MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

To je normalno da se desava. Strpi se jos malo i bice sve ok :). Tako je bilo i mom decku kada je prelazio sa pripejda na postpejd.
Nokia 6600 slide; Nokia E72

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Pomahnitali.Ocito je da te je covek slagao.Nikako ne mozes u istom danu preci na kt,vec na pre paid.Sada si na pri paidu i imas 200 dinara kredita.Pozvace te kad bude mogao prelazak nove pre paid kartice na kt.

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07

Post od pomahnitali »

Nije me slagao, pozvao me je kasnije i prešao sam u istom danu. :) Jedino što sam čekao 40tak minuta u redu u poslovnici na Bulevaru. :angry: Dobio sam i 200 besplatnih poruka i minuta, jel zna neko kako proveravam besplatne minute? Za poruke znam da je *103#

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

http://www.facebook.com/imateprijatelje ... 0129482765

Као и "Gb cpu" код Теленора.... :roll:
Слобода или смрт

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07

Post od pomahnitali »

Stigne mi poruka - račun za prethodni mesec 500 dinara umesto 250. :x Zovem korisnički servis, kaže mi automat da se razgovor sa operaterom naplaćuje 10 dinara. Naravno, ne želeći da dam lopovima 10 dinara za takvu glupost, izaberem opciju 2 da se vratim nazad, a oni mi ipak naplate tih 10 dinara. :x Moraću kad mi stigne račun da odem u poslovnicu ima tako da ih smaram za tih 10 dinara da im neće biti dobro.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Danas, sam prvi put doziveo neprijatnost u mt:s-u! :disgust: Isao sam sa ocem, kako bi presao sa prepaid-a na postpaid uz 50% na pretplatu na 24 meseca uz mix750 tarifu, sve lepo, i dade im moj otac licnu kartu, i kaze ne moze, "Gospodine treba vam jos jedan vazeci dokument"!!! :blinky: Ja kazem, covece, zar licna karta nije, glavni dokument koji identifikuje jednu osobu, sta ce ti drugi, a on odgovara da je to politika mt:s-a od pre cetiri meseca, a nigde obavestenje nisu stavili! :x :x :x
U pitanju je, stara(ne digitalna nova, da ne bude zabune!) i potpuno ocuvana, vazeca licna karta koju izdaje Republika Srbija! Ko je bre ovde lud? I zvao sam korisnicki servis, i devojcicu sam smarao bar 8min, koliko sam cekao na uspostavu veze sa operaterom! Kazem joj, izvini sestro, ja sam cekao tebe vise od 8minuta, a sad ces ti morati mene minimalno isto toliko da slusas! :P :P :P
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ensiferum, jeste. Tako rade. Ako nemas novu LK, onda ti treba jos jedan vazeci dokument sa slikom. Mislim da je tako i u Vipu i Telenoru, ali nisam siguran.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Koja budalastina,samo se iznerviram kad udjem u podforum Operateri. :o

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ma počeće da nam uzimaju i otiske prstiju, bris iz usta i mokraću... Možda i uzorak krvi i otiske zuba. Sve u cilju potvrđivanja identiteta. Kakvi moroni!!! :uhuh:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Gore nego kad te murija zaustavi, oni bar primaju stare l.k. (vaze do 2016 osim ako na l.k. ne pise nanji datum).

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Stara licna koliko ja znam vazi do 2015. godine, i kao takva je vazeci i osnovni dokument koji potvrdjuje identitet nekog lica! Sta su oni, veci katolici od pape?! :uhuh: :uhuh: :uhuh: Licemeri, ja sam potpisao ugovor sa starom pre 2 nedelje, i to ostecenom! :dry:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

2017 :uhuh:
Lična karta izdata pre dana početka primene novog zakona važi do roka navedenog u ličnoj karti, a najduže do 31. decembra 2016. godine (umesto 27. jula ove godine).

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Vraćene promocije za pripejd. :) PREPAIDmania i SMSmania.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ljudi zainteresovao sam se za ovu akciju 50 posto jefitnije 2 godine...pa me zanima da li oni mogu da me vrate na punu cenu kad se njima cefne?

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ne mogu. :)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Motoman, em plus, mozes promeniti tarifu, a popust od 50% ce ti i dalje ostati! Proverena informacija! :wink:

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 18:02

Post od Horejšio »

Mislim da je neprihvatanje vazece stare licne karte izdate od strane odgovarajuce drzavne institucije krivicno delo.
Trebalo bi neko da MTS prijavi inspekciji, pa da vidimo kako ce se provesti...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

oni imaju pravo da ti traze sta god se njima hoce, ako mene pitas, normalno je da se trazi jos jedan vazeci dokument, obzirom na broj prevara oko uzimanja telefona/prevelikih neplacenih racuna koje su do sada imali
::luv phonez::

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

To sto je neko napravio ogroman racun pa ga nije platio nije moj problem,postoji sud za takve stvari,e sada sto zivimo u banana drzavi pa oni ne mogu da naplate to je drugo...Kao kada bi na ulasku u prodavnicu pretresali svakog pa na izlasku opet,zato sto im neko krade robu...Isto je tako kada neko hoce njih da tuzi,pa ti se ne ispalti i ako si u pravu...Ako ti pandur na ulici trazi samo licnu kartu,bila ona stara ili nova ne vidim razlog da ti oni traze sve i svasta,cisto izivljavanje...

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

ne znam cemu tolika buka oko licnih karata. Oni kao pruzaoci neke usluge mogu da traze dokument koji oni odluce da je odgovarajuc kako bi se zastitili, na korisniku je da odluci da li ce im izaci u susret. U vipu i telenoru zato proveravaju kreditni biro (u vipu su mi trazili kreditnu ili debitnu karticu na uvid?!). Po meni je veci problem to sto u mts-u za svaku sitnicu traze fotokopiju licne karte...

Odgovori