MTS novosti
Pozdrav
paket na kom sam sad trenutno je Mix750.
Pošto je u MTS-u akcija 50% popusta dvoumim se koji paket da uzmem.
Mix750 ili MixNetM pitanje je sad?
Da napomenem da bih na mobilnom koristio navigaciju ponekad i možda malo surfa,
FB nemam.Koliko MB mesečno skidaju gore navedene stvari,da mi ne bude malo 600MB?
paket na kom sam sad trenutno je Mix750.
Pošto je u MTS-u akcija 50% popusta dvoumim se koji paket da uzmem.
Mix750 ili MixNetM pitanje je sad?
Da napomenem da bih na mobilnom koristio navigaciju ponekad i možda malo surfa,
FB nemam.Koliko MB mesečno skidaju gore navedene stvari,da mi ne bude malo 600MB?
To ti je sasvim dovoljno mb za ono sto si naveo.Ono sto ne potrosis preneces u iduci mesec,tako da ostane svega.Naravno ako znas da se kontrolises.Finansijski,mala je razlika i inace izmedju mix i mix net paket,ali ovi drugi daju vise,(za razliku o Telenora),tako da mislim u principu da ih je bolje koristiti.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Motoman, do kraja meseca si na starom paketu, a tek od sledeceg meseca prelazis na novi. Na kraju krajeva, mozes proveriti i *797# pa vidi sta ce ti pisati, kao sto rece VeNoM.
Nego, mene nesto buni, ja sam na mixnet-u od kad su se pojavili ali mi je ostalo i prenosi se iz meseca u mesec vise od 4GB koji su mi zaostali jos iz onog "gratisa" koji sam dobio kad sam potpisao ugovor proslog Septembra. Kako je to uopste moguce? Koliko meseci se prenose nepotroseni minuti, poruke i MB?
Nego, mene nesto buni, ja sam na mixnet-u od kad su se pojavili ali mi je ostalo i prenosi se iz meseca u mesec vise od 4GB koji su mi zaostali jos iz onog "gratisa" koji sam dobio kad sam potpisao ugovor proslog Septembra. Kako je to uopste moguce? Koliko meseci se prenose nepotroseni minuti, poruke i MB?
@Motoman
ako si na postpaid-u tj. samo si promenio paket, novi paket ce ti poceti vazi od 1. u sledecem mesecu i dobices pun saobracaj i platices punu pretplatu.
A ako si sa prepaid-a presao na postpaid, dobices pun saobracaj iz pretplate, a racun ce ti biti srazmeran broju dana koliko koristis (tako je bar mom drugu bilo prosli mesec)
@Azimuth
u mix i mix net paketima, nepotroseni saobracaj se prenosi samo jedan mesec. Znaci, od proslog neseca sto nepotrosis prenosis u ovaj, a ako ni onda ne potrosis ponistava se. S tim da se prvo trosi preneseni saobracaj
ako si na postpaid-u tj. samo si promenio paket, novi paket ce ti poceti vazi od 1. u sledecem mesecu i dobices pun saobracaj i platices punu pretplatu.
A ako si sa prepaid-a presao na postpaid, dobices pun saobracaj iz pretplate, a racun ce ti biti srazmeran broju dana koliko koristis (tako je bar mom drugu bilo prosli mesec)
@Azimuth
u mix i mix net paketima, nepotroseni saobracaj se prenosi samo jedan mesec. Znaci, od proslog neseca sto nepotrosis prenosis u ovaj, a ako ni onda ne potrosis ponistava se. S tim da se prvo trosi preneseni saobracaj
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Motoman, ukoliko si novi korisnik (npr. prelaziš sa prepaida na postpaid) i ugovor potpišeš do 10. u mesecu, imaces sve u fullu za izabranu tarifu, a ako od 10. do kraja meseca, imaćeš proporcionalan broj minuta,poruka, MB... broju dana do kraja meseca (npr. 20.og potpisuješ, znaci 1/3 ćeš imati na raspolaganju (30-20)/30)!
Naravno, imaćeš i umanjenu pretplatu, srazmerno broju dana koliko koristiš postpaid, evo, moj burazer je za bel50 platio 59din pretplate, jer je ugovor potpisao 25. u mesecu! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Juce sam navratio u mts poslovnicu u Novom Sadu i onak usput sam povecao tarifu na mix net l.Gospodja koja radi,a sa kojom sam inace sklopio ovaj ugovor,mi kaze da su i oni prezadovoljni akcijom 50%,da im je vratila puno korisnika i da ce iduce godine,citajte dobro...
svi su izgledi za tako nesto,jer kaze da ide jako dobro,omoguciti uz uzimanje tel.aparata 50% u prvoj godini.Ako tako bude,onda stvarno imamo prijatelja...Naravn,bez uzimanja aparata,ovako treba da ostane i dogodine...Hvala bogu.

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
PetarI, mislim da nije realno da stari korisnik dobije 50% popusta na pretplatu i tel aparat po povlascenoj ceni....tesko da bi se telekom pronasao u toj racunici.....ili ce nesto smisliti,npr da je u toj kombinaciji cena telefona 50% veca u odnosu na istu ali bez 50% nize cene pretplate(neka nokia c2 bi bila 1.5 din,umesto 1 din
)

D500&E71
A ko je rekao i popust i telefon?
Gospodja je samo nagovestila da bi zbog uspeha te akcije dogodine mogla da se prosiri,da uzmes telefon i da prvu,cak,godinu imas taj popust...U tom slucaju konkurencija bi trebalo ddooobbrrrrooo da se zamisli...U jednom od prethodnih postova sam isto tako preneo informaciju dobijenu od zaposlenog o tacnom datumu pocetka mnp-a.Nadam se da ce i ova informacija tako proci.

Ovo mozda i nije novost, neko je sigurno cuo, ali ja juce cuh prvi put. Bila sam juce u Nokiji u Uscu i saznala sam da mts sa njima ima ugovor o prodaji telefona uz produzenje pretplate. Uslovi su isti kao npr. u Hendiju s tom razlikom sto znate da kupujete original telefon. Pitala sam i sta ukoliko se u prvih 6 meseci (ko prati temu Zakon o zastiti potrosaca znace o cemu se radi) desi kvar koji je fabricki i za koji odgovara prodavac, rekl isu mi da odmah vrse zamenu telefona. Vi dobijate nov uredjaj a oni sa dobavljacem zavrsavaju pricu oko knjiznih umanjenja itd.
Znaci ako je neko spreman da kupi Nokiju uz produzenje ugovora na mts-u, neka ide u Nokiju u Uscu.
Mislim da se isplati.
Znaci ako je neko spreman da kupi Nokiju uz produzenje ugovora na mts-u, neka ide u Nokiju u Uscu.
Mislim da se isplati.
Nokia 6600 slide; Nokia E72