Yettel novosti
- Sauriann
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
- :: HTC One
Nije što ga koristim ali ispostavi se da je bolja solucija. Zašto? Zato što HD ne dosi ništa toliko bolje što bi opravdalo razliku u ceni. Kamera mu je po meni ispod proseka (kao i običnom desire), baterija mu još slabije drži, nema ništa noviji os (sve je već portovano na običan desire)...Pri tome svako ko prelazi sa običnog na hd će ostetiti nedostatak tastera i povećane dimenzije. HD2 sam prodao posle dva meseca jer je baš glomazan...Ja sam užasno bio zagrejan da kupim HD čim se pojavio ali sam ipak odlučio da preskočim ovaj model i sačekam sledeći koji će imati 2.3 android (ili 3.0 šta znam) i ako bog da bolju kameru...
- Sauriann
- Redovni učesnik
portal i call centar za zamenu paketa su skinuli izgleda zbog novog zakona...kao navodno preko telefona mogu da te navedu da promeniš na sebi nepovoljan paket (a njima povoljan) pa je potrebno da o istom možeš da pročitaš i da potpišeš da to želiš. Tako sam nešto pročitao na es forumima. e sad naravno ne mora da znači da taj što zove da menja paket preko telefona ispred sebe ima internet i njihov sajt pa je moguće da u suštini ne razume baš 100 posto koje su njegove cene i obaveze po novom paketu...
- Sauriann
- Redovni učesnik
to jeste ali je u suštini se teži nekim izgleda evropskim zakonima gde će sve biti tvoje i pravilno zavedeno. znači ako živiš tu i tu moraš biti tu prijavljen, broj ako koristiš mora biti tvoj, auto možeš da registruješ jedino ako je tvoj i tako dalje... Kad kažem moram misli bilo bi bolje da npr. broj bude tvoj jer ćeš se onda lakše ulopiti u ceo sitem...Ako nećeš da se uklapaš
nije ti niko kriv, može i to ali ćeš onda morati da vučeš kevu u shop da bi promenio paket ili kupio telefon...e daleko smo mi od Evrope a hoćemo da živimo po nijovim zakonima...

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ja sam juce bio do poslovnice da promenim paket,ali ipak nisam,tj sacekacu pocetak meseca.Problem je ispao u ovome,posto sam na paketu prenesi 2gb i hteo sam da predjem na prenesi 950,ali potrosio sam sve minute,prema svima tj. svih 600min i sad trosim one u mrezi,ali kad bih presao sad na drugi paket,oni bi mi naplatili minute koje sam vec potrosio,a nisam smeo,jer kompjuter racuna za svaki dan,pa sam tako ja prebacio nekih 120 min i to bih morao da platim nekih 1200din,sto nisam hteo...e sad da sam to radio od kuce preko portala,verovatno bih zanemario i puko 1200din,tako da je veliko cimanje nema sta,ali.. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Istu ovu proveru su mogli da ti urade i preko telefona (sto su i radili), i da zavrsis posao tako. A paket sam u engleskoj menjao preko telefona pre nedelju dana, tako da nisu u pitanju nikakvi EU zakoni i norme, nego iskljucivo nase domace, srpske, idiotarije!!!!!Andrijano napisao:ali kad bih presao sad na drugi paket,oni bi mi naplatili minute koje sam vec potrosio,a nisam smeo... ....tako da je veliko cimanje nema sta,ali..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Potpisujem. Radi se o tome da svaki dan smisljaju nove nebuloze. Ja sam se pre nekoliko dana uverio da je ljudska glupost, barem ovde u Srbiji zaista beskonacna: otisao u Postu da platim racune, i ukupna svotica je bila oko 17000 din. Retko kad nosim cash sa sobom, pogotovu toliki (imam max 2-3 soma kod sebe), i vecinu stvari placam plastikom. I ja dam karticu, riba sredi SKORO sve, i vrati mi racun za struju (2500 din), i kaze to cete morati na drugi salter. Ja kao zasto? Znate, od pre nekoliko dana preko jedne kartice na jednom salteru mozemo da provucemo samo 15000 din... Ja je gledam, i pitam je da li je ovo skrivena kamera? Ona pocela da se smeje, pa mi je sredila i naplatila sve, ali na drugom salteru... Pa zar je ova drzava postala gadljiva i na pare? Kao cash nije frka, ali plastika... e to je vec zajebano.... Ne sme sve da se prima... Mislim DAAAJJJJ!!!!markomarko napisao: nisu u pitanju nikakvi EU zakoni i norme, nego iskljucivo nase domace, srpske, idiotarije!!!!!
