A1 novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: VIP novosti
outsider_hr, jeste a vi imate Tomato, i Tele2 koji nude Flat tarife. Neograniceno minuta, poruka i neta. Sta ce ti vise? I da, jos imate legalno da kupite iPhone... To nisu svetlosne godine, to je druga galaksija... 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
E da su nasi tako zaostali pa da daju flat tarife, a ne da uvode sofisticirane tehnologije za smart tarifiranje i prenosenje minuta u naredna tri meseca.outsider_hr napisao: Zato vi imate smartove kojih u Hr. nema a meni bas ti smartovi izgledaju svjetlosnu godinu ispred nase![]()

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Ajd kad ste me vec napali, priznat cu bolji smo!
Samo sam htio reci da nekima ne treba za 20€ flat razgovori i sms (internet je samo 500Mb ili 1Gb) vec bi da plate manje i da se definiraju paket kako im odgovara, danas vise interneta, a sutra vise razgovora sto je super kod smartova.

Samo sam htio reci da nekima ne treba za 20€ flat razgovori i sms (internet je samo 500Mb ili 1Gb) vec bi da plate manje i da se definiraju paket kako im odgovara, danas vise interneta, a sutra vise razgovora sto je super kod smartova.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
outsider_hr, e to jesi u pravu, ali pazi sad ovo - 1100 smartova je 1490 din, sto je oko 12 €, a 2200 smartova je 2990din sto je oko 24€. Pa nije li bolje onda dati 20€ i ne razmisljati uopste? Osim ako ti treba do 150 minuta i poruka mesecno...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Htio bih samo dodati da ovom krizom je vecini ljudi previse placati 20€ za mobilni, pa je vece trziste za tarife sa nizim cijenama. Meni se cini bolja ponuda u prepaidu (na Hr. trzistu) gdje se takodjer vodi bitka i trenutno se za 7,5€ moze dobiti 1000 min/sms/mb ali uz uspostavu poziva 0,04€ (i bez ostalih dodatnih troskova).
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
outsider_hr, jako davno sam jos napisao - svakom prema potrebama i mogucnostima. Ovo sto si ti naveo je prakticno 200 poziva, i da svaki traje 5 min. To je prilicno pristojno, osim za ljude koji imaju puno kratkih poziva. Njima se jedino ne isplati. A ta naknada za uspostavu veze je klasicna otimacina i bezobrazluk!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Jos da povnes da koristis zareze i tacke pa da te neko razume, ne secam se da sam sa ovolikom mukom citao neciji post pa i tvoj... Ti si zaista NEPISMEN!!!
A uzto si i verovatno logoroican, jer ti misli nadiru po tvom pisaniju, i ti to sve pretocis u jedan tekst bez imalo smisla!
A uzto si i verovatno logoroican, jer ti misli nadiru po tvom pisaniju, i ti to sve pretocis u jedan tekst bez imalo smisla!
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
miodrage, upravo to sam i ja pomislio dok sam citao post. totalno zbunjujuce 

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Nepismenijeg člana na ovom forumu ne videh skoro.
I posle četiri čitanja ja i dalje ne znam o čemu piše.
Odustao sam.
I posle četiri čitanja ja i dalje ne znam o čemu piše.
Odustao sam.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
sta znam,meni je vas izbor telefona mnogo boljioutsider_hr napisao:@skar
Zato vi imate smartove kojih u Hr. nema a meni bas ti smartovi izgledaju svjetlosnu godinu ispred nase![]()
Ili je mozda samo u pitanju "komsijina je trava uvijek zelenija..."
imate sve os u ponudi dok se kod nas samo gura android,android i samo android...
sto se tice posta gore,od bonbona pa na dalje ja nista skontao nisam..
Poslednja izmena od skar u Ned, 24. Jun 2012. 13:33, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zlo und naopako... Ovo su neke sifrovane poruke? XD
Lakse bih procitao da je napisaTo binarnim sistemom.
Lakse bih procitao da je napisaTo binarnim sistemom.

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: VIP novosti
Eh da su ga nemci imali '42 gde bi im bio ende
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Jaoo majko,ovo je "sta je pisac hteo reci"...,sto kazete pokusavao sam da provalim sta je hteo da kaze,samo sam shvatio da se nalazi na moru, i nista vise.. Ma sigurno je bio pijan,kada je kucao.. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
acamatic, na moru u Hrvatskoj, to je izgleda izvesno.
Ne verujem u uticaj alkohola, pre je sunčanica u pitanju...

Ne verujem u uticaj alkohola, pre je sunčanica u pitanju...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
ja sam ga skroz razumeo, ako odem do hr ovog leta znam sta da koristim... jedino je mogao reci nesto i o megabajtima :p
::luv phonez::
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/ ... 250.1.r.mp ovo i nemoze da se razume kod nas jer su previse bezobrazni da bi razumeli potrebu korisnika
miudrage mislim da ces razumeti i nije problem u mom kucanju sa plaze nego sto postoji jedna opsta tragedija operatera u zemlji srbijici bez mora
miudrage mislim da ces razumeti i nije problem u mom kucanju sa plaze nego sto postoji jedna opsta tragedija operatera u zemlji srbijici bez mora
Pa konačno da i oni imaju normalne tarife. KOliko su oni želeli da na vip hr imaju tarife kao i mi.
Možda se ovo dogodi i kod nas, ovo je u evropi sve već viđeno tako da naši prepisuju.

Možda se ovo dogodi i kod nas, ovo je u evropi sve već viđeno tako da naši prepisuju.
Pa neka prepisu vec vise
,koliko sam ja dobro video za 2300 dinara,neograniceni minuti,neograniceni sms i 500MB...Znao sam da su napredniji,ali bas toliko...