p.s. Kako proveravate klik ?? Ja sam na postpaidu, i nikada nisam nasao gde to da proverim.. A zvao sam korisnicki servis i dobio sam informaciju, da kad potrosim 150 mb iz klik-a, da mi je net isto besplatan, ali sa slabijim protokom...
Prvo se trose poruke iz paketa, pa tek onda poruke iz dodatka. Kako i piseknjaz napisao: kod aktiviranog dodatka sa porukama da li ti se skidaju poruke iz paketa ili prvo ove iz dodatka. U uslovima koriscenja su napisali nebulozu koju ne shvatam
E ovakoknjaz napisao:aleksaa kod aktiviranog dodatka sa porukama da li ti se skidaju poruke iz paketa ili prvo ove iz dodatka.
Uglavnom, korisno je potrošiti ga na roaming što je po mom mišljenju najbolje rešenje, mada može i kada se prekorači preko računa ili eventualno za internet.Layne_Staley napisao:A taj bonus moze da se potrosi na sta ? ? Ne razumem ( glup sam, znam).
Proveri na:I koliko kostaju ovi telefoni kad ih uzmes uz paket ?
Za svaki preporučeni paket ide određeni bonus, na primer :Deksicom napisao:Da li taj bonus vazi za sve modele ili samo za one uz koje je i naznaceno.
Kucam *111# izaberem 4.Telenor Klik, zatim 3.Provera stanja i voila !Kako proveravate klik ?
Cek, odakle tebi to da moze na roming i net? Kod njih pise ovo:djolex napisao: Uglavnom, korisno je potrošiti ga na roaming što je po mom mišljenju najbolje rešenje, mada može i kada se prekorači preko računa ili eventualno za internet.
Drugim recima, tarifne dodatke.Telenor bonus dinare koji možete da utrošite na dodatne usluge koje odgovaraju vašim potrebama - besplatne razgovore u Telenor mreži, povoljne međunarodne razgovore, udobno surfovanje uz Telenor Klik...
djolex
Za svaki preporučeni paket ide određeni bonus, na primer :Deksicom napisao:Da li taj bonus vazi za sve modele ili samo za one uz koje je i naznaceno.