MTS novosti
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
Stigne mi poruka - račun za prethodni mesec 500 dinara umesto 250.
Zovem korisnički servis, kaže mi automat da se razgovor sa operaterom naplaćuje 10 dinara. Naravno, ne želeći da dam lopovima 10 dinara za takvu glupost, izaberem opciju 2 da se vratim nazad, a oni mi ipak naplate tih 10 dinara.
Moraću kad mi stigne račun da odem u poslovnicu ima tako da ih smaram za tih 10 dinara da im neće biti dobro.

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Danas, sam prvi put doziveo neprijatnost u mt:s-u!
Isao sam sa ocem, kako bi presao sa prepaid-a na postpaid uz 50% na pretplatu na 24 meseca uz mix750 tarifu, sve lepo, i dade im moj otac licnu kartu, i kaze ne moze, "Gospodine treba vam jos jedan vazeci dokument"!!!
Ja kazem, covece, zar licna karta nije, glavni dokument koji identifikuje jednu osobu, sta ce ti drugi, a on odgovara da je to politika mt:s-a od pre cetiri meseca, a nigde obavestenje nisu stavili!
U pitanju je, stara(ne digitalna nova, da ne bude zabune!) i potpuno ocuvana, vazeca licna karta koju izdaje Republika Srbija! Ko je bre ovde lud? I zvao sam korisnicki servis, i devojcicu sam smarao bar 8min, koliko sam cekao na uspostavu veze sa operaterom! Kazem joj, izvini sestro, ja sam cekao tebe vise od 8minuta, a sad ces ti morati mene minimalno isto toliko da slusas!

U pitanju je, stara(ne digitalna nova, da ne bude zabune!) i potpuno ocuvana, vazeca licna karta koju izdaje Republika Srbija! Ko je bre ovde lud? I zvao sam korisnicki servis, i devojcicu sam smarao bar 8min, koliko sam cekao na uspostavu veze sa operaterom! Kazem joj, izvini sestro, ja sam cekao tebe vise od 8minuta, a sad ces ti morati mene minimalno isto toliko da slusas!

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
To sto je neko napravio ogroman racun pa ga nije platio nije moj problem,postoji sud za takve stvari,e sada sto zivimo u banana drzavi pa oni ne mogu da naplate to je drugo...Kao kada bi na ulasku u prodavnicu pretresali svakog pa na izlasku opet,zato sto im neko krade robu...Isto je tako kada neko hoce njih da tuzi,pa ti se ne ispalti i ako si u pravu...Ako ti pandur na ulici trazi samo licnu kartu,bila ona stara ili nova ne vidim razlog da ti oni traze sve i svasta,cisto izivljavanje...
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
ne znam cemu tolika buka oko licnih karata. Oni kao pruzaoci neke usluge mogu da traze dokument koji oni odluce da je odgovarajuc kako bi se zastitili, na korisniku je da odluci da li ce im izaci u susret. U vipu i telenoru zato proveravaju kreditni biro (u vipu su mi trazili kreditnu ili debitnu karticu na uvid?!). Po meni je veci problem to sto u mts-u za svaku sitnicu traze fotokopiju licne karte...