MTS novosti
Treba mi jedna informacija za drugaricu... Ona je potpisala ugovor na neki od mix net paketa sa 50% popusta na pretplatu, pre par meseci. Znaci ugovorom je vezana 12/24 meseca. Sad bi htela da predje na kontrolu troskova. Naravno, presla bi na paket sa vecom pretplatom...
Da li je to moguce? Ili jos bolje da li je neko to vec puradio?
Pokusala je preko govornog automata, ali joj uvek kazu da servis nije trenutno u upotrebi i da pokusa kasnije. A posle par dana opet ista prica...
Da li je to moguce? Ili jos bolje da li je neko to vec puradio?
Pokusala je preko govornog automata, ali joj uvek kazu da servis nije trenutno u upotrebi i da pokusa kasnije. A posle par dana opet ista prica...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Jel to telekom nesto casti
? Obicno svoj racun (u stampanoj formi) dobijem oko 6-7-8 u mesecu, a poruku dan-dva pre toga. Moja keva koja je takodje mt:s postpaid korisnik takodje dobija istog dana racun i poruku kao i ja. Ovog meseca smo dobili istog dana poruke, ali meni jos uvek nije stigao papirni racun. Danas sam proverio stare racune preko *797# i zbunio sam se kada sam video da mi za prethodni mesec stoji: "Vas racun za Novembar je izmiren i iznosio je xyz din, ...", gde je xyz=xyz iz SMS poruke koju su mi poslali prosle nedelje.
E sad, ja sam siguran da racu nisam jos uvek platio (i da ga niko nije platio za mene).
Jedina promena je sto sam pocetkom meseca sklopio novi ugovor na 12 meseci sa 50% popusta.

E sad, ja sam siguran da racu nisam jos uvek platio (i da ga niko nije platio za mene).
Jedina promena je sto sam pocetkom meseca sklopio novi ugovor na 12 meseci sa 50% popusta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
potraga, nema avansa. Sve racune placam preko e-bankinga tacno u paru i nikada ne uplacujem vise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
VeNoM, pa i nisam tako "lucky". Sklopio sam novi ugovor na 12 meseci uz 50% popusta samo par dana pre nego sto su uz to poceli da daju i prepaid paket + jeftini mobilni telefon.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
tomas.hokenberi e pa ti im se žali.ili pak odličili da se iskupe sa jedno 6 neplaćenih računa i tome slično.mislim da je za sada najbolji mts mixnet paket od svih operatera i njihovih ponuda za potrošače kao što smo mi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
tomas.hokenberi, verovatno su se "zabrojali". Desava se to kod njih.
Meni je tako jedan lik, u toku ugovorne obaveze (doduse, samo mesec dana pre isteka) iz korisnickog servisa omogucio da predjem na nizi paket. Posle se drugi, u poslovnici cudio kako sam presao na nizi paket, kad sam imao ugovornu obavezu. 
Mada, nije iskljuceno da primete gersku i da ti naknadno posalju racun. Bilo je, pre jedno 3 godine, ako se dobro secam, slucaja da svima koji su imali tarifni dodatak za internet, da im nije naplacen. Ali u sledecem racunu su nam naplatili i za prethodni mesec.

Mada, nije iskljuceno da primete gersku i da ti naknadno posalju racun. Bilo je, pre jedno 3 godine, ako se dobro secam, slucaja da svima koji su imali tarifni dodatak za internet, da im nije naplacen. Ali u sledecem racunu su nam naplatili i za prethodni mesec.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Gledao sam te Box pakete i stvarno je vrlo primamljiva ponuda, barem na prvu loptu. E sad, pitanje je samo sta pise "sitnim slovima" tj sta nisu naveli na sajtu kao sto je npr cena impulsa u fixnoj telefoniji nakon potrosenih tih iz pretplate, sutra mogu da ustinu za neke kanale na kablovskoj tj iptv-u i sl. Malo bi mi bilo frka da uletim u celu tu pricu i jos na 2 godine... Da sam na tvom mestu pelleruma, ja bih sacekao da se pojave prvi korisnici i njihova iskustva da cujem, pa tek onda krenuo u tu avanturu 
Nego, da li je neko provalio koliko su azurni postali? Nemam obicaj da proveravam cesto stanje preostalih minuta/sms/mb iz pretplate ali sam sasvim slucajno pre par dana skontao da posle svega par minuta zakinuse tacno onoliko koliko je trajao razgovor koji sam obavio neposredno pre provere stanja. Kasnije tog dana sam jos par puta proveravao i stvarno je sve sljakalo. Totalno mi je cudno, nisam to ocekivao od mts-a...Pocinjem da se brinem...

Nego, da li je neko provalio koliko su azurni postali? Nemam obicaj da proveravam cesto stanje preostalih minuta/sms/mb iz pretplate ali sam sasvim slucajno pre par dana skontao da posle svega par minuta zakinuse tacno onoliko koliko je trajao razgovor koji sam obavio neposredno pre provere stanja. Kasnije tog dana sam jos par puta proveravao i stvarno je sve sljakalo. Totalno mi je cudno, nisam to ocekivao od mts-a...Pocinjem da se brinem...
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
azimuth,izgleda da ću ja biti taj sa prvim utiscima - neko mora da probije led
.Uzeo sam na 12 meseci,a kad dođe prvi račun videću gde sam.Misli da ono oko fiksnih minuta je samo pojačan deo bsplatnih u odnosu na ono što imamo kao redovni korisnici,i da nakon toga ide isto redovna tarifa.

stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Znam da verovatno ima al me iskreno mrzi da citam sve postove posto mi je hitno, moze li mi neko reci ako sada budem potpisivao onu promociju 50% manji racun uz postpejd ugovor, moram li da placam i onu naknadu za 3g ili sta to vec? Znam da je bilo price o tome, nemam 3g telefon, i iskreno me zabole da im dajem jos stotinak din na to. Aj ako nekom nije tesko neka mi odgovori da me ne zajebu kad odem da se obavezem
12 godina na forumu!