Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Prvi minut se zaokruzuje! Ako razgovaras 20sek naplacuje ti se minut, a ako razgovaras 90sek - minut ipo

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Razgovori korisnika Telenor prepaid paketa Poruke, Posle 4 i Olimpijski prepaid se tarifiraju prema broju utrosenih <b>minuta</b>, dok u paketu Prica, razgovori se tarifiraju po <b>sekundi nakon prvog minuta</b>... Zato se kredit topi :dry:

Vidovdanac-NS
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Apr 2008. 04:35

Post od Vidovdanac-NS »

hmmmmmm,ali ja nisam taj tarifni paket...barem ja mislim :D kako mogu da proverim koji koristim? :oops: :unsure:
NOKIA 6288

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Letnji roaming

U periodu od 1. juna do 30. septembra, svi Telenor prepaid i postpaid korisnike koji iz Promonte mreže pozivaju brojeve iz svih mreža u Srbiji ili Crnoj Gori, minut razgovora će koštati samo 9 dinara . Tarifni interval iznosi 60 sekundi.

Pozivi ka bilo kojoj drugoj destinaciji, ili pozivi koje korisnik ostvari u mrežama drugih operatora (T-mobile, m:tel) tarifiraće se po redovnim cenama za 1. roaming zonu.

Dolazni pozivi koje korisnik primi u mreži Promonte su besplatni, a fiksna nadoknada za uspostavljanje poziva iznosi 2,9 dinara i naplaćuje se i za dolazne i za odlazne pozive. Cena SMS-a poslatog iz Promonte mreže iznosi 9 dinara, dok GPRS saobraćaj, kao ni video pozivi nisu uključeni u promociju.

Sada sam pogledao za mt:s i m:tel. Jeftinije je...

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Kad sam u februaru pozvao broj 069 u Crnoj Gori morao sam da zovem sa +382 i pricao 1 min i 18 sekundi oni su mi naplatili 41,78 din bez pdv-a :o Ja mislim da i nema rominga izmedju mts-a i njihovih mreza u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, kad se setim koliko sam bio obradovan kupovinom Mobtela od strane Telenora, jer Mobtelov broj imam od 1998. godine a sad sam toliko razocaran, jer su takvi lopovi, pisao sam i po Telenorovom forumu, ma niko te ne sisa bre. Danas sam uzeo mts-ov broj na ugovor jer sam uz kartu za koncert grupe Police dobio vaucer u vrednosti od 10000 din, jedina je mana sto ne mozes da uzmes manji paket od Bel 200 ili Mix 1000, ali kad prodje 12 meseci koliko ta ugovorna obaveza traje mozes da smanjis na paket sa manjom pretplatom, dok za vreme ugovorne obaveze mozes samo da predjes na paket sa vecom pretplatom. Meni je Mix 1000 i vise nego sto mi treba ali od viska glava ne boli.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Pa da, kod mt:s-a nema PROMOCIJE nego non-stop nema rominga, a i pored toga jeftinije je. Dolazni pozivi su skroz besplatni ako se ne varam, nema ni nadoknade za uspostavu poziva.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

tačno tako

7din+pdv/min za postpaid a 8+pdv/min za prepaid. nema uspostave, računa se 60+1, a poruka za sve destinacije je 8din+pdv

nema kud jeftinije.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor unapredjuje ponudu tarifnih paketa:

Prenesi 1500: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3879&pn=1
Biznis Prenesi S, M, L i XL: http://www.telenor.rs/?section=business&page=5683.
Lica sa posebnim potrebama: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5671

Izmenjen model tarifiranja na broju (062, 063 i 069) 9863:

Tarifiranje poziva na broju 9863 je fiksno i to: ukoliko se poziva sa Telenor broja iz Telenor mreže, preslušavanje govornog automata je besplatno, dok se razgovor sa operaterom (inicira se odabirom tastera 0) naplaćuje 10 din po pozivu bez obzira na dužinu trajanja poziva, fiksno. Navedena cena je sa uračunatim PDV-om i važi i za prepaid i za postpaid sistem naplate.
Preko IVR sistema (koji je besplatan) na broju 9863 moguce je aktivirati Tarifne dodatke, administrirati Govornu postu i poslati podesavanja za GPRS i MMS usluge:
http://www.telenor.rs/?section=private&page=96

Novo tarifiranje razgovora sa Promonteom

Od 1. juna 2008. na snagu stupaju nove cene za pozive upućene ka korisnicima mreže Promonte u Crnoj Gori. Nova cena iznosi 12.00 dinara po minutu i važi i za post-paid i za pre-paid korisnike.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=1217

Kupovina post paid brojeva u okviru Telenor Internet prodavnice - eShop

Kupovina 062/063 (uskoro i 069) post paid brojeva (sa, i bez telefonskog aparata) omogucena je direktno iz Telenor eShop-a na adresi http://eshop.telenor.rs

Pozdrav. ;)
Poslednja izmena od evolution u Sub, 07. Jun 2008. 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

i ovo 12din/min ka promonteu su kopirali od mtsa, je mts ima prema mtelu 12din/min :roll:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Jos kada bi VIP imao neku exkluzivu pa imao nesto slicno sa VIPom u Hrvatskoj - to bi bio fenomenalan potez! 8)

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa ima. prema svim vip/mobilkom borojevima je cijena 20din/min (mobilkom austria (Austrija, +43664), Mobiltel (Bugarska), Vipnet (Hrvatska), mobilkom liechtenstein (Lihtenštajn), Si.mobil (Slovenija), Vip operator (Makedonija))

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Postanite partner Telenora

Bez obzira da li ste predstavnik visoko razvijene kompanije ili pojedinca, Vaša ideja može biti pokretač.
Tražimo nove i neobične ideje i otvoreni smo za razne modele partnerske saradnje. Ideje dolaze sa svih strana i zato je ovde mesto svakome:

1. Kompanijama koje već nude usluge komplementarne sa uslugama mobilne telefonije.
2. Poslovima koji se tek razvijaju ili onima sa dugom istorijom poslovanja.
3. Velikim organizacijama ili malim kompanijama.
4. Pojedincima sa idejama.

