http://www.mts.telekom.rs/index.php/mot ... re-xt.html
MTS novosti
- mezzano
- Expert

- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Telekom Srbija vlasnik 20% akcija OTE-aTelekom Srbija i grčka kompanija OTE potpisale su u Atini 30. decembra Ugovor o kupovini akcija OTE-a, na osnovu koga Telekom Srbija postaje vlasnik 20% akcija kompanije, što je bio i ukupan udeo OTE-a u Telekomu Srbija. Ugovor su potpisali Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija i Majkl Tsamaz, predsednik i izvršni direktor OTE-a. Vrednost ugovora je 380 miliona evra.
Zahvaljujući predstavnicima OTE-a na partnerstvu u proteklih 15 godina i doprinosu u razvoju kompanije, Branko Radujko je prilikom potpisivanja ugovora ocenio da Telekom Srbija ulazi u proces transformacije u otvoreno akcionarsko društvo, podele besplatnih akcija, dalju profesionalizaciju upravljanja i efikasno sprovođenje poslovne strategije fokusirane na korisnike usluga kompanije.
Promocija je produžena do 31. Marta 2012. godine. Tako piše na zvaničnom sajtu: http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... t.514.html
Naravno, dole pri dnu takođe stoji čuvena rečenica: "Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ponude".
Naravno, dole pri dnu takođe stoji čuvena rečenica: "Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ponude".
Sad citam st pise na ovoj strani sto je okacio Aleksa i vidim: Bez obzira za koju se ponudu odlučite, očekuje vas i prepaid paket sa telefonom samo za 1 dinar. Ova postpaid ponuda važi uz ugovor na 24 meseca. Ja sam potpisao na 24 meseca, ovo sa 50% popusta i nisu i dali ovaj telefoncic i pripejd, cak sam pitao i kazu da ne ide 
12 godina na forumu!
Mixnet M je to cini mi se 560 din sa popustom, nije mi ni bitno za telefon samo ne volim da me neko vuce za nos 
edit...
aj da pitam kad vec kucam, prvi put sam na postpejdu, kad proveravam stanje *797# treba da idem u jos dva podmenija da vidim koliko mi je cega ostalo ima li neki kod da mi pokaze odmah? I ajde recite mi da sam ispao magarac sto sam se danas setio da se prebacim na postpejd a ne da sacekam 2. ili 3. i da ce da mi posalju racun za decembar po punom iznosu?
edit...
aj da pitam kad vec kucam, prvi put sam na postpejdu, kad proveravam stanje *797# treba da idem u jos dva podmenija da vidim koliko mi je cega ostalo ima li neki kod da mi pokaze odmah? I ajde recite mi da sam ispao magarac sto sam se danas setio da se prebacim na postpejd a ne da sacekam 2. ili 3. i da ce da mi posalju racun za decembar po punom iznosu?
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Mozda nekome bude zanimljivo!
PRVA DROID MINI!!!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... _Mini.html
PRVA DROID MINI!!!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... _Mini.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- shocky
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Da li MTS ima negde na sajtu da moze da se vidi stanje racuna (da li ima dugovanja, kolko je,...) za fiksne telefone? Ja sam trazio ali nisam uspeo da nadjem pa reko da pitam da budem siguran.
I nesto se razmisljam. Posto sam ja na Mixnet M, slican paket ima i Telenor ali je razlika sto kod njih prebacivanje min, sms i MB vazi 3 meseca dok na MTS 1 mesec. Dogodi mi se da mi cesto ostane sms poruka, i MB a redje minuti pa reko da mi ne propada. S obzirom da sada moze da se prebaci ceo broj ali da mi mreza bude neka druga. Sta mislite za ovo?
I nesto se razmisljam. Posto sam ja na Mixnet M, slican paket ima i Telenor ali je razlika sto kod njih prebacivanje min, sms i MB vazi 3 meseca dok na MTS 1 mesec. Dogodi mi se da mi cesto ostane sms poruka, i MB a redje minuti pa reko da mi ne propada. S obzirom da sada moze da se prebaci ceo broj ali da mi mreza bude neka druga. Sta mislite za ovo?
Pa pogledaj koliko minua dobijas u Telenoru za iste pare?150 minuta,500 sms i neki "neogranicen internet"(veruj da je zesce ogranicen),naspram 300 minuta,600 sms i 600 Mb(realnog) interneta.Jedina razlika Mts-ove pakete prenosis(sve sto preostane),"samo" u naredni mesec,a ove Telenorove,sta preneti samo da znam u naredna tri meseca.Malopre sam bio na isturenom standu Telenora u NS u supermarketu Alba.Reko devojcici koja radi,istice ugovor za mesec dana,pa ce broj na tarifu Start(177 din),pa neka stoji dok gospoda malo ne promenu paket,a ona...sirok osmeh(i zlatan zub,Dj.Balasevic),sto ce reci,videcemo....