaj Poruke“
Sony Xperia P

Odgovori