Telenor kupio Mobi63

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

Jorgovan, svaka cast na trudu!
Sad tek dolazi na red nesto mnogo opasnije sto se desavalo ovde u Srbiji nekim ljudima.
Naime,nekim ljudima je iz cista mira riknjavala kartica i to cak u sred razgovora ili sa ugasenim telefonom!
Svaki pokusaj zalbe bio je bez uspeha i sa odgovorom po principu "platite dobicete novu karticu".
Mojoj prijateljici se bas to desilo ovih dana.Dobila je poruku da ugasi pa upali telefon i kada je to uradila na ekranu je cekala poruka "NO SIM".Naravno reklamacija je blia..... :(
Pri tom su joj napricali jedno 2-3000 gluposti:softver vase V3 je iz Italije i sl. :lol: :lol:
Inace telefon je regularno kupljen u radnji u Italiji ,nije nikada flesovan,nije bio zakljucan na mrezu ili nesto slicno.
Dakle sta je pravni lek za takve?
Ona je nasla resenje.
Otisla je i uzela 065 karticu i to sa brojem koji je imala ranije na 63 samo je promenjen prefix u 065.
Srbija u Evropu sa Telenorom :P :P :P
Ma bre svi su isti :shock:
N70 v 5.0609.2.0.1

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mdenic85, dobio sam novu karticu kada sam presao na post paid ... onaj plavi propeler se nalazi na onom delu kartice koji ne ide u telefon .... a na samom simu, kao sto rekoh, pise samo 063 ...

Jorgovan, eto, meni jos ne pise Telenor, vec Mobtel, a kartica je nova ... 8)

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Mene samo zanima kad ce doci u nasu zemlju jos koji operater, dosta smo mi patili zbog njih....sad malo da se poveca broj operatera a ne korisnika i videcete kako padaju cene razgovora..... 8)
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja se nadam da će biti tako ali nadi nikada kraja. mislim da i kada dodje treći da će ista stvar da bude jer će se medjusobno dogovarati kako će drati ovaj jadan narod
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

VeNoM, i to sve dok je Telekom drzavni .... :dry:

p.s. da li je signal oslabio ili sta, ali meni baterija u poslednje vreme krace traje (a fon sam koristio manje nego inace) ..... ne uliva mi ovaj Telenor poverenje... :uhuh:

poz...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Signal ti oslabio? :| Do sada nisam imao nikakvih problema sa Telenorom,primetio sam samo poboljshanja,dodushe mala al opet i to je neki korak napred...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dexter, varirao je ....... trenutno je na max ali baterija kratko traje .... a i drugar koji zivi na NBG mi se zali na signal...

poz...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

b_udder, a sta bi oni imali od toga da nam oslabe signal? Mislim da tu ne mogu nikakvu novcanu korist da uhvate. A ja bi se zbilja oduzeo od srece kad bi mi baterija izdrzala vise od 2 dana :D
5130+Koss the plug....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

b_udder, mozda nisi primetio da si pocheo cheshce da gnjavish i drndash telefon.... :P

Ja sam primetio zadnjih dana da je domet varirao malo ali ne u centru vec u Batajnici i tako to...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Masterokrata, ne radi se o koristi vec o tome koliko ih nije briga da ulazu u opremu (tako mi se cini - nadam se da gresim) ...

Dexter, bas suprotno ...... poslednjih par dana nesto ni ne drndam fon... ali ko zna sta je u pitanju ..... videcu kako ce se ponasati ...

pozdrav...

p.s. je l se to Bogoljub vraca? .... mozda "otkupi" Mobtel? ;) :D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da nisi prebacio mozda na Dual mode,pa te to mozda malo zeza m?

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Telenor uvodi novi pripejd program i novi kanal prodaje: Telenor xpress
Beograd, 30. oktobar 2006.

Počev od danas, Telenor d.o.o. ponudiće novi pripejd program građanima Srbije, kao i novi kanal prodaje pod nazivom Telenor xpress.

