MTS novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Da li je neko skoro aktivirao cuvene postpaid tarifne dodatke? Kada pokusam bilo sms porukom ili preko 797, dobijem povratnu info da ne mogu da aktiviram jer navodno vec imam aktiviran dodatak tog tipa (a nemam), a kada hocu kao da deaktiviram, kaze ne moze jer nemam nista aktivirano. I stigne mi 10-20 poruka za redom sa tim informacijama... Dakle posle dve godine otkako sam ih napustio upravo zbog istih tih dodataka i haosa s njima - nista se nije promenilo. Ako neko zna kako to da odradim neka javi.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Ja sam, pre 2 meseca aktivirao postpaid extra preko servisa *797#, bez problema. Onda, kad sam hteo da ga deaktiviram, bilo je sličnih problema, tipa nemate ništa aktivirano, bla, bla, bla... ali mi je bio deaktiviran, bez obzira na poruku. Posle toga sam ga ponovo aktivirao, ne sećam se da li je bilo problema, moguće da jeste. Uglavnom, nekad taj servis radi, nekad ne. Najsigurnije je odlazak do poslovnice.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
AquaZX, pa zar se ovde ne prica o mt:s-u i postpaid proveri stanja na *797# (koja je inace besplatna), kakve veze ima sada VIP?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ne znam za roming kod Vipa.Znam da sam koristio tu uslugu(pricam o Vip-u) nekad i po 5 puta na dan(u pocetku)kasnije 1-2 dnevno,i nije naplacivano(ne govorim o romingu).Ovde(pricam o Mts-u) mi se pojavila neka cifra od 20 din za koje ne znam na koji nacin nastaju,osim jedne poruke ka Sloveniji(i tada je pisalo 10 din)a otkud kasnije jos 10?Ne znam sta je pogresno?I ne znam sta je taj igi radio.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
pelleruma, poruke koje su uracunate u tarifnom profilu su samo za destinacije u Srbiji (mt:s, vip i telenor). Sve poruke koje se salju ka stranim operaterima se naplacuju posebno (10 din + PDV). Nijedan nas operater poruke koje se salju u inostranstvo ne uracunava u besplatne poruke iz tarifnog profila.
Ako si poslao poruku duzu od 160 karaktera (ili duzu od 70 karaktera ako si koristio cirilicu ili nasa latinicna slova) naplacene su ti dve poruke (20 din + pdv). Ako ti je to neka uteha nisu ti skinuli 2 poruke od besplatnih.
Servis *797# je besplatan i u lokalnoj mrezi i u inostranstvu u romingu.
Ako si poslao poruku duzu od 160 karaktera (ili duzu od 70 karaktera ako si koristio cirilicu ili nasa latinicna slova) naplacene su ti dve poruke (20 din + pdv). Ako ti je to neka uteha nisu ti skinuli 2 poruke od besplatnih.
Servis *797# je besplatan i u lokalnoj mrezi i u inostranstvu u romingu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
tomas.hokenberi,znao sam da se naplacuju poruke ka ino.Nisam znao da se duze poruke naplacuju.Prosto sam ubedjen da kad sam bio kod Vip-a nije naplacivano.Ali dobro,da ne duzimo vise o mom problemu,dovoljno sam cuo.Znam i za caku sa cirilicom.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... skova.html
e stvarno su...nema smisla zaista
e stvarno su...nema smisla zaista