Dread Lord napisao:Hvala vam. Koliko vama traje 1.5gb interneta?
Dok ih ne potrosimo Salu na stranu, ne kontam bas sta si hteo da pitas. Mozes da skines neki torent i ode 1,5gb ocas posla, a sa druge strane mozes da to razvuces kao slinu na mesec dana bez problema. Sve zavisi od tvojih potreba i navika.
Ja ne razvlacim ali prosto ne koristim net na telefonu za skidanje filmova, serija, spotova i sl. pa ne uspevam da potrosim ovih ni ovih 600mb sto dobijam svakog meseca, a kamoli jos onaj zaostatak od pre 4gb... Nikada ne gasim data saobracaj
Nisam nikada merio, koliko okvirno moze otici na sinhronizaciju gmail-a, vremenske prognoze i update nekih aplikacija, malo fb-a po neka stranica ovako da se otvori, malo citanja novina i po neka apikacija sa marketa da se skine. Zna neko?
Sutra bi trebao da mi stigne dugo ocekivani sivi model E72 i u njemu planiram da ubacim neki pri peid broj. Pa bih zamolio korisnike mts-a za neki predlog za neki povoljniji pri peid paket.
mp3mp3, najvise bi mi trebalo sms poruka i poneki mb. za slanje meilova i sad sam gledao tarifne pakete na mts-u i nesto mi nezapadose za oko.
Cinimise da telenor ima bolje ponude i kroz moj meni mogu se dokupiti odredjene stvari po povoljnijim cenama. Za oko 50 din. 50 poruka.
uzmi kontrolu troskova. ne znam dal ti to odgovara zbog racuna, al poruke su 0,78 din sto je dzaba! imas 100mb. vikendom pozivi 0,78 para prema mts mrezi. radnim danima od 22 do 8h poziv 0,78 din takodje prema mts.
BelSMS uz 50% popusta + tarifni dodatak 50MB i sve to za 289din mesecno... Mozda jeste postpaid, a ti si zeleo prepaid ali meni to zvuci povoljno za ono sto ti treba.. 1000SMS i 50MB mesecno...
Potrebna mi je pomoc nekog iskusnog:
Naime, sklopio sam ugovor u mts-u u julu ove godine za kontolu troskova 500 sa 50% popusta na pretplatu.
Mislio sam da predjem na vecu tarifu tipa mixnet L i da zadrzim tih 50% popusta i placam 900 i kusur dinara za paket na kome necu stedeti. A ove ideje razlog je da ne nosim dva tel, posto vec imam postpaid u telenoru pa sam mislio da raskinem ugovor i nosim samo jedan tel.
Zvao sam 789 centar u mts-u i devojka mi kaze sledece:
Da moze se to uraditi jer ugovorna obaveza nije vezana za tarifu.
Poprilicno sam skeptican po tom pitanju (ipak je to mts) pa me interesuje da li je neko nesto slicno uradio i kakava su mu iskustva bila?
Hvala
I ja sam pitao jednom u poslovnici, da li ce 50% popusta ostati, ako promenim tarifu, i dobio odgovor da ce popust ostati. Lepo odi do poslovnice, zatrazi promenu tarife, i na licu mesta ces se uveriti, ali mislim da je 90% tako kako ti je rekla ta iz KS.
Pa i ne mora da se posebno raspituje, dovoljno je da proveri sta pise u ugovoru koji je nedavno svojerucno potpisao. Kapiram da Ugovori zato i sluze.
Ako tarifu menja u Mts poslovnici, moze za svaki slucaj da proveri i pita ih pre nego sto zatrazi promenu tarife, kad je vec tamo.
Gotovo sam siguran da tarifu moze da menja, na onu koja isto kosta ili vise.
darkooni,moze se uvek precina na vecu tarifu u odnosu na onu uz koju je ugovor potpisan,uslovi ce ostati isti,odnosno u tvom slucaju pretplata ce i dalje biti umanjena za 50%.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.