MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

shocky, https://racun.telekom.rs/MojRacun.aspx - verujem da ovo trazis

Ako ti vise trebaju minuti, a manje poruke i net, razmisli o Vip Smart paketima - za mene osnovni razlog sto sam se prebacio kod njih, i evo pola godine proslo, jos se nisam pokajao :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

miodrage, e to je to :). Ja trazio na www.mts.telekom.rs

Videcu o tom paketu da razmislim. Hvala na odgovoru i sugestiji :wink:

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Pa gosp.miodrage je u pravu,ako zelis samo pricu i samo pricu(to mojoj majci 71 god) odgovara,onda su ti tu smart paketi nenadjebivi.Koliko smartova,toliko i minuta,prosta racunica 1100 smartova=18,3 sata razgovora,za 1400 i neki dinar,malo li je... :uhuh: Tu su stvarno ok.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

PetarI, 1490 din, ali ako uzmes ugovor na 2 god, bez telefona, dobijas 25% popusta - sto izadje 1120 din, i to niko drugi ne moze da isprati. Ja koristim 1100 Smart paket, mesecno spicim oko 500 minuta, 200-250 poruka i oko 200 MB neta. I jos uvek imam zlatnu rezervu ako mi ne daj Boze zatreba. Izracunao sam da prosecnih 30 smartova dnevno pokriva moje potrebe savrseno.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

miodrage,ok to sam i ja rekao,taman i bez onih 25 %.U principu jedina mana Vipu je dosta velika cena rominga za okolne zemlje,koje su u principu u lancu Vodafona,ali nema popusta.Sada malo za nase "prijatelje".Alo bre,kakav zvezda paket,pa jeste vi normalni,pa jeste vi svi zvezdasi u tom mt:s-u?Vredjate ostatak ove zemlje.Neka je paket moj klub,a neka svako zamislja koji je to.NAPRED PARTIZAN :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Slazem se - Partizan Sampion!
Za roaming me zabole jetra, jer kad god idem negde na duze, nosim prepaid broj sa sobom koji koristim, a ovaj koji imam je ukljucen, ali niti primam pozive niti zovem sa njega. Ko se o mleko opece, posle i u jogurt duva.

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

miodrage napisao:shocky, https://racun.telekom.rs/MojRacun.aspx - verujem da ovo trazis
Ja sam reg. za svoj postpaid MTS broj. Ali kako sa fix.telefone? Preko ovog LIB-a moram? I onda da cekam da mi stigne na kucnu adresu? :dry:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

shocky, ovo je Forum o mobilnim telefonima a ne o fixnim... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

shocky.Imas na sajtu Mts-a fiksna telefonija i objasnjenje kako da se prijavis za servis moj racun.Ako treba lib,poslace ti postom.On vazi za sve brojeve na tvoje ime u Mts mrezi.Udjes na moj racun i bice ti prikazani svi racuni.To ti ne znaci mnogo,osim da saznas malo ranije iznos racuna.Najbolje je da odes u najblizu banku i prijavis se za placanje racuna sms-om.Posaljes zahtev sms porukom i dobijes odgovor da ukucas svoju sifru (pin sa dina kartice).Po obavljenoj uplati dobijes sms o uspesnoj transakciji i iznos ti je skinut sa racuna.Mogu i fiksni i pre paid brojevi a nema provizije kao kad placas u posti.
LG G2 Black,16GB

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Hvala na odgovoru. Zavrsio sam sa pitanjima o fix. telefoniji :oops: :)

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Trenutno sam na paketu mix net m i zanima me da li mogu koristi 3g bez neke nadoknade njima? Znam da kad kupujes telefon koji ima 3g moras placati 100 din mesecno za 3g usluge.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ako misliš na pristup internetu 3g brzinom, ne plaćaš ništa, a ako hoćeš video poziv i da gledaš one tv programe, onda moraš da se pretplatiš na taj 3g servis od 99din+pdv.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

i još jedan update vezano za taj 3g.drugar ne plaća isti ali može da vrši video pozive .e sada možda je to samo kod njega...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

mezzano napisao:da gledaš one tv programe
na koji nacin se mogu gledati tv programi ako nemas paket PRVA?
imam mix net m paket.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

wucinac, ne znam tačno koji programi su u pitanju, ali ih je bilo par, pre jedno 2-3 godine, još kad su pustili 3g i davali mesec ili dva besplatno. mts 3g

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Izgleda da je i mt:s poceo da daje mogucnost produzenja ugovorne obaveze i pre isteka prethodne. Mislim da su u pitanju 3 meseca. Malopre mi to rece koleginica koja je bila u petak u poslovnici.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Azimuth, jel ona sama pitala ili su je oni obavestili? Jel dobila onu specijalnu ponudu, telefon za 1din, sa onom podelom na segmente?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Otisla u poslovnicu, bila joj je usput, pa ih pitala i to joj rekli. Htela je neki BB da uzme ali je odustala kad je saznala da se dodatno placa jos 1200 i kusur dindzi za BB usuge :D I da, davali su joj onaj 9360 za 3000, a bila je tj jos uvek je na starom mix 1000.

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Cao drugari jel moze pomoc znam da ovde na forumu ima postpejd korisnika!u mts-u pa bih posebno njih zamolio da mi pomognu pri izboru tarife evo o cemu se radi http://www.mts.telekom.rs/index.php/htc ... .1123.html
trenutno sam na pripejdu kod telenora i kreda mi ide samo tako dopunu uplacujejm kad koliko imam :oops: nikad nisam racunao ali misli mislm da meseno ne prelazim 1500 din,,znaci hteo bih neki prosecan paketic ne tako skup ali isplativ..unapred hvala...

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

MIXNET XL, 50% je 1550din, ako si to mislio. A nisi bio precizan koje su ti potrebe .

Odgovori