Detaljnije informacije i stranica za apliciranje Vase ideje nalazi se na: http://www.telenor.rs/?section=about&page=5651
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor nudi besplatan pristup Olimpijskim WAP stranicama

Od danas pa do kraja olimpijske 2008. godine korisnici Telenorovog Olimpijskog pripejd paketa mogu besplatno da pristupaju sadržajima na sportskoj stranici Telenorovog WAP portala. Na ovaj način Telenor, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, u svakom trenutku nudi pristup aktuelnim dnevnim i nedeljnim sportskim događajima, rezultatima utakmica uživo i sportskim vestima.

Korisnici ovog paketa imaće neograničen pristup stranama portala koje prate vesti sa Olimpijskih igara avgusta ove godine u Pekingu, Evropskog prvenstva u fudbalu, Lige šampiona i ostalih značajnih sportskih dešavanja do kraja godine.

Opsirnije: http://www.personalmag.co.yu/?p=2426
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Pozicioniranje i praćenje vozila

U saradnji sa pažljivo odabranim partnerima Telenor nudi uslugu pozicioniranja i praćenja vozila putem GPS sistema.

Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=business&page=5703
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

prekopirano od mts-a :roll:

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

Daddy Yankee, daj iskuliraj malo
mi smo kao svi neobavesteni pa ne znamo da je to mts pre uveo kao uslugu
kao da mts ne kopira na sve strane
nije uopste problem u kopiranju nego u tvojoj istrajnosti na nas sve na to podsecas
Remember, remember
The 5th of November

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

sve u cilju zaštite potrošača 8)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Daddy Yankee napisao:sve u cilju zaštite potrošača 8)
koje svugde ima makar i u tragovima a kod teleonra nema ni u tim tragovima :x

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Novo mesto i novo iskustvo za Telenorove korisnike

Interakcija, zadovoljstvo i zabava u kompletnoj Telenorovoj ponudi na jednom mestu u novoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici
18. jun 2008. – Digitalno nebo, interaktivni izlog, ekrani na dodir i sedišta od tehno gela samo su deo onoga što se može videti i isprobati u novoj, glavnoj Telenorovoj prodavnici, otvorenoj danas u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Slika

U prostoru koji po svojoj organizaciji, dizajnu i konceptu usluge pomera granice dosadašnjeg iskustva kupca, Telenor svojim korisnicima stavlja na raspolaganje visoku tehnologiju kako bi se što lakše i na zabavan način opredelili za uslugu i telefon po svojoj meri.

U prodavnici su upotrebljeni i materijali i rasveta kakvi do sada nisu korišćeni u našoj zemlji. „Objekat je zamišljen kao prostor okupljanja Telenorovih korisnika. Osnovna ideja bila je preplitanje dveju ravni, ravni tehnologije i prirode, koje su sjedinjene kako bi bile u funkciji ljudi. Bili smo vođeni idejom da prostor prodavnice u posetiocima treba da izazove kreativan, jednostavan i zanimljiv pristup sadržajima,“ kaže Maja Vidaković, arhitekta i koautorka dizajna prodavnice.

U novoj Telenorovoj prodavnici nalazi se i odvojena soba u vidu staklene kocke, gde korisnici mogu da se osame i u tišini obave kupovinu i potpišu ugovore. Svi mogu da se uključe i u interaktivnu slagalicu da bi složili sliku sa Telenorovih olimpijskih pripejd paketa.

Kao ekološki svesna kompanija, Telenor u ovoj prodavnici nema štampani promotivni materijal, već je omogućio svim kupcima da preko ekrana na dodir odaberu uputstvo o usluzi ili telefonu koji ih zanimaju, i samo odabrane delove odštampaju. Takođe, u ovoj prodavnici korisnicima je na raspolaganju i brzi, Telenor Internet.

„Naša je ideja bila da u ovom prostoru omogućimo da se se interaktivnom komunikacijom korisnik edukuje, zabavi i isproba sve što ga zanima. U poslednjih godinu dana Telenor je otvorio više od 40 prodavnica širom Srbije zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine. Ovom u Knez Mihailovoj ulici napravljen je još jedan korak bliže kakorisnicima, jer ona predstavlja krunu razvoja ovakvog koncepta i nadamo se da će postati mesto u koje će Beograđani rado svraćati,“ kažu u Telenoru.

Svečano otvaranje prodavnice, u subotu 21. juna, biće obeleženo i nastupom grupe „Spectacle de la Lune“ sa balerinom koja će svoju gimnastičku tačku izvesti viseći sa velikog balona nad ulicom. Predstava će trajati od 19 do 22 časa.
Kompletan projekat Telenorove prodavnice izveli su Maja Vidaković, Marko Basarovski, arhitekta, i Mihajlo Jurić, industrijski dizajner.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=5728
iPhone 6 Plus

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Veoma zanimljivo, moram da skoknem da vidim i to cudo... 8)
Mogli bi nasi operateri da se vise pozabave svojim prodajnim mestima, interakcija je cudo! :roll:

*Vip je prvi malo vise posvetio paznje tim stvarima...

Odgovori