Tako da i ovo sto je do sada bilo receno - gluposti svoje vrste, a nasi vajni operateri se takmice ko ce vecu budalastinu da napravi, i zagorca vise zivot svojim korisnicima.
Niko da snizi cene, ili napravi dobar ujednacen paket... Napravite jedan paket za sve, sa dosta minuta, dosta poruka, dovoljno neta, i po prihvatljivoj ceni. Garantujem da ce svi korisnici preci tamo.
Evo primer - 500 min, 500 SMS/MMS, 500 MB net - 1500 din.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, vezano za placanja platnom karticom u posti (znam da je off, pa nek se i izbrise), da li si znao da pored postanske provizije placas i proviziju svojoj banci jer se ta uplata racuna kao podizanje novca sa tudjeg bankomata. nisam imao pojma dok nisam malo bolje pogledao i prostudirao svoj online racun i video da mi na svaku transakciju u posti skidaju po 90 din. odlepio sam!!!
sto se tice promene paketa, nadam se da je ovo samo neka pocetna predostroznost i da ce telenor vratiti stari ili jos neki bolji nacin da se sve odradi jer su po tome bili poznati.
a sto se paketa tice, zaista je vreme za neke nove, ujednacene, mislim da je zatisje pred buru i da se ceka mnp u aprilu/maju i da ce nas tada zasuti ponudama. meni taman tada istice ugovorna obaveza tako da ili da me caste nkim dodacima da produzim ugovor ili da uletim u neki fin novi paket
sto se tice promene paketa, nadam se da je ovo samo neka pocetna predostroznost i da ce telenor vratiti stari ili jos neki bolji nacin da se sve odradi jer su po tome bili poznati.
a sto se paketa tice, zaista je vreme za neke nove, ujednacene, mislim da je zatisje pred buru i da se ceka mnp u aprilu/maju i da ce nas tada zasuti ponudama. meni taman tada istice ugovorna obaveza tako da ili da me caste nkim dodacima da produzim ugovor ili da uletim u neki fin novi paket

::luv phonez::
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slazem se, samo mi je i to malo puno, jeste da 250 din nije velika cifra, ali radi se o tome da je ovo ipak neka psiholoska magicna barijera, koju ne zelim da predjem. Drugo, meni je licno 600 svega previse, moja neka suma je do 400 , ali bi to bilo sjajno za 1000 din. Joj puste zelje, i previse mastanja...
Aj da ja ne filozofiram preterano
Aj da ja ne filozofiram preterano
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Sve lepo pise na telenorovom sajtu:
stari prenesi paketi:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... i/Prenesi/
novi prenesi paketi:
prenesi plus:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... nesi-plus/
Koji su bolji? Zavisi sta tebi treba! Ako koristis internet onda prenesi plus, ako vise zoves onda prenesi,ako vise saljes poruke onda prenesi plus...
stari prenesi paketi:
novi prenesi paketi:
prenesi plus:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... nesi-plus/
Koji su bolji? Zavisi sta tebi treba! Ako koristis internet onda prenesi plus, ako vise zoves onda prenesi,ako vise saljes poruke onda prenesi plus...
ex ivan87
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Pre 10-ak dana sam, na jedan 063 pripejd broj ubacio 300 din, da bih aktivirao "Telenor Klik". Aktivirao sam uslugu, i posle aktivacije, proverim kredit, i vidim da imam 330 din, tj. nista nije skinuto, a "Klik" aktiviran.Jel to mozda ona fora da se dobija toliko "telenor poena" ili kako se vec zovu, koliko se ubaci kredita? A tim poenima se aktiviraju usluge, tipa, "Nocni razgovori" "Poruke" itd. I jel to vazi za svaku dopunu, ili ima neko ogranicenje?