Pripejd brojevi Telenora biće dostupni po specijalnim cenama. Za kupce koji odaberu skuplje pakete, u cenu će biti uključeno i dodatno vreme telefoniranja. Po ceni pripejd broja u iznosu od 1000 dinara, pripejd korisnici Telenora imaće jednistvenu priliku da dobiju 1500 dinara kredita i 100 besplatnih poruka. Kod paketa od 500 dinara za novi broj, koji uključuje i SIM karticu, korisnici će dobiti 750 dinara kredita i 50 besplatnih poruka, dok paket od 200 dinara podrazumeva 20 besplatnih poruka.

Specijalna pripejd ponuda biće dostupna putem jedinstvenog direktnog prodajnog kanala širom Srbije, pod nazivom Telenor xpress. Telenor stiže do svojih korisnika, a ne obrnuto. 25 prodajnih xpress timova sa specijalno dizajniranim štandovima putovaće kroz zemlju i posetiti mnoge gradove u Srbiji.

“Uz novu ponudu i novi prodajni kanal, Telenor nudi dodatni kvalitet i inovativno iskustvo kupovine u neposrednom okruženju korisnika. Mi smo tu da pomognemo svojim korsnicima, a naš cilj je da uz Telenor xpress kupovinu naših usluga učinimo jednostavnijom”, kaže Dejvid Menegelo, izvršni direktor marketinga Telenora.

“Želimo da stignemo da građana Srbije nudeći dodatni kvalitet i inovativne ideje. Telenor uvek donosi nove prilike i veliki izbor mogućnosti. Srećni smo što će srpsko tržište uskoro osetiti prednosti Telenorovog novog i svežeg pristupa tržištu,” dodao je Dejvid Menegelo, uz poruku korisnicima: ”Budite spremni za još puno inovativnih ideja.”

Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatera sa više od 100 miliona korisnika širom sveta. Ova kompanija izgradila je snažnu reputaciju operatera koji razvija najnovije tehnologije u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od ukupno 1,513 milijardi evra 31. jula, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra ove godine.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

dusanN70, već je Gargamel4 postavio istu temu ovde...

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

e ali e ljudi...ISTI SU...sve rade kao jedan. juche sam u blicu na dve strane video reklamu za taj "telenor xpress" samo shto je pisalo "mt:s xpress" ista usluga. nemam sad vremena (a mislim i da ne bih nashao na blicu ali pogledajte u danashnjim novinama...sigurno tje biti
veseli p0z
@pu

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

reklame samo niču i nude neke aparate itd...ali ono mi se svidelo kao 50-ti kupac dobije jednu stvar 100-ti drugu a 1000-ti valjda godinu dana besplatna preplata
a pitam se zašto 50, 100 i 1000ti su uvek neki iz njihovog dela???! :roll: :roll:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

'ma da kao da tje morati da ti dokazuju kako su dali nekom peri mojkovitju iz chekrchitja kod mojmilova dzbe godinu dana....koga lazu bree?
veseli p0z
@pu

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

danas ubacim karticu u n-gage i pise mi telenor,vratim u motorolu i opet pise mobtel :(
da nije problem do telefona?ili je nesto drugo u pitanju....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Telenor:
Poshtovani korisniche, na rachunu trenutno imate manje od 50 dinara . Tu smo da Vas podsetimo. Vash Telenor

Hehe,uveli i ovo sada,koja fora... :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Zanima me,ako okrenem npr. jedan broj 063 pa ga onda stavim na cekanje pa okrenem drugi broj 063 kako se to naplacuje?Da li se naplacuje i poziv onog dok je na cekanju i drugog broja ili samo drigog broja? :unsure:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Da bre! Sada upozoravaju kada imate manje od 50 dinara na racunu! Tako je i u CG, na ProMonte, kada imate manje od 1 evra, stignem vam slicna poruka.

Odgovori